< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Yok hocam abartıldığı kadar zor değil temizliği. Fırçayla temizleniyor. Yada arasına Yağlı kağıtlar dan koyup yaparsanız tostu hiç kirlenmiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MSI Pro MP241 23.8" 7 MS 60 Hz HDMI+D-Sub Full HD IPS Monitör -629TL İş için aldım bir tane bu fiyata bu özellikte monitör yoktur heralde bence baya sıcak |
Kobo kaptım bir adet. ikincisini alacaktım vazgeçtim, diğer insanlar faydalansın diye bir taneyle yetindim. Haber veren arkadaşa teşekkürler. |
muhtemelen 16:30'da sunacaklarını 02:00 civarında satışa çıkardılar, 16:30'da satışa çıkmayacak. |
arkadaşlar yeni sipariş statüsündeki siparişi iptal ettiğimizde karta direk para yansıyor mu? yanlış kupondan dolayı bir siparişi iptal edip tekrar alacağım ama kartta limit kalmadı. |
Xiaomi vacuum mop pro iphone 11 64 gb alıp 10 bine 1k + maximum 500 puanı kullanınca epey uyguna geliyor gibi. kuponum yok tabi şu an için. sabaha kalırsa epey düşünüp bunları almayı planlıyorum |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
7500/755 TL çekle bunları aldım bence kârlı bir alışveriş oldu. ![]() |
Bu ürünler pandemiden önce 400-500 civarıydı... Sonrası malum.
Yanisi okumuş insan, karar mercilerindekilerin işine gelmez. |
Keşke hocam ya, özellikle tam uzaktan eğitim döneminde stajım için falan gerekliydi, bir umut bekleyeceğim biraz daha < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/baseus-choc-10000-mah-ultra-ince-powerbank-P449092519 bu da 23.00'da kampanyaya girecek powerbank ancak fiyatı uygun mu bilemiyorum şu an. |
arkadaş bari ürün gelseydi eline ürün ortada yokken hemen sahibinden ilanları açılmış |