Şimdi Ara

n11 alışveriş tamamlanmadı dedi ama paramı çekti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar n11 sitesinden, 22 aralık gece 23.59 da 32 tl lik alışveriş yaptım. sepeti oluşturdum kart bilgilerimi girdim, ödeme düğmesine bastım, biraz bekledi sonra sayfa hata verdi, siparişiniz tamamlanamadı daha sonra tekrar deneyin diye. kartı kontrol ettim 32 tl çekilmiş n11 tarafından. sonra ekstreye de yansımış harcama.

    Bankayı aradım para çekilmiş dedi, referans ve onay numarasını verdi. Bu arada n11'e incelenmesi talebinde bulunmuştum. n11 ödeme alınmamış diyor. tekrar alışveriş referans numarası ve hesap ekstremi yolladım. tekrar inceleyecekler. Bankaya da harcama itirazında bulunacağım.

    Arkadaşlar başına bu şekilde sorun gelen var mı? ne yapmalıyım başka? parasında değilim ama tv veya bilgisayar gibi yüksek meblağda bişeyde almış olabilirdim ve ödenmedi görünseydi ne olacaktı?



  • aynı şey benim başıma geldi 11.11.2019 da hala uğraşıyorum. banka diyor onaylı alışveriş yapmışsınız itiraz edilecek bir durum yok. n11 diyor biz para falan kesmedik. bankanın sonucunu bekliyorum. n11 ilk günler alışverişi gördü sonradan çamura yattı bakalım ne olacak? n11 e ben de sonradan extre falan gönderdim ama sonuç yine aynı oldu.
  • muratsahin2003 kullanıcısına yanıt
    bankaya harcama itirazında bulundum. bekliyorum sonucu. n11 de tekrar inceleyecek. yüksek meblağlarda en iyisi havale ve eft kullanmak. onda itiraz edemezler para gelmedi diye. n11 in sisteminden kaynaklı bir sorun bu ve düzeltmiyorlar demek ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.