Şimdi Ara

N56vz sorunlarım vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makina işlemciye gör çok hantal çalışıyor sanırım bunun nedeni 5400rpmlik hdd
    geç açılyor. Oyunlardan bir anda atıyor bunun sorunuda win8 sanırım..
    gta 4 ü 32fps altı oynuyorum 1280x1024 çözünürlük medium ayarlarda ...
    craysis 3 1366x768 medium da fps 30-60 arası

Özellikleri beni yanılttı msi ge60 almadığıma biraz üzgünüm kasası iyi değil dedim almadım , ,

klavye ışığı var açıyorum tuşların arasından ışıklar fırlıyor tam üstten bakmazsam çok çirkin bir görüntü oluor..

Ayrıca daha ilk gün subwooferin jakı kırıldı takarken ve içinde kaldı pc lazım olduğu için servise götürme zahmetinde bulunmadım daha :)

Bu arada kasanın alüminyum olduğunu fark ettm kasanın üstüne kalvye ile vurduğumda ezildiğini fark ettim :)

touchpad rahat fakat malzemesi kalitesiz olmuş..

hoplarlörden cızırtı çıkmaya başladı ses 50 veya 60 ı geçince

Tüm n56 kullanıcılarında bu sorunlar ortak sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IstenmeyenTuy -- 13 Nisan 2013; 1:28:15 >

• Cızırtı, touchpad vs. gibi sorunlar, çoğu vm-vz serisinde var. Tabii arada sorunsuz olanlar da çıkıyor.

Bu arada cihazın kasası alüminyum değil de alüminyum görünümlü sert plastiktir. Yine de kaliteli bir kasası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 13 Nisan 2013; 10:08:20 >
  • dediğim gibi darbe aldığında ezildi fotoğraflara dikkatli bakarsanız görürsünüz..
    Ayrıca kasa soğuk plastiğin kendini soğuk tutması imkansız gibi bişey
    fotolar;
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/905724_4172407047728_56819170_o.jpg
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/892295_4172407567741_434457996_o.jpg
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/901925_4172406967726_1816327281_o.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IstenmeyenTuy -- 13 Nisan 2013; 15:18:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: buskut

Makina işlemciye gör çok hantal çalışıyor sanırım bunun nedeni 5400rpmlik hdd

Özellikleri beni yanılttı msi ge60 almadığıma biraz üzgünüm kasası iyi değil dedim almadım , ,

klavye ışığı var açıyorum tuşların arasından ışıklar fırlıyor tam üstten bakmazsam çok çirkin bir görüntü oluor..

Ayrıca daha ilk gün subwooferin jakı kırıldı takarken ve içinde kaldı pc lazım olduğu için servise götürme zahmetinde bulunmadım daha :)

Bu arada kasanın alüminyum olduğunu fark ettm kasanın üstüne kalvye ile vurduğumda ezildiğini fark ettim :)

Evet, SSD şart.
    Oyunları prize takılıyken oynuyorsun değil mi? Ayrıca oyunları oynarken Nvidia'nın seçili olduğundan ve en son driverların kurulu olduğundan hemin ol.
    Klavye ışığı maalesef öyle.
    Bunu nasıl becerdiniz ben de anlamadım.
    Klavye ile vurduğumda derken?
    Touchpad geniş ama pek kullanışlı değil maalesef.
    Hoparlör cızırtısı için şunu deneyebilirsin:
    quote:

Orijinalden alıntı: Saldıray_TR
    Arkadaşlar hoparlörden ara sıra ses(pop) gelenler için çözüm aşağıda. Daha önce veren olduysa kusura bakmayın, yabancı forumda buldum düzelttim kendi laptopumda.

*sağ alttaki Realtek simgesine sağ tıklayıp > Audio Devices ( ses aygıtı)nı açın
    *Kayıt sekmesine gelin
    *Sağ tıklayıp karşınıza gelen her iki ( etkin olmayan ve baglantısı kopmuş cihazı göstere tik atın ) çevirisi farklı olabilir ben ingilizce kullandığım için tam bilmiyorum.
    *Bunu yapınca Mikrofonun yanında StereoMix diyede bir alet çıkacak, buna sağ tıklayıp varsayılan aygıt olarak seçin
    *daha sonra StereoMix'e sağ tıklayıp > ayarlar > 2.sıradaki Dinle (listen) sekmesine gelin ve bu cihazı dinle deyin + aygıtı Realtek High defination audio yapın
    *sonrada gelişmiş sekmesinden ( sonraki sekme) ses fomatını 16bit 192000Hz'ye çıkartın.
    Uygula, tamam deyip çıkın

@E'
    Kaynak nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

quote:

Orijinalden alıntı: buskut

Makina işlemciye gör çok hantal çalışıyor sanırım bunun nedeni 5400rpmlik hdd

Evet, SSD şart.
    Oyunları prize takılıyken oynuyorsun değil mi? Ayrıca oyunları oynarken Nvidia'nın seçili olduğundan ve en son driverların kurulu olduğundan hemin ol.
    Klavye ışığı maalesef öyle.
    Bunu nasıl becerdiniz ben de anlamadım.
    Klavye ile vurduğumda derken?
    Touchpad geniş ama pek kullanışlı değil maalesef.
    Hoparlör cızırtısı için şunu deneyebilirsin:
    quote:

Orijinalden alıntı: Saldıray_TR
    Arkadaşlar hoparlörden ara sıra ses(pop) gelenler için çözüm aşağıda. Daha önce veren olduysa kusura bakmayın, yabancı forumda buldum düzelttim kendi laptopumda.

*sağ alttaki Realtek simgesine sağ tıklayıp > Audio Devices ( ses aygıtı)nı açın
    *Kayıt sekmesine gelin
    *Sağ tıklayıp karşınıza gelen her iki ( etkin olmayan ve baglantısı kopmuş cihazı göstere tik atın ) çevirisi farklı olabilir ben ingilizce kullandığım için tam bilmiyorum.
    *Bunu yapınca Mikrofonun yanında StereoMix diyede bir alet çıkacak, buna sağ tıklayıp varsayılan aygıt olarak seçin
    *daha sonra StereoMix'e sağ tıklayıp > ayarlar > 2.sıradaki Dinle (listen) sekmesine gelin ve bu cihazı dinle deyin + aygıtı Realtek High defination audio yapın
    *sonrada gelişmiş sekmesinden ( sonraki sekme) ses fomatını 16bit 192000Hz'ye çıkartın.
    Uygula, tamam deyip çıkın

@E'
    Kaynak nedir?

evet prize takılı ve nvdia ayarlarım yapılı son sürüm,

harici klavye ile bir kaza sonucu vurdum .

Evet onu yaptım o kendi kendine çıkan cızırtıyı kesiyor bu cızırtı genellikle filmlerde aksiyon sahnelerinde falan çıkıyor.. Fazla önemsediğimi söyleyemem aslında..

ssd lerin fiyatı almış başını gidiyor 480gb ssd 1000-1500tl arası fiyatlarda 240gb alsam bir işime yaramaz .. fiyatlarının düşmesini beklemekten başka çare yok gibi

• gta 4 te entegre grafik seçiliymiş :) yeni fark ettim hd4000 iyi iş çıkarmış bana fark ettirmedi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.