1487 liralık özel üretim masa şu an 1599 lira görünüyor. Aynı satıcıda hem kırmızı etiketli hem kırmızı etiketsiz aynı fiyat. Yarını bekleyeceğim ancak şu saatten sonra daha da artırma şansı var mı? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
600 liralik kupon ile 3070 aldık 6399a geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çamaşır makinesi bakıyorum. Ahlaksızlık yaptıkları. Bosch WGA142X0TR A+++ 1200 Devir 9 KG Çamaşır Makinesi https://urun.n11.com/beyaz-esya/bosch-wga142x0tr-a-1200-devir-9-kg-camasir-makinesi-P459228649 Süper indirim kısmında gözüküyor. Bekledim. Yahu normalde sitede zaten 3.270 liraya var. Hepsiburada 2.999TL yapmış. Vallahi pes. Çok adiler çok. Edit: Şuan 2999TL'ye çektiler. Kupon kullanılamıyor. Diğer ürün kuponla bu fiyatın altına geliyor. Hala adiler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalow61 -- 11 Kasım 2020; 1:32:59 > |
Bir önceki arkadaşın 24 inch mi kaldı sözüne katılmıyorum. 24 inch yakından kullananlar için en ideal monitör. Ancak 27 inch kullanan biri olarak piksel sayma vs gibi full hd çözünürlükte söz konusu olmadığını söyleyebilirim. |
|
xr almayın kesinlikle |
Biraz daha çıkıp 11 almanı öneririm. Performansı 11 in baya iyi |
Kardeşim gil 27" bir yerde turnuvaya gittiği zaman ekran küçültüyorlar. Espor(Fps) oyuncuları genelde 24 takip ediyor. Bu arada akşama 6500 üstüne 650 tl varmış. Riske atmak istemedim 625 i kullandım ama olmayanlar bekleyebilir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enginturaman -- 11 Kasım 2020; 1:36:37 > |
Hocam bizzat kullandım msi optix g271 arızalandığı için duruyor kenarda benim masa ile monitor arası yakin olduğu için kesinlikle oyunlarda pikselleri görebiliyordum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sɹǝʇ nq ʞǝʇɹıq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs
|