Şimdi Ara

N11 karspor'da salomonlar %50 indirimli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.946
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim sipariş kaç gündür onaylanmadı. Sizlerde durum ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jazz80 kullanıcısına yanıt
    benim de 2 gün oldu hala onaylanmadı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde onaylanmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyidebanane13 kullanıcısına yanıt
    Hocam site sağlam site. Erzurumda istanbulda mağazaları var. Sahiplerinide şahsen tanırım. Benim çocukluğmdan beri erzurumun en iyi kayak malzameleri satan mağazasıdır. En ufak bir şüpheniz olmasın. Salamon pro gtx 3d leri bundan beş sene evvel erzurumdayken mağazalarından 480 e almıştım zar zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen sene Temmuzda outdoor indirimiyle 500 TL lik salomon XA Pro 3D (yeşil) 361 liraya aldim.Ayakkabi gercekdende hoş.Bu markayi tavsiye ederim.Cok saglam kaliteli.İyki almisim.Kumâş haric herseyin altina gderi var.Rahatlik hissi muazzam.İpligine kadar kaliteyi hissediyorsunuz.Yurumeyi sevdiren ayakkabidir benim icin.Suanda indirimde iken alacaklara tavsiyemdir.



    Not:Kesinlikle gunluk gyindiginiz ayakkabidan 1 numara buyuk alin.Veya outdoor urun satan bu markaya ait ayakkabilardan deneyin oyle alin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 temmuzda 170 liraya salomon almıştım bu fiyatlar çok. Bence 250'ye kadar gideri var ama bot modeller için daha fazlası da ödenebilir çünkü kaliteli ayakkabı üretiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tgunes2003

    Spx sürekli kendi sitesinde kampanya yaparsa, karspor da böyle çakar... Artık Karspor sitesinde salomon göremeyeceksiniz. Salomon ve Merrell distribütörü spx, böyle fiyat ve indirim politikası belirlerse güle güle diyecek bu sektöre...eee benim yorumlamam bu kadar...

    Karspor olsa ne olmasa ne,
    Bu zamana kadar kazık fiyata satmış
    Spx kaliteyi uygun fiyata vermiş, daha ne olsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karspor iyi firma olabilir. Ama bir çok aynı kategori ürün satan firma 1-2 saat içinde sipariş onaylarken, 3 gün oldu halen siparişi daha onaylayamadı. Bekleyeceğiz bakalım, iyi firmayı....
  • bende gece almistim kargoya verildi diyo iki gundur kargo gelmedi takip nosu da gririlmemis sitesinden goremedim yine iki gun once bir siparis daha vermistim bekliyor diyo malum cok iyi firmalarda bazen 1 hatta 2 ayi buluyormus siparisler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu markayı ilk yurtışından almistim seklini sevip siyah li inceden kirmiziliydi markayida pek duymamistim neyse geldi ayakkabi la arkadaş boyle bir yağ gibi kayan ayakkabi olmaz azicik islak kaymayan zeminde bile buz pateni surer gibi gidiyordum sattimda kurtulmustum o zaman (alan adamda baska varsa haber verirsin demisti o fiyata alirsan tabi istersin :)) neyse alacaklar icim diyorum ayakkabı dag ayakkabisi dişleri bunu bilipte alsin. He birde aklima gelmisken tr de pek yaygin degildi bilinmiyordu bende salomon yazisini saklamaya calisiyordum çünkü bi ara "-agzina salomon" diye replik vardi komik duruma dusmemek için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demin geldiler

    N11 karspor'da salomonlar %50 indirimli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discount Specialist kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun 43 numara için 9 uk istemiştim. Arkadaşımın aynen olmuştu. Ona göre aldık. Gelirse, umarım olurlar.
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Gelir hocam karspor sıkıntısız firma. Ben adidasta 45,5 skechersta 45 bunda uk 10,5/45,5 giyiyorum tam oturuyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 şubatta kendi internet sitesinden salomon ayakkabı aldım 8 şubatta kargo gönderi numarasını içermeyen kargoya verildi emaili geldi, siteye baktım kargolandı yazıyor aynı şekilde kargo gönderi numarası yok. aras kargoyu aradım adıma bekleyen sistemde bir kargo yokmuş. Sizde durum nasıl acaba?
  • kaan1024 K kullanıcısına yanıt
    Ben de 5’inde n11 üzerinden aldım.

    8’inde anca onayladılar ve e-fatura gönderdiler.

    8’inde kargoya vermeleri gerekiyordu, dün mesaj attım artık; tedarik medarik zart zurt deyip iptal edebilir misiniz dediler

    madem ürünü tedarik edemeyecektiniz neden günlerce beklettiniz onay için, hadi beklettiniz neden sonra onay verdiniz, hadi onay verdiniz neden e-mailime fatura gönderdiniz deyince de aaa son bi depomuz kalmış ona da bi bakalım haber verelim falan dediler... ona da bi dönüş yapmadılar...



    Özetle saçma sapan bir firmanın yaptığı saçma sapan etik dışı hareketler... adam gibi en baştan dürüst davransalardı iptal ederdim ama şimdi etmeyeceğim kendileri iptal etsin puanları düşsün. işin kötüsü burdan gelecek 33’lük çekle kediye mama alacaktım çek işi de yalan oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyi firmayı bekliyoruz. Faturası geldi, gelmeyen ürün İçin. Hadi hayırlısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazmayı unutmuşum benim emaile de faturayı göndermişler. internet sitesindeki 1 sabit (telesekreter sonrası kapanıyor) 2 cebe (1i sürekli kapalı zaten) cevap veren yok.
  • Bana da bu firmadan mesaj geldi. Sivas Karspor mağazasında da indirim varmış. Ben şu anda Sivas'ta değilim ama Sivas'ta olan arkadaşlar bakabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discount Specialist kullanıcısına yanıt
    Bende aynısının 8 numarısını aldım ama bana mesaj attılar siparişi iptal edin göndermicez diyorlar stoklarlarında kalmamış bende iptal etmiyorum dedim.Vermek zorundasunuz dedim
  • Ben de yazayım bu iyi firmayı. En azından google da aratan filan olur, okur bu mesajları. 5 Şubat akşamı istediğim ayakkabının numarası n11 de tükenmişti. Mesaj attım firmaya 8.5 numarası stoğa girer mi diye. Stoğumuz karspor.com.tr de mevcuttur, aynı indirim oranıyla oradan alabilirsiniz dedi yetkili. Ödemeyi yaptım aldım. Buradaki mesajları okudum alışverişin onaylanmadığıyla ilgili. 2 gün bekledim. Bir mail attım ertesi güne kadar dönüş olmadı. İletişim telefonlarından sabit numarayı aradım açan yok. Farklı saatlerde denedim yine yok. Cep telefonu numarasına Whatsapptan mesaj attım, çevrimiçi ama dönüş yok. En son bunların bir mağazasını aradım kardeşim bu nedir diye. Bir cep numarası verdiler. Bu kişi yardımcı olur dediler. Aradım sipariş numaramı söyledim. Sizin ayakkabı stokta yok, ya başka ürün alın ya da iade dediler. İban yolladım daha param da gelmedi. Tabii karsporu araştırmadan alışveriş yapmak benim hatam.



    Sözün özü bu firmadan alışveriş yapacak olan iki kere düşünsün.



    https://i.hizliresim.com/lOdk2b.jpg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.