4599 TL ye geldi s10 plus. Bonus falan kullanmadım ancak bu şekilde de gayet uygun, daha uyguna bulunabileceğini pek düşünmüyorum. |
hesabımdan kuzenim adına isim ve soyisim, adres girip alışveriş yaptırsam sıkıntı olur mu? yani sipariş ve adres bilgilerinin onun adına değiştireceğim. kuponumu kullandırtmak için. sıkıntı çıkar mı? |
Sitede banka kartı geçiyor mu ödeme yapmak istiyorum telefona kod geliyor fakat işleminizi şuanda gerçekleştiremiyoruz yazıyor |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
2620tl'ye geliyor 280 kuponla. ya bunu alacağım yada 2120 liraya m21 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 11 Kasım 2020; 0:30:7 > |
|
bozuk değil hocam da 1.nesil iphone se. ekranı küçük geliyor artık. neyse almadım zaten. seneye iphone 12 falan kovalarım allah nasip ederse :D |
Bence de m21 m31 m51 alanlar güzel yararlandı onun haricinde tırt. |
Kupon kullanınca fiyat baya bi düşürülebiliyor. Örneğin 8000 / 750 ile ![]() |
6800 TL şu anda 225 de garanti toplam puan verir sanırım 6575 e gelir. |
Geçen sene telefon alırken başka isim adres kullandım sıkıntı olmadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
garanti pay ile ödedim katıldığım kampanyalar 1: size özel 10 tl bonus 2: n11. com da 100tl n11 bonus 3:seçili e ticaret 50 tl ( bunu alamadım nedense) 4:online alışverişinize 80 tl bonus 5:size özel 2400 tl harcamaya 50 tl bonus eksik varmı başkan benim kaçırdığım varsa yazabilirmisin sonradan katılınca veriyo genelde. |
Sen yine satıcılardan teyit al, marka model renk vs.. sonradan iade değişim olursa firsat elinden kaçmasın. |
ihtiyaç yoksa hiç harcamayın |
HB'den 6899'a Aldım. İade Etsem mi Bilemedim Ama Telefon Dün Geldi Bana HB'den. Bu Ürün " En geç 19 Kasım Perşembe günü İstanbul şehrinden kargoya verilir." Açıklaması Beni Korkutuyor. 100TL İçin Kumar Oynamayayım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
A71 alayım dedim en pahalı n11 de bu nasıl iş anlamadım , güya indirim var . |