Teşekkür ederim ben de kararsızdım ta ki fiyat araştırması yapıp KOBO Clara nın indirimsiz fiyatının 1000 TL ve üzeri olduğunu görünce aldım. Şu anda Trendyolda 999 TL en düşük. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortnite30 -- 12 Kasım 2020; 0:34:42 > |
aga ampül ve parfüm için 5500 lira alışveriş kredisi altına girmek nasıl bir şey la? valla ilginç bir vakasın |
Xiaomi Poco X3 NFC 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) 3.266,00 TL Focus 2 ön arka fren balatası Motorcraft 500 TL Sahler 4,5D Havuzlu Paspas 165 TL Kötü bile olsa bu sene birşeyler aldık ihtiyaç olan... 55" MI TV alacaktım ama cesaret edemedim, 46C650 ile 1 sene daha devam :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MySun -- 12 Kasım 2020; 0:36:56 > |
Zaman alırdı yüklenmesi ama zaten kampanya bitti. Şu anda yüklenmez artık |
ben bunu nasıl kaçırmışım ya? kobo cidden bu fiyata mı satıldı yoksa siz kupon falan mı kullandınız alt limitsiz? |
alt limitsiz kupon bende hiç yoktu, nasıl alınıyor, tık hızında olanları takip ettim ama yoktu |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
tüh. çok üzüldüm :( müthiş sıcakmış valla. millet okusun diye neler yapıyorlar ya |
alarmları kapatabiliriz |
6988.99₺ beklediğim indirim olmadı maalesef. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anladım bende poco x3 düşünüyordum onlarda indirim yapmadı pek 2800-2900 arasına gelirse bana alırım diyordum kart kampanyaları kupon vslerle 3100 e geldi son 2 dk sipariş verdim bakalım. |
herhalde orada bir 2 sıfır eksik dimi? 12500 ml dimi parfüm? dh sıcak fırsatlar konusunda parfüme 1500 tl veren biri. abooo ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 12 Kasım 2020; 0:46:45 > |