Şimdi Ara

N11 Son Siparişim Yaşattığı Mağduriyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

N11 mağazasının tiplemeegaming adlı satıcıdan Rtx 5070 aldım. Performansı beğenmeyip Rtx 5070 ti almak için 14 gün iade hakkımı kullanarak iade ettim. Tiplemegaming adlı mağaza, hem iademi reddetti hem de şahsıma yalan iftiralar attı.

Ürünün paket açılışı, iadesi ve kargo firmasında çektiğim 3 adet video olmasına rağmen N11 beni hiç dinlemeden video, vesaire hiç bir haklı, haksız nedir ne değildir demeden satıcının iade reddini yaptı. Yasal hakkımı kullandırmamak ve tüketicinin yanında olmamak, N11 gibi sürekli alışveriş yaptığım bir mağazaya yakışmadı. Satıcnın yüklediği videoyu indirip baktım. Montaj yaptığımız vida yerinde iz var diye bir uyduruk video yüklemiş. Kartta en ufak çizik sorun yok.

Kartta tornavida izi var demiş, ambalajı açılmış felan filan gibi türlü bahaneler.. Elimde kargo firmasında ve evde çektiğim iki adet net video var ama N11 bunları hiç sormadan satıcıyı haklı bulup redd vermiş iademe. 14 gün kanunen hakkımı hiçe satmıştır.

Tüketici hakem heyetine verdim ve artık N11 den alışveriş yapmayacam. THH sonucu bekliyorum N11 hesabımı tamamen silecem.

İade reddi yapıp yaptığı çirkinliği buraya atıyorum. Elimde iade videoları ve kanıt olmasa bu gibi insanların yaptığı çirkinliği nasıl ispat edicez. İnsanlar kanun nedir bilmiyor maalesef. İnsanların kanunen hakkına kimsenin engel olmaya hakkı yok.

N11 Son Siparişim Yaşattığı Mağduriyet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bukadar basitmi bu işler kullan kullan geri ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.