Şimdi Ara

n78 mesaj uyarısı yanıp sönüyor yardımmmmmm??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar telefonum garantideydi bugun teslım aldım sorunlarım çözülmüş ancak şimdi kücükde olsa bir sorunum var. telefonumun üst kösesinde mesaj uyarı smgesi yanıp sönüyor ne yaptıysam onu orda kaldıramadım. telefon hafızam boş hafıza kartı deseniz 8gb onunda 5 kadar kısmı boş. yani dolu hiç birşey yok neden böyle yapıyor mesaj alıp gönderebiliyorum ama o orda yanıp sönüyor. çözümü nedir biliyormusunuz ???
    son olarakta şunu söylemek istiyorum benim telefonumun kapak acma yerini kırmıstım tamamen benim sucum yani zaten dandirikten bir malzemesi var kapak acma yeri elimde kalmıştı. bunun dısında benım herhangi bir sucum olmadıgı halde hafıza kartı yuvasının kapagının dişleri kırılmıştı. 2 sinin değişmesi için kvk verdim kapak degişti sıfırıyla hafıza yuvası kapagı ise kullanıcı hatası diye değiştirilmedi onun yerine başka bir telden büyük ihtimal yine n78 den cıkarılan bir kapak takıldı oraya biraz kabarık duruyor orda yani orjinal gibi değil. yani benim sucum olan şey için kullanıcı hatası degıl dıyorlar hatamın olmadıgı seye ise kullanıcı hatası diyorlar ben bu işi anlamadım vesselam...

inşallah bu mesaj uyarı olayına bir çözüm bulursunuz teşekkürler...

• önce tüm mesajları sil geçmezse sonra firmwareyi güncelle veya güncelse bile yenile sorunun kalkması lazım
  • Mesajlar menüsüne girip gereksiz mesajlarınızı silin.
    Ayrıca yine mesajlar menüsünden seçenekler/sim mesajlarına girip gereksiz mesajları silin.
  • tamamdır çok teşekkür ederim secenekler menusunden sim mesajlarına girdim olanları sildim artık yanıp sonmuyor. sagolun
  • tamamdır çok teşekkür ederim secenekler menusunden sim mesajlarına girdim olanları sildim artık yanıp sonmuyor. sagolun
  • aradan baya bi vakit geçmiş ama bende 6700s telefonum için bu sorunu hallettiğim için teşekkür etmek istedim. Eyvallah...
  • aynı şekilde bende bu sorunu aradan 2 yıl geçtikten sonra hallettim bu şekilde:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • allah razı olsun bende bu başlık altındna sorunu hallettim :)))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.