Şimdi Ara

n96 için sıvı teması konusunda YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim dün N96 telefonum konuşurken sanırım ter sebebiyle (Antalyada Yaşıyorum)tuş takımı kafayı yedi,bende teli kapattım,bataryayı çıkarttım,dışarda olduğum için 3 saat sonra eve dönünce,ter tuzlu olduğu için,oksitlenmeyi engellemek için,damacana suyu dolu bir kapta 5 dk beklettim,sonra pirinç dolu kapa koyup kabın ağzını kapattım,bilenlerden ricam ne kadar bekletmem gerektiği ve işe yarar mı?:)

• işe yaraması gerekir.. en az 2 gün beklet o şekilde.. açma cihazı sakın.. bataryayıda takma.. bende geçen gün yedek tel olarak kullandığım 6230u ıslattım yanlışlıkla, tuşlar kafayı yedi.. direk parçaladım teli kenara koydum ortalama 2 gün öle yattı şuanda sorunsuzca çalışıyor aynı olayı eski telefonlarım 7260 ve N73te de yaşamıştım aynı şekilde çözmüştüm hepsini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 7 Ağustos 2010; 13:09:58 >
  • Cevap için çok teşekkürler
  • BU akşam telefonu çalıştırdım,tuşlar normale dönmüş görünüyor, konuşurken sesim gidiyor karşıya ancak ses alamıyorum,ayrıca çalışırınca farkettim ekranda su izleri kalmış biraz,bu ses olayı için bir çözümü olan varsa yardımlarını rica ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardlight

BU akşam telefonu çalıştırdım,tuşlar normale dönmüş görünüyor, konuşurken sesim gidiyor karşıya ancak ses alamıyorum,ayrıca çalışırınca farkettim ekranda su izleri kalmış biraz,bu ses olayı için bir çözümü olan varsa yardımlarını rica ediyorum

Mikrofona su kaçmış sanırım mikrofonu değiştirmek gerekiyor.
  • Telefonu söküp takarken anakartın üzerindeki şeritin oturduğu soket başını kopardım,tamiri mümkün mü,yoksa anakart mı satın almak lazım?
  • quote:

Telefonu söküp takarken anakartın üzerindeki şeritin oturduğu soket başını kopardım,tamiri mümkün mü,yoksa anakart mı satın almak lazım?

Hocam soket koptuysa iş büyümüş yetkili servis yapar anca basit bi yere verme tamamen kaybedersin teli başıma geldi benzer bi olay c702 telefonum hurda oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batarya değişimi için yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofo

quote:

Telefonu söküp takarken anakartın üzerindeki şeritin oturduğu soket başını kopardım,tamiri mümkün mü,yoksa anakart mı satın almak lazım?

Hocam soket koptuysa iş büyümüş yetkili servis yapar anca basit bi yere verme tamamen kaybedersin teli başıma geldi benzer bi olay c702 telefonum hurda oldu

İlginiz için teşekkür ederim yönlendirmeniz doğrultusunda antalyada herhangi bir nokia servisine götürmeyi düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.