Şimdi Ara

n11 hafta sonu kuponları 17-18 şubat (4 kupon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kupon15 kupon30 kupon50 kupon75

    15 TL kupon 200 TL ve üzeri alışverişlerde,
    30 TL kupon 700 TL ve üzeri alışverişlerde,
    50 TL kupon 1.500 TL ve üzeri alışverişlerde,
    75 TL kupon 2.000 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir.

    n11 hafta sonu kuponları 17-18 şubat (4 kupon)


    Sıkça Sorulan Kampanya Soruları
    Kampanya ile ilgili aklına takılan tüm soruların cevapları aşağıda

    İndirimli Hafta Sonu kampanyası nedir? n11.com üyeleri, 17 - 18 Şubat 2018 tarihleri arasında 15, 30, 50 ve 75 TL değerinde 4 kupondan birer adet hesaplarına yükleyerek yapacakları alışverişlerinde indirim kazanıyor.
    Kuponları hesabıma nasıl yükleyebilirim? Kuponlar, n11.com web sitesinden veya mobil uygulamasından hesaba yüklenebilir. Web sitesinden Hesabım>Kuponlarım sayfasından, mobil uygulamadan ise Hesabım>Avantajlarım sayfasından kuponlar hesaba tanımlanabilir. 15 TL kupon için kupon15 kodu, 30 TL kupon için kupon30 kodu, 50 TL kupon için kupon50, 75 TL kupon için kupon75 kodu girilmelidir.
    Kuponları ne zamana kadar kullanabilirim? Kuponlar, 18 Şubat 2018 saat 23.59’a kadar geçerlidir.
    Kuponlarda adet sınırı var mı? Kuponlar toplamda 20.000 adet ile sınırlıdır. Her kupon için 5.000’er adet mevcuttur.
    Hesabıma birden fazla kupon yükleyebilir miyim? Bir kullanıcı, hesabına 15, 30, 50 ve 75 TL değerindeki 4 kuponu da yükleyebilir. Kullanıcı, hesabına her kupon tutarından 1 adet yükleme hakkına sahiptir.
    Kuponları ne kadarlık alışverişlerde kullanabilirim?
    15 TL kupon 200 TL ve üzeri alışverişlerde,
    30 TL kupon 700 TL ve üzeri alışverişlerde,
    50 TL kupon 1.500 TL ve üzeri alışverişlerde,
    75 TL kupon 2.000 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir.
    Bu kampanyayı diğer kampanyalarla birleştirebilir miyim? Kuponlar, n11.com’da yer alan diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.
    Kampanyaya birden fazla kez katılabilir miyim? Bir kullanıcı, hesabı ile her kupon tutarından bir kez yararlanabilir.
    Kuponlar hangi kategorilerde geçerli? Kuponlar; Altın & Gümüş, Bebek Bezi & Islak Mendil; Süpermarket; Toptan Satış, Sim Kart & Hat, Kampanya kategorileri hariç tüm kategorilerde geçerlidir.
    Kupon kullandığım alışverişi iptal veya iade ettiğimde ne olur? Alıcı, kupon kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa kupon alıcının hesabına tekrar yüklenir. Alıcı, kupon kullandığı alışverişinde kısmi iptal veya iade yaptığı durumlarda kupon hesabına tekrar yüklenmez.
    Kupon kullandığım alışverişi satıcı iptal ederse ne olur? Mağaza; alıcının kupon kullandığı alışverişin tamamını veya bir kısmını iptal ettiğinde, iptal edilen ürün/ürünlerde kullanılan indirim tutarı kadar kupon alıcının hesabına geri yüklenir. Geri yüklenen kuponun kullanımı için gerekli minimum sepet tutarı, orijinal kuponun kullanımı için kampanya koşullarında belirtilen minimum sepet tutarındaki oranla aynıdır. Ayrıca geri yüklenen kuponun kalan kullanım süresi, alıcının alışveriş yaptığı tarih ile kupon son kullanım tarihi arasındaki süre kadar olacaktır.
    Banka puanlarımı bu kampanyada kullanabilir miyim? Akbank, Finansbank, Halkbank ve Garanti Bankası kredi kartı ve para kartlarındaki puanlar kullanılabilir. İş Bankası ve Yapı Kredi kartlarındaki puanlar yalnızca bu bankalar n11.com ile kampanya yaptığında kullanılabilir.
    Ödemenin bir kısmını banka puanıyla yapabilir miyim? Akbank, Garanti Bankası ve Yapı Kredi kartlarıyla yapacağınız ödemenin bir kısmını banka puanıyla yapabilir, kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz. Finansbank, Halkbank ve İş Bankası işlemlerinde ise banka puanı kullanmak için harcama tutarınız kadar puanınızın olması gerekir. Örneğin; kartınızda 20 TL puan var ve sizin alacağınız ürün 80 TL. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi ile 20 TL’lik puanı kullanıp geri kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz. Finansbank, Halkbank ve İş bankası kartlarında ise 80 TL’lik ürünü almanız için 80 TL’lik puanınızın olması gerekir.
    *n11.com'un kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.







  • n11'in bu çekleri için çöp demeye bile utanıyorum.
  • tırto
  • Başlığın değişmesini oylamaya sunuyorum, " N11haftasonu çöpleri"

    Kabul edenler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -OFLU-

    Başlığın değişmesini oylamaya sunuyorum, " N11haftasonu çöpleri"

    Kabul edenler

    +1
  • n11 iyice tırt olmaya başladı. gg coştu fakat onda da yüksek meblağlı çek yok. nerde o eski oranlı kuponlar. gg da %10 n11 de %25 li kuponlar oyoyoyoyoy. komboyu da geçtik %10 luk oranı görsek havalara uçacağız. en son gg dan 1000 tl üzerine 25 tl çek kulllanarak tel aldım. eski günleri mumla arar olduk
  • Bu ne la? Kuşa yem verir gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bsn33

    n11 iyice tırt olmaya başladı. gg coştu fakat onda da yüksek meblağlı çek yok. nerde o eski oranlı kuponlar. gg da %10 n11 de %25 li kuponlar oyoyoyoyoy. komboyu da geçtik %10 luk oranı görsek havalara uçacağız. en son gg dan 1000 tl üzerine 25 tl çek kulllanarak tel aldım. eski günleri mumla arar olduk

    Çok kolay kimse alışveriş yapmasa ba nasıl yapıyorlar yine kkampanya.Demek ki satışları iyi ki çek kuponda bu kadar düşük veriyorlar.
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    acı ama gerçek

    n11.com 'un satışları bazı çakal satıcılara rağmen çok iyi demekki altlimiti sürekli arttırıp yüksek tutuyorlar

    demekki n11 benimsenmiş en bilinen marka olmuş

    20 seneye yakın geçmişleri olan HB ve GG gerilerde kalmış talihlerine küssünler
  • Tırt dediğiniz site 3 ay önce hangi fiyata neler sattı bir düşünün.

    Millet istiyor ki 365 gün %25 indirim olsun, onu da puanla bilmemne ile kombo yapayım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vitriol

    acı ama gerçek

    n11.com 'un satışları bazı çakal satıcılara rağmen çok iyi demekki altlimiti sürekli arttırıp yüksek tutuyorlar

    demekki n11 benimsenmiş en bilinen marka olmuş

    20 seneye yakın geçmişleri olan HB ve GG gerilerde kalmış talihlerine küssünler

    Birçok ürünü n11 ve gg da piyasa fiyatında veya daha yukarıda olduğundan bulundduğum yerde ki alışveriş merkezlerinden alıyorum.Tüketiciler olarak bizler direnirsek hepsi kuzu kuzu indirim yapacaklardır.Mesela gg anne çocuk kategorisinde çek veya indirim yaptığı gün ürünlerin üzerine aynı oranda ekleme yapıyor.Mesela prima 5 numara 150 Adet olan ürünü takip ediyorum bazen 86.9 oluyor bazen 89,9 oluyor vs.Diğer elektronik ürünlerde de durum aynı.Takip eden kişi görecektir indirim ve kuponun nasıl boşa çıkarıldığını.Uzun sözün kısası tüketici bilinçli olursa satıcılar da ona göre davranır.Kimse ürün satmadan dükkanını devam ettiremez.Az satılırsa daha çok indirim yapacaktır.Çünkü hiç satış yapmadan bir dükkan veya alışveriş merkezi ayakta duramaz.Yüksek karından feragat etmek durumuna gelecektir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jahnny

    Tırt dediğiniz site 3 ay önce hangi fiyata neler sattı bir düşünün.

    Millet istiyor ki 365 gün %25 indirim olsun, onu da puanla bilmemne ile kombo yapayım.



    Bu zamandır sıcak fırsatçıyız, o malum 3 ay önceki olaydan hiç birşey almadım. Satıcılar fiyat yükselttiği için pek esprisi kalmıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köpeğime aldığım mama geçen hafta 230 liraydı, 240 olmuş. Çekle 5 lira indirim. Gitti gidiyordan çeksiz daha ucuz alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.