Şimdi Ara

N11 16 Eylül parapuan kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • N11 için banka puan kampanyası geliyor
    Parapuan




    CardFinans'ınızla n11.com'da 50 TL'ye varan ParaPuan!
    Kampanya Detayları
    CardFinans bireysel kredi kartınızla 16-30 Eylül tarihleri arasındawww.n11.com ‘dan belirli ürünlerde* tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri ilk alışverişinize 25 TL veya 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişinize 50 TL değerinde Ekim sonuna kadar geçerli ParaPuan hediye! Peşin fiyatına elektrik ve elektronik harcamalarınıza 3 taksit; beyaz eşya harcamalarınıza 9 taksit; kuyum, telekomünikasyon, kozmetik, ofis ve gıda harcaması hariç taksit kısıtı olmayan diğer harcamalarınıza ise 12 taksit fırsatı sunulmaktadır.

    ParaPuan kampanyasına katılmak için kampanya boyunca alışveriş yapmadan önce UGURLU yazıp, 2273’e gönderin.

    *Altın&Gümüş, Vodafone TL Yükleme, Avea TL yükleme, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinden yapılan alışverişler ParaPuan kampanyasına dahil değildir.

    16 - 30 Eylül 2018 tarihleri arasında CardFinans bireysel kredi kartınızla veya Artı Paket’e dahil CardFinans Fix ilehttp://www.n11.com/ ‘dan tek seferde yapacağınız peşin ya da taksitli 500 TL ve üzeri ilk alışverişinize 25 TL veya 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişinize 50 TL değerinde ParaPuan hediye edilecektir.

    ParaPuan kampanyasına katılmak isteyen müşterilerin, alışveriş öncesinde "UGURLU" yazıp, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273'e SMS göndererek kayıt olmaları gerekmektedir. Kampanyaya katılım için gönderilen her SMS, operatörlerin kendi kampanya katılım mesaj tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

    ParaPuan ile yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

    Ticari kartlar, banka kartları, Artı Paket’e dahil olmayan CardFinans Fix ile yapılan alışverişler, ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler ParaPuan kampanyasına dahil değildir.

    Kampanyadan ödül kazanılması durumunda ParaPuan geri alım tarihi (01.11.2018) geçmeden Artı Paket’in de, ödül kampanyasının da iptali gerçekleştirilemez.

    Bireysel kredi kartı sahipleri ParaPuan kampanyasından müşteri bazında faydalanabilecektir. Bir müşteri tek bir kredi kartıyla bir defa kampanyadan yararlanabilecek ve en fazla 50 TL değerinde ParaPuan kazanabileceklerdir.

    Ek kartlar ile yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan asıl karta yüklenecektir.

    Kazanılan ParaPuan’lar 3 Ekim'de harcama yapılan karta yüklenecek; kullanılmayan ParaPuan'lar 01 Kasım 2018 tarihinde geri alınacaktır.

    Ürün iadesinde, kalan sepet tutarına karşılık gelen hediye ParaPuan düşülecek ve kalan ParaPuan tutarı geri alınacak, sepet tutarının 500 TL’nin altına düştüğü durumda ise yüklenen ParaPuan'ın tamamı geri alınacaktır. ParaPuan’lar harcanmış ise, ilgili tutar ekstreye TL borcu olarak yansıtılacaktır.

    Taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

    CardFinans Fix “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay CardFinans Fix ekstrenize yansıtılır. CardFinans Fix Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi almak için 0850 222 0 900’u arayabilirsiniz.

    *Altın&Gümüş, Vodafone TL Yükleme, Avea TL yükleme, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinden yapılan alışverişler ParaPuan kampanyasına dahil değildir.

    http://www.n11.com/ ’un kuralları gereği toplu ve ticari olarak değerlendirilebilecek alımlar kampanya dışındadır, bu siparişler iptal edilecek veya puan kazandırılmayacaktır.

    http://www.n11.com/ ’un tüm müşterilerine sunduğu kampanyalar için detaylı bilgihttp://www.n11.com/ ’dan alınabilir. QNB Finansbank A.Ş’nin bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

    Kampanya kapsamındahttp://www.n11.com/ 'dan satın alınan ürünlerle ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetlerhttp://www.n11.com/ 'un 0850 333 0011 numaralı müşteri danışma hattına iletebilir.

    n11.com ve QNB Finansbank A.Ş.’nin kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.

    N11 16 Eylül parapuan kampanyası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drvimu -- 16 Eylül 2018; 9:16:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ne zaman geliyor bekle bekle ağaç olduk :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmese daha iyi..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala detaylar gelmedi Fix card dahil midir acaba?

    Edit:https://m.cardfinans.com/kampanya/detay/9791/cardfinansinizla-n11comda-50-tlye-varan-parapuan.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wurtz -- 16 Eylül 2018; 8:28:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı ya veriyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.