Şimdi Ara

n11,Jabra Elite 75T için 111 tl indirim kuponu tanımlamış. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Kulaklık deneyim işi. 300 liralık Xiaomi TWS kulaklık 80-100 liralık kablolu kulaklıktan daha iyi bir ses performansı vermezken high-end TWS kulaklıklar şaşırtıcı derecede iyi bir ses performansına sahipler, ben bugüne kadar 200-300 liradan fazla kulaklığa para vermemişken Sennheiser Momentum TWS denedikten sonra şok oldum. Ayrıca çinli markaların mikrofon başarımları da karşı tarafa eziyet etmekten öte gitmiyor. Pil konusunda da yine 7-8 saat tek seferde kullanım sağlıyor bu başlıktaki Jabra kulaklık. Aslında bahsettiğiniz Airdots modelleriyle 1000 TL+ bandtaki TWS kulaklıkların tam kablosuz kulaklık olmaları dışında bir ortak yanları yok. Ama 700 liralık Huaweinin, JBL'in TWS kulaklığı falan parasını hak etmeyen ürünler.
  • EvoRoncatto kullanıcısına yanıt
    ee ne alacaz peki hocam ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Normal şartlarda bütçeyle alakalı bir durum. Model tavsiyesi olarak ses performansı öncelikliyse Evofone'dan 1More Stylish öneririm. 100 dolarlık bir kulaklık olmasına rağmen 400 liraya satıyor Xiaomi Türkiye ve çok F/P bir kulaklık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716

    xiaomi neden düşünmediniz, 300 liralik.modelinde ne eksikti mesela ?
    merhaba,

    müzik ve seyahat için kulak üstü sony wh xm2 kullanıyorum. (uçakta ANC ilaç gibi geliyor)

    Evde emektar lg 700hbs kullanıyorum. Dışarda da kullanıyordum ama artık 6 senelik yakında yolcu o nedenle Sony Wi-xb400 aldım ki beklediğimin çok ötesinde çıktı.

    Spor için samsung icon x kullanıyordum (rezalet ötesi) Taotronics vardı tek tarafı bozuldu (amazon.us en çok satandı güya ama o ada tırt).

    Spor için adam akıllı bişi lazımdı, Xiaomi telefonuna lafım yok ama bt kulaklık çok fazla çakması var ve daha önce Jabranın araç içi ses çözümleri çok kaliteliydi. İncelemelerde de segmentasyon farkı ortada. Paraya kıyıp adam gibi bişi olsun dedim ama maalesef işte.




  • mofarah kullanıcısına yanıt
    hocam fiyat konusunda haklısın değişmemiş olabilir. ama fp ürünü olamaz 1100 tl lik bir ürün

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -alfa- - kullanıcısına yanıt
    F/P kavramı malesef hala tam olarak anlaşılamamış bir parametre. Google'a en iyi tam kablosuz kulaklıklar yazdığınızda en üst sırada gösterilen 3-5 kulaklık arasında bir kulaklık bu hocam. Kıyaslandığı ürünlerden Sennheiser Momentum TWS 300 Dolar, Airpods Pro 250 Dolar, B&O E8 yine 250 dolar, Sony'nin WF-1000XM3'ü 200 dolar civarıyken bu kulaklık 180 dolar olarak aralarında en F/P kulaklık. Zaten 180 dolarlık fiyatının karşılığı 1250 lira civarı iken 1100 liralık TR fiyatı gayet mantıklı kılıyordu.

    F/P ürünü ucuz olmak zorunda değildir, belli bir segmentin özelliklerini taşıyıp aynı segmentteki diğer rakiplerine kıyasla daha iyi bir fiyat sunan her ürün fiyat/performansı yüksek üründür. Bu bilgisayar, telefon, bisiklet, arabaya kadar her ürün gamındaki giriş/orta/yüksek olarak sınıflandırılabilecek segmentler içerisinde F/P olarak başarılı ürünler vardır.10-15 bin liralık bir iş bilgisayarının sunduklarını 7-8 bin liralık atıyorum Monster bir cihaz sunabiliyorsa F/P'dir. 500 bin liralık D segment bir aracın sunduğu özellikleri başka bir marka 400 bin liraya sunabiliyorsa o 400 bin liralık araç F/P'dir gibi bir sürü örnek verilebilir




  • mofarah kullanıcısına yanıt
    anladım hocam yani bu açıklayıcı ve kibar cevabınız için teşekkür ederim. ozaman şöyle söyleyim 300 liralık bir sony kulaklık ile bunun arasında 800 liralık bir kalite farkı olduğunu düşünmüyorum tabi bu benim fikrim. yani bu tarz bir ürüne bu fiyatı vermem he verenede saygı duyarım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -alfa- - kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak beklentilerinizle alakalı bir durum bu, ürünler farklı sonuçta. Yani yukarıdaki bir arkadaşın yazdığı gibi, 300 liralık Xiaomi tam kablosuz kulaklıktan "kulaklık" olarak alacağınız performans 80-100 liralık bir kablolu kulaklıktan fazla değil. Aradaki fark tam kablosuz olması için veriliyor denebilir. Yani beklentinize bağlı olarak bu kulaklığa 1000 lira verdiğinizde alacaklarınız 500 liralık bir kulaküstü kulaklıktan daha kötü olabilir. 500 liralık bir kulaküstü kulaklık bırakın kalite farkını, birçok alanda (Türüne göre müzik performansı, iç-dış ses izolasyonu vs.) zaten daha iyi bir deneyim sunar ama neticede kulaküstü bir kulaklık.


    Bu başlıktaki Jabra Elite 75T'yi herhangi bir kablolu veya kulaküstü kulaklık ile kıyaslayamazsınız, bunun Sony tarafında kendi segmentindeki rakibi Sony WF-1000XM3 isimli bir kulaklık ve onun fiyatı da 1300 TL civarında. Sizin tam kablosuz kulaklık gibi bir istek veya ihtiyacınız yoksa zaten israf olacaktır bu kadar para vermek.




  • haklısınız hocam tercih edenler için başlık faydalı olabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.