Şimdi Ara

MYP İLE YATAY GEÇİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu güz dönemi için İtü Endüstri Mühendisliği'ne ek madde 1 ile yatay geçiş başvurusunda bulundum ancak dil yeterliliğimi gösterir belgeye sahip değilim (başvuru sırasında dil yeterliliğini kanıtlamak lazım). Pte'den ne yazık ki 53 alabildim ama dil belgesi olmadan başvuru yapamadığından her ihtimale karşı 53 aldığım sınavın sonuç belgesini yükledim ve başvurunuz dil belgesi nedeniyle reddedildi diye uyarı geldi ama ekranda "Başvuru süresi içinde gerekli düzeltmeleri yapıp başvurunuzu tekrar tamamlayabilirsiniz" yazıyor ve gerçekten de yüklediğim belgeleri ve girdiğim bilgileri değiştirebiliyorum. Benim planım ise ayın 21inde pte'ye tekrar girip 55 üstü aldıktan sonra dil belgesini güncellemek. Bu durumda başvurum kabul olabilir mi? Daha önce buna benzer belge sorunu yaşamış olanlar veya konuyla alakalı bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. MYP İLE YATAY GEÇİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankitaylan7 -- 17 Ağustos 2025; 22:35:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• MYP İLE YATAY GEÇİŞSevgi Erolyoutube
    DGS TERCİH DANIŞMANLIĞI ALMAK İSTEYENLER MAİL ATABİLİRSİNİZ #dgs #tercihdanışmanlığı #tercihkoçu #usakuniversitesi #dgsmimarlık #dgsçocukgelişimi #sosyalhizmet #auzef #ankuzef #ataaöf #anadoluaöf
    https://www.youtube.com/watch?si=We2gHNbavDnu9TbI&v=9s5D5lNtJdA&feature=youtu.be
    Tıpta MYP ile yatay geçiş
    geçen yıl açıldı
    MYP ile Geçiş
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.