Şimdi Ara

n95-n82-iphone

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu üç telefon arasında kaldım,özellik olarak iphone un geride olduğunu biliyorum ama görünüşü güzel

n82 de xenon flaş n95 e göre bariz bir üstünlük sağlıyor mu?
    Bu üç telefonu kullanan arkadaşlardan görüşlerini alabilirsem karar vermemde faydası olabilir.

Bir de ayrıca bir sorum olacak:Bir akrabam kıbrıs'a gidecek,pasaportsuz gidilebiliyor diye biliyorum,orada telefon fiyatları nasıl?Peşin alırsam indirim olur mu?türkiye'ye getirdiğimde kayıtla ilgili bir sorun olur mu?

Teşekkürler

• Kesinlikle İphone u kafandan sil sonra N82 ile N95 arasında karar ver bence N95 8GB > N82 > N95
  • N95 8GB
  • N95 8GB
  • Kesinlikle iphone bence, telefona bakış açın değişecek, tabii ana kriterin " bunun kamerası kaç megapiksel" değil ise:)
  • iphonu kullan yazılımını,ekranını falan incele sonra telefondan ne istediğine karar ver ben olsam şu anda N82 alırım. iphone2 haziranda duyurulacak sanırım bence ya bekle ya da N82 yi al
  • N95 8GB ın karizmasını kolay kolay yakalayamazlar
    tabii ki N95 8GB
  • N95 bagiriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Arkadaşlar bu üç telefon arasında kaldım,özellik olarak iphone un geride olduğunu biliyorum ama görünüşü güzel

n82 de xenon flaş n95 e göre bariz bir üstünlük sağlıyor mu?
    Bu üç telefonu kullanan arkadaşlardan görüşlerini alabilirsem karar vermemde faydası olabilir.

Bir de ayrıca bir sorum olacak:Bir akrabam kıbrıs'a gidecek,pasaportsuz gidilebiliyor diye biliyorum,orada telefon fiyatları nasıl?Peşin alırsam indirim olur mu?türkiye'ye getirdiğimde kayıtla ilgili bir sorun olur mu?

Teşekkürler

Kıbrıs'ta 4 senem geçti telefonlar ucuz değil emin ol,hatta daha pahalı diyebilirim,o yüzden uzaklarda arama..garanti olsun sen burdan al,sonra tekrar telefona bişi olduğunda sorun yaşamak istemiyorsan tabi.

• iphone!!! o sdc bir telefon değil. telefon+multimedya cihazı
  • sen n82 al bro en iyisi bana göre n95 8gbden de iyi ama herkezin fikri ayrı tabiki
  • iphone 3g tanıtıldı.hala aynı fikirler devam ediyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 12 Haziran 2008; 22:12:30 >
  • iphone 2'ye kimse kolay kolay sahip olamayacak.. çünkü sözlemesiz satılmayacak malesef:( o yuzden kimse 199$ iphone sahibi olma hayalleri kurmasın

iphone 1 liderliğini koruyo bence...
  • Bu konuyu açtığımdan beri büyük kararsızlıklar yaşadım ve en sonunda n95 8GB kararımı verdim,birka güne elimde olur
  • quote:

Bu konuyu açtığımdan beri büyük kararsızlıklar yaşadım ve en sonunda n95 8GB kararımı verdim,birka güne elimde olur

hayırlı olsun şimdiden ozmn
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

quote:

Bu konuyu açtığımdan beri büyük kararsızlıklar yaşadım ve en sonunda n95 8GB kararımı verdim,birka güne elimde olur

hayırlı olsun şimdiden ozmn

teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.