Şimdi Ara

NA LCS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1g7jvj/spoiler_day_1_north_american_lcs_live/

Tam olarak ne zaman bilgisi olan varmı saatleri türkiyeye göre çevirebilecek varmı

• Konu var altlarda az baksanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

Konu var altlarda az baksanız.

nerde ?
  • 43 dk sonra başlıyor
  • na.lolesports.com a girip ne kadar kaldığına bakabilirsin.
  • Chrome kullanıyorsan bu eklentiyi kur. Türkiye saatine göre çıkıyor tüm organizasyonlar.
  • Biraz araştırsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

Biraz araştırsanız

ne alaka şimdi qenqs bu laf
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeBlanc

quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

Biraz araştırsanız

ne alaka şimdi qenqs bu laf

Adam saat karşılaşmalar vs vs. ilgili konu açmıştı . Bende siz yararlanın diye upladım daha demin biraz bakın lütfen biraz .
  • İnsanlar turnuvalar için ana konular açıyor, düzenliyor ancak forumdaki diğer üyeler iki satır aşağı inip aramaya tenezzül bile etmiyorlar. Adam o kadar uğraşmış, bilgileri düzenleyip önünüze sunmuş hâlâ turnuva hakkında konu açıyorsunuz. Bu turnuva konuları ile ilgili düzenleme yapılmalı, kalınla felan yazsınlar insanlar sallamıyor...

Not : Serzenişim size değildir, yanlış anlamayın. Artık baydım yazayım dedim... İnsanlar bir şeye emek harcadığı zaman saygı ve ilgi görmek ister. Açıkçası ana konuyu ben açmışsam ve benim açtığım konum iplenmeyip, ayrı ayrı konular açılıyorsa ve orada maç yorumlanıyorsa ben neden daha turnuva konusu açayım ki ? Zaten forumda bi tek Em Mathers açıyor bu tip konuları bari adamın hevesi kırılmasın...

http://forum.donanimhaber.com/m_75089556/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.