Şimdi Ara

N11.com / HTC U11 Güncelleme Mağdurları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar. Çoğumuzun haberi vardır. Yakın zamanda alınan u11 lerin çoğunda (İthalatçı garantili olanlarda tabiki) güncelleme almama problemi var.

    11.11 tarihinde n11.com üzerinden gezegengsm den telefon aldım. Cihazda bir sıkıntı görmeyince kulaklıgı ve kulaklık test etmek için naylonunu açtım. Sonradan gördüm benimde cihazım güncelleme almıyor. Yazılım aldıgı son tarih 1Nisan. Yani hiç güncelleme almamış. Gezegengsm e durumu bildirdiğimde önce cihaz güncelleme alıyor dedi. Sonra htc taiwan a sorduk cevap bekliyoruz dedi bu konuda gelişmeleri takip ediyorum.

    Bugün n11.com da canlı yardımda bir kişiyle görüştüm. Satılan bu partide güncelleme sıkıntısı oldugunu. çözümün ise burda yapılamayacak oldugundan dolayı satıcı firmanın HTC Taiwan ile iletişime geçmek durumunda kaldıgını veya belkide bizi bu yolla oyaladıgını söyleyerek n11.com un bu parti htc u11 alanlara destek olup kolay iade etmelerine yardım etmesi gerektigini ilettim. Bu konudada gelişmeleri takip ediyorum.

    Satıcı zaten satışları hemen kapattı. Cihazlarda sıkıntı olmasa kapatmazdı
    Soru cevap bölümünden verdigi cevaplarda önce güncelleme alıyor dedi. sonra sorunu çözmeye çalıştıgını belirtti yani sorunu kabul etmiş oldu.
    Cihaz Ayıplı Mal kategorisindedir ve n11 in biz müşterilerini koruması gerekmektedir. Umarım ne haliniz varsa görün demez.

    Benim aldığım link:https://urun.n11.com/cep-telefonu/htc-u-11-128gb-6gb-ram-cift-sim-tum-renkler-P202593267

    N11.comdaki yetkili benim ile iletişime geçilecegini iletti. Bu konularda genelde çözüm yoksa geçiştirme yapılır. Bende ilk kez n11 i müşteri memnuniyeti konusunda test ediyorum bakalım alıcıdan yanamı davranacak satıcıyımı koruyacak göreceğiz.

    Sizde aldıgınız linkleri yazabilir bu durumdaysanız belirtebilirsiniz.


    ***Konu taslaklara düştü bastım 2tane açılmış Admin arkadaş birini silebilirmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STND -- 15 Kasım 2017; 12:54:37 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.