Tam olarak ne zaman bilgisi olan varmı saatleri türkiyeye göre çevirebilecek varmı
Konu var altlarda az baksanız.
quote:
Orijinalden alıntı: illfeelbot
Konu var altlarda az baksanız.
nerde ?
43 dk sonra başlıyor
na.lolesports.com a girip ne kadar kaldığına bakabilirsin.
Chrome kullanıyorsan bu eklentiyi kur. Türkiye saatine göre çıkıyor tüm organizasyonlar.
Biraz araştırsanız
quote:
Orijinalden alıntı: NothingLose
Biraz araştırsanız
ne alaka şimdi qenqs bu laf
quote:
Orijinalden alıntı: LeBlanc
quote:
Orijinalden alıntı: NothingLose
Biraz araştırsanız
ne alaka şimdi qenqs bu laf
Adam saat karşılaşmalar vs vs. ilgili konu açmıştı . Bende siz yararlanın diye upladım daha demin biraz bakın lütfen biraz .
İnsanlar turnuvalar için ana konular açıyor, düzenliyor ancak forumdaki diğer üyeler iki satır aşağı inip aramaya tenezzül bile etmiyorlar. Adam o kadar uğraşmış, bilgileri düzenleyip önünüze sunmuş hâlâ turnuva hakkında konu açıyorsunuz. Bu turnuva konuları ile ilgili düzenleme yapılmalı, kalınla felan yazsınlar insanlar sallamıyor...
Not : Serzenişim size değildir, yanlış anlamayın. Artık baydım yazayım dedim... İnsanlar bir şeye emek harcadığı zaman saygı ve ilgi görmek ister. Açıkçası ana konuyu ben açmışsam ve benim açtığım konum iplenmeyip, ayrı ayrı konular açılıyorsa ve orada maç yorumlanıyorsa ben neden daha turnuva konusu açayım ki ? Zaten forumda bi tek Em Mathers açıyor bu tip konuları bari adamın hevesi kırılmasın...