Şimdi Ara

n11'in 10 Kasım'a Laf Atması! (#n11Boykot) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
1
Favori
112.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
584 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benimde iptal ederek katıldığım boykot.
  • FastAttack kullanıcısına yanıt
    Kaynak, bir istatistikçi olarak analiz yeteneğim.
  • Millet Halinden Memnun.
    Nedir Sizi Bu Kadar Rahatsız Eden Mustafa Kemal Atatürk'e olan Sevgimizden Çıldırıyorsunuz..




    Biz Bu Adam Yüzünden Yıllardır Trafikte Zulüm Çekiyoruz. Adam daha geçmeden yol 1 saat önceden kapatılıyor ve bekletiliyor bunu eleştirelim..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaLaK -- 13 Kasım 2018; 19:14:55 >
  • M-Corleone kullanıcısına yanıt
    Yüzünüze tukurseler yağmur yağıyor diyeceksiniz. Bu kadar polyanacilik fazla değil mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kelaynak33 kullanıcısına yanıt
    Daha önce örneklerini gördük mü gördük. İlk aklıma gelen pınar markasiydi. Yerel seçimlerde Karşıyaka sanırım CHP kazanınca pınar in sahibi Karşıyakaspor sponsorluğunu geri çekeceğini ima etmişti. Bu markayı piyasa ortalamasından daha pahalı satılan ürünleri olan pınarı bir akp liler mi tuketiyordu? Karşıyakalı yada CHP li degilim. MHP kongre uyesiyim. Karşıyakasporu da sevmem önce Beşiktaş sonra bir dönem formasını terlettigim Göztepe ye sempati duyuyorum. Normalde pınarin günde iki süt diğer ürünlerini saymama gerek yok. İki sütten yılda 2000 TL gibi param pınara giderdi. Şimdi ağzını açmayan akp li başka bir firmanın sütünü kullanıyorum. 2000 liram diğerine gidiyor.

    Bir firma kurumsalsa terörist te olsa hainde olsa ağzını kapatacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim icin n11 artik bitmistir uygulamayida sildim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saygı duyarım. Hazır istatistikçiyi bulmuşken sormak istedim. Konu ile araştırma yapıldı mı? Yapılabilir mi? Benim bilmediğim bir konu. Sanırım bizler kendi çevremizi, toplumun eşit dağılmış parçaları olarak tanımlayarak bir takım meselelere dair istatistikler veriyoruz. Oysa toplumu oluşturan bizler, eşit olarak değil kümelenmiş olarak yaşamaktayız. Zengin mahallesi-sitesi, dincilerin sokağı, sosyete çarşısı, dinsizler apartmanı gibi. Bu zaviyeden baktığım için çevremde Müslüman'ım demeyen bir kişi tanımıyorum. Bu durumda benim verebileceğim istatistik ise Türkiye'nin yüzde 99'u Müslüman şeklinde olacaktır. Halbuki Hristiyan, Musevi, bilmediğim başka inanç sistemlerine mensup ya da seküler -onlarca ya da milyonlarca diyemeyeceğim çünkü hiçbir fikrim yok- kişileri yok saymış oluyorum. Kurduğum tüm tanım içeren cümleler aslında tanım değil düşüncelerimdir, herhangi bir kaynağım yok.
  • Kastettiğim şu idi. Demokrasi ile halk egemen oluyor. Kararları halk veriyor. Bu durumda eğer halk ne isterse o oluyor başka hiçbir filtresi yok. Bir süzgeçten geçemiyor. Yani bir halkı toplu olarak bir konuya sevk edebilirseniz; tüm halk bunu isterse o iş meşru olabilir. Şunu kastetmiyorum. A noktasından z noktasına tek kararla geçilebilir demiyorum. Demokrasi ile Z noktasına gitmek varsa birilerinin kafasında toplumu örgütleyerek teker teker tüm harfleri geçerek isteklerine kavuşabilirler. İlk gönderdiğim cevabı bu açıklama ışığında düşünmenizi öneriyorum. Elbette bilmediğim, ya da yanlış kurguladığım şeyler olabilir. Ahkâm kesmek istemem.
  • Taklitçi karşıtı kullanıcısına yanıt
    Sen n11"i yıkılmaz bir dev, vatandaşı da küçük bir fare olarak mı görüyorsun? Bize alternatif çok. O satamazsa ona müşteri yok.
    İstersen şöyle bir insan profil analizi yapalım. Atatürk'e saygı gösteren kesim vs Atatürk'ü sevmeyen.
    Şimdi Atatürkü sevmeyen kesimin ne kadarı İnternetten alışveriş yapıyor, ne kadarı yapmıyor, yani ne kadarı n11 için potansiyel müşteri. Bir de diğerini analiz edelim.
    Ben satın almazsam batmam. Ama n11 satamazsa batar. Sağa sola yalakalık olsun diye böyle politize olmak ancak ticarethaneyi zarara sokar. Bir ticaret sitesi reklam yaparak, dünya para harcayarak zamanla büyür. Ama büyük bir site satış yapamazsa bir anda çöküş yaşar. Hele ki etrafta pusuda bekleyen bir sürü rakibi varken.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N11 benim için de bitmiştir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FastAttack kullanıcısına yanıt
    Konu ile ilgili araştırma yapılmadı fakat yapılsa %90 müslüman çıkacak tabi bu kağıt üzerinde. Benim dediğim islam dininin gerektirdiği gibi davranışlar sergileyenlerin oranının %40, islam dinini tam anlamıyla yaşayanların oranının ise %1 oluşu.
    Yine bu konu ile ilgili araştırma yapsak kesin sonuçları elde etmek zor çünkü insanlar afişe olurum, baskı görürüm korkusuyla doğruyu da söylemeyebilirler.
    Zaten istatistikte olay örneklem büyüdükçe sonuçla kesinleşir. Yani benim 1000 kişi ile yaptığım ankete göre 10000 kişi ile yaptığım anket daha geçerlidir.

    Şahsi olarak Türkiye'nin çok değişik noktalarında +10 ilde yaşadım ve buna göre yorulmadım + buna ek olarak yeni genç nesilde inançsızlık veya farklı inançlar çok fazla.
  • Cevap için teşekkürler, başarılar, iyi geceler.
  • Ne kadar şizofren bir toplum olunmuş .Adam yağmur yağacak dese vay sen bana ördek dedin dyecek tipler çok.İlkokul bir de arkadaşlarını toplayıp oğluma saldırmaya çalışan eğitimci şımarık çocuğu mu dersin.Yolda takip mesafesine uymayıp zincirleme kaza yapanı mı dersin , dersin oğlu dersin.Seve seve alışveriş yapacaksınız yapıyorsunuz ve yapıyorsunuzdur.Bırakın bu ötümü yiyin ayaklarını...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 13 Kasım 2018; 21:46:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Art niyet mi yoksa kaş yapayım derken göz çıkarmak mı bilemiyorum ama bunun bir bedeli olmalı. Kesinlikle kullanmayacağım.
  • Buluttan nem kapan ne kadar boş insan varmış. Olayı bu kadar abartıp büyütenler rakip sitelerdendir heralde. İndirim kuponu dağıtıp iyi satış yaptırıyor.


    Atatürk'e kim saygısızlık yapmayı düşünebilir ki. Hem dertleri olsa neden sosyal medya hesaplarından 10 kasım ile ilgili paylaşım yapsınlar. 10 Kasım saat 00:01 de koymuşlar resmi...

    n11'in 10 Kasım'a Laf Atması! (#n11Boykot)
  • Dünya'nın önünde saygıyla eğildiği her yıl ölüm yıldönümünde hayatı durduran eşsiz lider mekanın cennet olsun Atam :'(

  • sergensungun S kullanıcısına yanıt
    Ensar vakfi zamanında Turkcell Ensar a sponsor olmaya devam edeceğini açıkladı

    Ekşisozlukte donanımhaber de bir çok sosyal platformda ortalık ayağa kalktı. Hatlarımızı kapatıyoruz başlıkları açıldı. Ensar cell muhabbetler yapıldı.

    Turkcell pazar lideri her çeyrek abone kaybeden şirket Ensar olayından 6 ay sonra ilk defa bir önceki çeyreğe göre abone sayısını arttırdı. Dileyen bakabilir Btk çeyrek raporlarına.

    Bu tarz şeyler bilinçli olarak reklam için yapılıyor bana göre. Akit tv yi kim biliyordu zamanında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 13 Kasım 2018; 23:20:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FastAttack

    Kastettiğim şu idi. Demokrasi ile halk egemen oluyor. Kararları halk veriyor. Bu durumda eğer halk ne isterse o oluyor başka hiçbir filtresi yok. Bir süzgeçten geçemiyor. Yani bir halkı toplu olarak bir konuya sevk edebilirseniz; tüm halk bunu isterse o iş meşru olabilir. Şunu kastetmiyorum. A noktasından z noktasına tek kararla geçilebilir demiyorum. Demokrasi ile Z noktasına gitmek varsa birilerinin kafasında toplumu örgütleyerek teker teker tüm harfleri geçerek isteklerine kavuşabilirler. İlk gönderdiğim cevabı bu açıklama ışığında düşünmenizi öneriyorum. Elbette bilmediğim, ya da yanlış kurguladığım şeyler olabilir. Ahkâm kesmek istemem.
    Demokrasi halk egemenliğidir fakat bütün bireyleri memnun etmesi gereken bir egemenliktir, çoğulcu olmalıdır. Halkın %51'ini ayırıp "halk budur" demek demokrasiye aykırı bir tutumdur. Dolayısıyla bir grubu ele alıp onlar üzerinden istediklerini yapmak ancak bozuk bir demokrasinin örneği olur.

    Ayrıca demokrasi de hukukla sınırlıdır. Hukuka uygun olmayan bir şeyin "demokrasinin gereğidir" diyerek gerçekleştirilmesi düşünülemez. Düşünülürse halk cumhuriyeti muz cumhuriyeti olur.
  • social kullanıcısına yanıt
    Aynen bende oyle yaptim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.