Şimdi Ara

n11 sahte sandisk hafıza kartı gönderen mağaza

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar 11 kasımdaki kampanyada orjinal sandisk hafıza kartı sattığını iddia eden jetbilgisayar adlı mağazadan adetli bir şekilde hafıza kartı aldım ancak gelen ürünler bariz bir şekilde sahte alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlar varsa tuzağa düşmesinler.ürünleri aldığım zaman telefonla sormuştum orjinal demiştiler sahte olduğunu söyleseler almazdım.

    n11 ilanı

    http://urun.n11.com/hafiza-karti/sandisk-8-gb-hafiza-karti-super-fiyat-P132741373

    ilan kapandığı için diğer kapasitesi için açtığı ilana soru sordumhttp://urun.n11.com/hafiza-karti/sandisk-4-gb-hafiza-karti-super-fiyat-P132741316

    soru cevap kısmında geçen diyalog
    quote:


    sipariş
    ürünleri aldıktan sonra telefonla orijinal mi diye sordum orijinal diye beni kandırdınız kargo geldi ürün bariz bir şekilde sahte insan da utanma olur dürüst olsan da alırdık ayıptır. paketler kalitesizlikten dökülüyor yamuk yumuk kenarları eşit değil.
    15 Kasım 2016 Salı

    jetbilgisayar BEY ? ...Ürünlerle ilgili sorun mu vaR kargolar dagıtım merkezinden ötürü o şekilde gelmiştir.ALmış oldugunuz ürünler satışı en hızlı olan ürünlerdir.İade etmek istiyorsanız ..Bu kadar şey yazmanıza gerek yok.İade etmek isterseniz iade edebilirsiniz.Ürünler OrjinaL..EVET SANDİSK Ürünleridir.Yane piyasanın çok altında da oldugunun farkındasınız.Dedigimiz gibi İşyerimiz olarak ..Sizi memnun etmek için ? Sormak istediginiz eklememizi istediginiz Yapmamızı istediginiz ürün hakkındaki iade değişim..Farklı bi ürün. ..İptal Talebi ..Tüketici hakları..HepSi için size ayrı ayrı yardımcı olunacağı konusunda şüpheniz oLmasın.SaygılarımızLa hayırlı akşamlar.


    ilandaki görsel

    n11 sahte sandisk hafıza kartı gönderen mağaza

    gelen ürün

    n11 sahte sandisk hafıza kartı gönderen mağaza

    n11 sahte sandisk hafıza kartı gönderen mağaza



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 15 Kasım 2016; 20:2:15 >







  • ilan başlığı ben alırken şöyleydi

    Sandisk 8 Gb Hafıza Kartı-Orj. Garantili Süper FİYAT !

    benim şikayetimden sonra başlıkları aşağıdaki gibi yapmışlar ve hala orjinal diye iddia ediyorlar!

    Sandisk 8 Gb Hafıza Kartı-Süper FİYAT !
  • karrtın üzerindeki seri numarasını sandiske vererek orjinal olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. değilse sandiske şikayet edersiniz. yurt dışından ELif diye birisi arıyor o ilgileniyor bunlarla. derdinizi anlatırsınız sahteyse
  • marine-gear kullanıcısına yanıt
    Merhaba marine-gear,

    Konu ile ilgili sizinle görüsmek ve yardimci olmak isteriz. irtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kisa sürede sizinle iletisime geçecektir.

    n11.com donanim haber ekibi
  • adamın sattığı diğer ürünlere baksaydınız anlardınız orijinal gönderme ihtimalini. adam aliexpress tr bayisi anasını satayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smclk89 -- 17 Kasım 2016; 14:14:28 >
  • hafıza kartlarını h2testw programı ile test ettim gerçek kapasite 237 mb çıktı yani 256 mb'lık kartı 8 gb gibi gösterip orjinal diye satmışlar.

    mağaza ile telefonla görüştüm ve kendisine anlattım durumu onlarda test edip durumu kabul ettiler ve iade alacaklarını söylediler.
  • Kutusundaki 8 rakamının karekterinden belli...
  • cemturan77 kullanıcısına yanıt
    ona gelene kadar. arkadaki ceptelefonu görseli. arka karton katman utanmasalar ayrı vereceklermiş o kadar kötü yapıştırmışlar. ve hafıza kartının üzerinde baskılara bakarmısın. tükürerek daha düzgün yazarım bu çinlilerde yani. o nasıl baskıdır ya.
  • Firma adresi Birecik/Şanlıurfa görünüyor. Tipik anadolulu bilgisayarcı esnafına denk gelmişsin.
  • Ben buradan aldım memnunum satıcı zaten çok hızlı biryerden kupon vs bulursanız süper fiyatlara geliyor.

    http://urun.n11.com/hafiza-kartlari/sandisk-ultra-128gb-micro-sd-hafiza-karti-c10-uhs-i-80mbs-533x-P107654172
  • başlıkta 8 gb açıklamada 4 gb yazıyor. Gerçekte
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    Sayın n11 yetkilsi, bu konuya ciddi bir şekilde el atın. Orjinallik garantisi veriyorsunuz fakat dükkanınız sahte ürün satıyor. bu arkadaşımızı mağdur eden dükkan kim kilir kaç kişiyi mağdur etti, kaç kişi olayın farkına bile varamadı. konu gayet ciddi. bu dolandırıcılık
  • mutlaka şikayette edin siz farkedip geri yollayacaksınız sizin gibi uyanık olmayan birisine yine satacaklar.
    yanlarına kar kalmasın bu durum.
  • telefonda kuponları tekrar aktif edeceğini söylediler ancak alışverişte kullandığım kuponları iade etmediler. n11 yine şaşırtmadı sahte ürün satan mağazaya ceza verilmiyor ama sahte ürün alıp mağdur olan müşteri kimin umrunda?
  • N11 sistemi müşteriye karşı ve tamamen satıcıyı kayıracak çekilde çalışır. Bir zaman, günün ürünü diye yapılan New Balance ayakkabıdan almıştım, satıcı çok uzun süre bekletip sonra da göndermemişti. N11 sistemi satıcı hakkında yorum yazma imkanı bile vermedi, bu konuyu anlatan şikayet yazısı yazdım ve bir şey değişmedi.
    Orjinal ürün diye müşterileri kandırıp, insanların emek vererek kazandıkları parasını yalan dolanla alan bir satıcıyı sistemlerinden çıkartmazlar mesela.
  • Suç duyurusunda bulunun. Ayrıca konuyu SanDisk'in Türkiyedeki distürbütörü ve SanDisk ile paylaşın.

    Sahte ve imistasyon ürün satmak suçtur. Satıcı açısından dolandırıcılık kapsamına girer.

    N11 bu noktada kusurludur. Orjinallik garantisi verilmesine rağmen gerekli incelemeleri yapmadan satıcıya satış hakkı açmıştır. Bu nedenle paranızın iadesinin yanında ayrıca çek kullanımı nedeniyle uğradığınız zararı da n11'den isteyebilirsiniz.
  • aslında bu tip ürünleri satın almadan önce ekran görüntüsü almak veya (abartıyor diyeceksiniz) videosunu çekmek lazım. n11, hb gibi meydan satışı yapan siteler satıcıyı koruyor ve yasal mercilerde hak aramak için ıspat şart.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 22 Kasım 2016; 13:0:0 >
  • şu yazma şeklinden belli zaten sıkıntılı oldugu
    muhtemelen kenar köşede apaçilerin işlettigibi bir dükkan
  • Beyler bu sd kart sandisk değil ki. Adamlar bariz bir şekilde D harfini bozmuşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boombip

    aslında bu tip ürünleri satın almadan önce ekran görüntüsü almak veya (abartıyor diyeceksiniz) videosunu çekmek lazım. n11, hb gibi meydan satışı yapan siteler satıcıyı koruyor ve yasal mercilerde hak aramak için ıspat şart.

    ispatlama konusunda sıkıntı yok ki sipariş detayına girince sandisk orj.garantili yazısı görünüyor mağaza zaten soru cevap kısmında orjinal diye ısrar ediyordu ta ki ürünlerin kapasitesinin 237 mb çıktığını söyleyene kadar. daha sonra kendilerine telefonda kapasite testini yapan h2testw programını anlattım kendileri de test etti sonra benim gibi birkaç kişi daha şikayet edince satışa kapatmak zorunda kaldılar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.