Şimdi Ara

N73'te Ahizeden Ses Az Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
12.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar N73 Lerin kulaklık hoparlörlerinden ses normalde az mı geliyor yoksa acaba bi problem mi var?

Telefonda konuşurken eğerki ortam biraz gürültülü ise (çok fazla olmasına gerek yok) mümkün değil duyulmuyor. Bozukluk olsa sesin tümden gelmemesi gerekmez mi? Acaba bu ses seviyesini artırmamın bir yolu (yazılım, program, donanımsal v.s) var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nizma -- 7 Ağustos 2009; 20:57:20 >

• http://rs321.rapidshare.com/files/102625584/_ses_yuekselt_mp3.exe
    BU PROĞRAMI Bİ DENE İSTERSEN FAYDASI OLUCAKTIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: banditt73

http://rs321.rapidshare.com/files/102625584/_ses_yuekselt_mp3.exe
    BU PROĞRAMI Bİ DENE İSTERSEN FAYDASI OLUCAKTIR
    arkadaşım bu mp3 sesini artırma programı değil mi? ne alakası var acaba sorunumla???

sorun hoparlörde ama konuşma yaparken kulağımızı dayadığımız hoparlör (ahize)...

bakın bi arkadaşta aynı sorundan muzdaripmişhttp://forum.donanimhaber.com/m_30690498/tm.htm

Arkadaşlar bakın benim N73 yurt dışından geldi ve türkçe dil yoktu. Sordum telefoncular 70 liraya yükleriz dediler bende eve geldim araştırdım ve yükledim. Basit bir işlemmiş. Şimdide ahizeden ses az geliyo eğer yine yazılımsalsa sorun halletmek istiyorum. Resmen konuşamıyorum telle :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nizma -- 7 Ağustos 2009; 4:40:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nizma

arkadaşım bu mp3 sesini artırma programı değil mi? ne alakası var acaba sorunumla???

sorun hoparlörde ama konuşma yaparken kulağımızı dayadığımız hoparlör (ahize)...

bakın bi arkadaşta aynı sorundan muzdaripmişhttp://forum.donanimhaber.com/m_30690498/tm.htm

Arkadaşlar bakın benim N73 yurt dışından geldi ve türkçe dil yoktu. Sordum telefoncular 70 liraya yükleriz dediler bende eve geldim araştırdım ve yükledim. Basit bir işlemmiş. Şimdide ahizeden ses az geliyo eğer yine yazılımsalsa sorun halletmek istiyorum. Resmen konuşamıyorum telle :D

Alıntıları Göster
    aynı sorun benim n73 tede var bi çözüm bulunsa keske?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkertesko83

aynı sorun benim n73 tede var bi çözüm bulunsa keske?

Alıntıları Göster
    Bende de aynı problem var, sessiz ortamda iş görüyor ama az bir ses olsun karşıdakini duymak mümkün değil..
    Yabancı forumlarda ahizenin içinin temizlenmesi gerektiğini söylüyor. Kapağı söktüm, içini iyice temizledim. Ne ararsanız vardı zaten içinde
    Ses seviyesi biraz düzeldi ama yazılımsal bir çözüm olması lazım, yine de ses diğer telefonlara kıyasla çok az..

• quote:

Orijinalden alıntı: iyaan

Bende de aynı problem var, sessiz ortamda iş görüyor ama az bir ses olsun karşıdakini duymak mümkün değil..
    Yabancı forumlarda ahizenin içinin temizlenmesi gerektiğini söylüyor. Kapağı söktüm, içini iyice temizledim. Ne ararsanız vardı zaten içinde
    Ses seviyesi biraz düzeldi ama yazılımsal bir çözüm olması lazım, yine de ses diğer telefonlara kıyasla çok az..

Alıntıları Göster
    Bende içini temizledimde bir daha temizlik yapayım bakalım. Ama dediğin gibi iyaan, yazılımsal bir çözüm lazım. İşi bilenler yok mu forumda özel mesaj atalım buraya bi gelsinler.

• quote:

Bende içini temizledimde bir daha temizlik yapayım bakalım. Ama dediğin gibi iyaan, yazılımsal bir çözüm lazım. İşi bilenler yok mu forumda özel mesaj atalım buraya bi gelsinler.

Alıntıları Göster
    benim E51 dede aynı sorun olmuştu .. tozlanmadan dolayı bazı modellerde bu sorun oluyor dediler .. garantiden değiştirdiler hoparlör kısmını .. düzeldi .. yazılım falan aramayın boşuna ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone X ahizeden ses gelmiyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

benim E51 dede aynı sorun olmuştu .. tozlanmadan dolayı bazı modellerde bu sorun oluyor dediler .. garantiden değiştirdiler hoparlör kısmını .. düzeldi .. yazılım falan aramayın boşuna ..

Alıntıları Göster
    bende de aynı sorun var ya bulursanız yazın lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelimeyounu

bende de aynı sorun var ya bulursanız yazın lütfen...

Alıntıları Göster
    bende de aynı sorun vardı.kulaklık hoparlörünü değiştirdi telefoncu.artık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: afd92

bende de aynı sorun vardı.kulaklık hoparlörünü değiştirdi telefoncu.artık yok

Alıntıları Göster
    Bende n73 almayı düşünüyorum memnunmusunuz ? Tavsiye edermisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Sakın alma.
    Bu devirde N73 almak ahmaklık olur.(Ha paran buna yeter veya koleksiyon yapacaksan o ayrı)

Çok sorunlu bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

Sakın alma.
    Bu devirde N73 almak ahmaklık olur.(Ha paran buna yeter veya koleksiyon yapacaksan o ayrı)

Çok sorunlu bir cihaz.

400-600 ytl ye ne alayım ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

Sakın alma.

Çok sorunlu bir cihaz.

400-600 ytl ye ne alayım ?

5530 XM:3.2 MP Kamera,Wi-Fi var.
    6600 Slide:3.2 MP Kamera,3G var.
    E63:2 MP Kamera,Wi-Fi var.
    5610 XM:3.2 MP Kamera,3G var.
    6500 Slide:3.2 MP Kamera,3G var.
    N78:3.2 MP Kamera,3G,Wi-Fi,GPS var.
    N79 var:5 MP Kamera,3G,Wi-Fi,GPS var.

Ama bunların içinden hangisini önerirsin dersen;
    Dokunmatik istersen 5530 XM,
    Tuşlu istersen N78.

• quote:

6220 classic al.aynı para. 5 mp carl zeiss auto focus kamera navigasyon gerisini saymayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

quote:

6220 classic al.aynı para. 5 mp carl zeiss auto focus kamera navigasyon gerisini saymayım.

Alıntıları Göster
    arkadaşımda da bende de N73 ME var.Aynı ortamda onu arayıp tel. leri test ettim.Bariz bir şekilde benimkinden az ses geliyordu.Çıldırmak üzereyim ya...

yazılımlara baktım benimki 2008, onunki 2007 belki ondandır yazılımla da oynamak istemiyorum.Ne yapacağımı şaşırdım ya ....

• quote:

Konuyu acali bayagi bir zaman olmus, konuyu hortlatmak gibi olacak biraz.
    Benim telefon da yurtdisi. Bir cok kez versiyon yukledim. Herhangibir sorun yoktu. Canavar gibi geliyordu ses.
    Simdi birkac gundur ses kisildi. Ne oldu bulmiyorum. Yagmurlu bir zaman nemlendi mi ne oldu bilmiyorum neyden etkilendiyse...
    Buyuk ihtimal donanimsal. Programsal bir problem olacagini sanmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PriveT1977

quote:

Konuyu acali bayagi bir zaman olmus, konuyu hortlatmak gibi olacak biraz.
    Benim telefon da yurtdisi. Bir cok kez versiyon yukledim. Herhangibir sorun yoktu. Canavar gibi geliyordu ses.
    Simdi birkac gundur ses kisildi. Ne oldu bulmiyorum. Yagmurlu bir zaman nemlendi mi ne oldu bilmiyorum neyden etkilendiyse...
    Buyuk ihtimal donanimsal. Programsal bir problem olacagini sanmiyorum.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aynı sorun çok önceden kullandığım 6600 ımda da oluyordu. Ahizedeki ufak hoparlörün yani teli kulağınıza dayadığınız yerdeki delikleri iyice temizleyim kürdan ya da başka bir şeyle. Ben kulakla duyulur biçimde verim almıştım umarım sizin sorunlarınızda çözülür. Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: REGeRock

arkadaşlar aynı sorun çok önceden kullandığım 6600 ımda da oluyordu. Ahizedeki ufak hoparlörün yani teli kulağınıza dayadığınız yerdeki delikleri iyice temizleyim kürdan ya da başka bir şeyle. Ben kulakla duyulur biçimde verim almıştım umarım sizin sorunlarınızda çözülür. Kolay gelsin

tabii kürdanla temizlerken kapağı çıkarın söylemeyi unutmuşum sonra küfür yemek istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson_SG

quote:

Orijinalden alıntı: REGeRock

tabii kürdanla temizlerken kapağı çıkarın söylemeyi unutmuşum sonra küfür yemek istemem.

Alıntıları Göster
    küçük bir hort olacak tekrar ama bende de aynı problem var kapağı açmaya çalışırken çatlattığım için de çekinip parçalamadım telefonu yerine bluetooth kulaklık aldım şimdilik onunla idare ediyorum.Nokia servisine götürdüm garantisi biteli 2 yıl oluyor telefonun o yüzden yüklüce bir miktar para ödemek istemiyorum herhangi bir standart telefoncuya mı götüreyim yoksa bu kapağı açıp temizlemek gerçekten işe yaradı mı ? Ve bir soru daha youtube'da n73 assembly video izlemiştim eleman plastik pena gibi aletler kullanıyordu onlardan nereden nasıl bulabilirim ya da onlarsız da zarar vermeden açılabiliyor mu telefon yardımcı olur musunuz ? şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: justwritingmyname

küçük bir hort olacak tekrar ama bende de aynı problem var kapağı açmaya çalışırken çatlattığım için de çekinip parçalamadım telefonu yerine bluetooth kulaklık aldım şimdilik onunla idare ediyorum.Nokia servisine götürdüm garantisi biteli 2 yıl oluyor telefonun o yüzden yüklüce bir miktar para ödemek istemiyorum herhangi bir standart telefoncuya mı götüreyim yoksa bu kapağı açıp temizlemek gerçekten işe yaradı mı ? Ve bir soru daha youtube'da n73 assembly video izlemiştim eleman plastik pena gibi aletler kullanıyordu onlardan nereden nasıl bulabilirim ya da onlarsız da zarar vermeden açılabiliyor mu telefon yardımcı olur musunuz ? şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    ben %100 eminimki sorun ahize kirliliğinden değil,yazılımdan.bizzat denedim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.