Şimdi Ara

N73 Konuşma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda konuyu aradım bulamadığım için sormak istedim. benm başıma 2 kere geldi bu olay. telefeon ediyorum veya edildiğinde karşı tarafın sesi geliyo ama benim sesim gitmiyo.telefonu kapatıp açtım düzeldi. sorun hattan mı kaynaklarınıyodur yoksa telden mi.
    versiyonum:
    V 3.0638.0.0.1
    30-10-2006
    RM-133 Nokia N73 (02)

versiyonu çıkar çıkmaz yüklemiştim. sorun 2 gün önde oldu. şu an düzgün çalışıyo. ne yapıyımm.

ayrıca bilgi mesajları da gelmiyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyildirimgs -- 9 Ocak 2007; 20:19:35 >

• Bunlar daha iyi günlerin. Daha ne sorunlar yaşayacaksın, bekle ve gör... Normaldir N73 te bu tip şeyler, bunlarla yaşamayı öğren derim...
  • tabiki bu durum gecici olabilecegi gibi ara sira tekrarlayabilir bu durumda son versiyonu yukletip sorunun yazilimsal olup olmadigi kanaatine varabilirsin ama resetleyince duzeliyorsa telefonda mevcut olan ve sonradan yuklenen bazi program ve oyunlarda bunlara sabep olmus olabilir acik olmasini istemedigin program vs leri menu tusuna uzun basarak ekranda gorebilir ve c ye basili tutarak kapatabilirsin eger bunlar sonuc vermez ise *#7370# yaparak format atabilirsin ama hafiza kartini cikarip format atman iyi olacaktir verilerin silinmemesi icin telefondaki verilerinide formatdan once pc suite ile yedekleyip formatdan sonra tekrar geri yukleyebilirsin kolay gelsin umarim yardimci olabilmisimdir eger olamadiysam konuyu n 73 ana topigine yazman yararli olacaktir
  • quote:

Noxco Tarih 9 Ocak 2007; 20:21:18
    Bunlar daha iyi günlerin. Daha ne sorunlar yaşayacaksın, bekle ve gör... Normaldir N73 te bu tip şeyler, bunlarla yaşamayı öğren derim...

teli alalı 4 ay oldu. hiç bi sorunla karşılaşmadım. büyük ihtimal ya hattan ya da yüklediğim bi şeyle ilgili diye düşünmüştüm. bi da olursa vers yüklemeyi düşünüyorum...
  • Paniğe mahal yok
    Hangimizin hangi marka ve model telefonunda bu sorunu yaşamadık ki ?
    Bir an karşıdakinin sesi gelmez, bir an bizimki ona gitmez v.s. Bu bence tamamen o anlık hatlardan kaynaklanan bir olumsuzluk. "Problem" olarak nitelendirilebilmesi ve çözüm aranması için tekrarlayan ve kendi içinde bir sistematiği olan bir durum olması gerek.

@Noxco üstad : Bu yazını okuyan N73 ün yanına uğramaz vallahi.
    Ben de 4 aydır N73 kullanıcısıyım. Hatta ~20 gündür de ME kullanıcısıyım. Mutlu mesut gidiyoruz. İleride ne olur bilinmez tabii.

Saygılarımla
  • quote:

muRTah Tarih 10 Ocak 2007; 0:38:38
    Paniğe mahal yok
    Hangimizin hangi marka ve model telefonunda bu sorunu yaşamadık ki ?
    Bir an karşıdakinin sesi gelmez, bir an bizimki ona gitmez v.s. Bu bence tamamen o anlık hatlardan kaynaklanan bir olumsuzluk. "Problem" olarak nitelendirilebilmesi ve çözüm aranması için tekrarlayan ve kendi içinde bir sistematiği olan bir durum olması gerek.

@Noxco üstad : Bu yazını okuyan N73 ün yanına uğramaz vallahi .
    Ben de 4 aydır N73 kullanıcısıyım. Hatta ~20 gündür de ME kullanıcısıyım. Mutlu mesut gidiyoruz. İleride ne olur bilinmez tabii.

Saygılarımla

ME yapınca faydasını gördünüz mü. yapsam mı diye düşünüyodum... + ları ne oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreyildirimgs
    ME yapınca faydasını gördünüz mü. yapsam mı diye düşünüyodum... + ları ne oldu...

Ses daha iyi. Müzikçalarda ayarlara sesle ilgili "stereo genişletme" ve "ses yoğunluğu" diye 2 seçenek eklenmiş. Bunlar "açık" olarak seçilince ses daha dolgun çıkıyor.
    Yine sesle ilgili ayarlarda "görselleştirme "adlı bir seçenek var. Winamp da olduğu gibi bazı görsel efektler koymuşlar. (osiloskop ve spectrum analyser gibi)

"Araçlar" klasörünün altında da "modem" diye bir icon eklenmiş.

Başkaca bir gözle görülür fark göremedim. ME yapmadan da yaptıktan sonra da sorunsuz kullanıyorum. Ses benim için çok çok önemli diyorsan ME ye geç. Yok değilse kayda değer bir
    fark yok bence.

Not tel.i aldıktan 1 ay kadar sonra günde 4-5 kez kendi kendine kapanmaya başlamıştı. Firmware güncellemesi yapınca halloldu.

Saygılarımla.

• selam arkadaşlar,

maalesef sorun geçici değil, ben ME yaptım, hala devam ediyor. 5-6 gün açık kalınca telefon karşıya sesinizi iletmiyor, kapatıp açınca problem kalmıyor. yeni yazılım beklememiz gerekecek sanıyorum....

başka fikri olan varsa lütfen yazsın....

teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.