Şimdi Ara

MZ Motosiklet Yedek Parçalarını bir araya topladık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, yıllardır mz tamiri ve yedek parçalarıyla uğraşan abim istanbul'da MZ ustalığıyla Sarı Mustafa adı ile nam yapmış birisidir. Son 10 yıldır acayip zamlanan benzin fiyatlarından dolayı ve 3 kuruşa motor diye hevesle alınan dandik çin mallarının piyasayı kuşatmasından dolayı atıl duruma gelen MZ motosikletlerini tekrar canlandırma kararı aldık.

    Bu sebeple abimle birlikte sırf mz motosikletlerinin üzerine orjinal mz yedek parçaları satışı yaptığımız bir eticaret sitesi kurduk. Türkiye'de yedek parçacıların elllerinde kalan son parçaları toplamaktayız. ayrı ayrı yerlerde bir iki tane bulabileceğiniz mz yedek parçalarından sizleri kurtarmak için parçaların %90'a varan oran stoğumuza ekledik. İstenen parçalar 14'e kadar aynı gün kargoya veriliyor.

    İstiyoruzki insanlar 1 senede elde kalan çin mallarından kurtulsun ve tekrar sağlamlığıyla ve seriliği ile nam yapmış MZ'lere tekrar geri binsin, doya doya gezsin.

    MZ'in tek sorunu vardı 2 zamanlı olmasından dolayı yakıtı çok yakıyor. Kabaca bir hesap yapacak olursak 2binnliraya alınan Çin malı bir motorsiklete dandikliğinden dolayı ortalama 30bin kmde silindir piston sekman değişimi ergonomik dengesi çok kötü olduğu için kolayca kaza yapılmasına sebebiyet veren pislik bir yapı ve ufak bir kazada bile elinle bastırarak kıtır kıtır kırabileceğin kaporta aksamının yıllık masrafı Allah göstermesin hastane masrafı ve 5-6 senede düzgün kullanılmayan bir motorsikletin tamamen hurdaya atılmasını hesaplayacak olursak cebinizden bir MZ'in yakıtı ile kıyaslanmayacak kadar çok para çıkmaktadır.

    Oysa MZ 20 yaşına bile gelse hala dim dik. Örneğin bizim 1991 model Alman malı Sportstar'dan bozma FUN 301 motosikletimiz hala dim dik hala canavar.

    Bizim motorsikleti buradan inceleyebilirsiniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=ZYuuzPD7_I8

    Eğer bir MZ'iniz var ise orjinal yedek parçalarını talep etmek için PM yollayabilirsiniz.







  • mail gönderdim hocam modifiye sitesi sahibiyim sana yardımcı olucam bu konuda ben 2 tane mz 301 motorunu birleştirtip 602rr yaptım belki modifiye sitesine girdiysen görmüşsündür :)
  • :)) İyi yapmışın.
  • hala da hoşuma gidiyo bu MZ ler eskimeyen bi kalitesi var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.