Şimdi Ara

MYO Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Bölümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
13.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Meslek Lisesi bilgisayar bölümünde son sınıfım bu yıl bitireceğim meslek yüksek okulu olarak böyle bir bölüm araştırıyorum autocad , 3d studio max vs. programlar öğretiliyor. sizce nasıl bi bölümdür iş alanları nasıl olur? yurtdışında iş bulma imkanı olabilir mi ?

    yurttışında okula gitmeyi planlıyordum ta ki bu bölümü keşfedene kadar 2 yıllık statüsünde olduğu için tavsiye etmeyenlerde var git diyenler de var.

    bölüm sadece hatay,adana ve istanbul da var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahamada -- 4 Nisan 2012; 0:10:31 >



  • Ben anadolu lisesi çıkışlıyım lise 1 den beri 3D ile uğraşıyorum dediğin bölümün Hataydaki şubesinde 1. sınıfım :D Okulun sana katacağı şey verdiği projelerle kendini geliştirmen ve diploma. tabi 2 yılda olsa bi tasarım ortamı da var bana sorarsan hiç bişey için olmasa bile o çalışma/öğrencilik ortamı için gidilir. Okuldan çok bi beklentin olmasın ama sen kendin uğraşıp yapamadığın yerde hocalara yada öğrencilerden yardım edebilecek olanlara sorarak kendini aşırı derecede geliştirebilirsin. Adanayı kesinlikle tavsiye etmiyorum duyduğum kadarıyla tabi... Söke de açıldı bu sene aynı bölüm ama karakalem çizimin varsa birinci hedefin Anadolu Çizgi Film Animasyon olsun :D
  • içinden geleni yap



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedasnegras -- 18 Mayıs 2012; 21:14:44 >
  • +



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimarsinan1453 -- 2 Haziran 2018; 21:11:51 >
  • kardeşim bak bende düz lise çıkışlıydım ama bilgisayarda iyiydim o yüzden seçtim geldim istanbuldan tokata
    ama söyliyim her şey kendine bağlı nekadar istekliysen okadar çok öğrenir ve para kazanırsın.
    Diyceğim hocaların veya birilerinin bişey öğretmesini bekleme illa bir okul olması değil önemli olan
    kendi kendine neler yapabileceğini biliyorsun internette hayat al videoları bak öğren paranı kazan bitti.
    hadi iyi şanslar!
  • Arkadaşım ben Söke MYO'da okuyorum bu bölümü. Senin dediğin gibi Autocad 3Dsmax falan kullanmıyoruz. Şuan Autodesk Maya, Adobe After Effects, İllustrator,Flash,Fireworks gibi programlar kullandım. 2.senedem de Maya ve After Effects kullanmaya devam edicez. Ders olarak Algoritma ve Programlama da var. Sanırım Hatay'daki bölümde bu ders yok .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iLsrt

    Arkadaşım ben Söke MYO'da okuyorum bu bölümü. Senin dediğin gibi Autocad 3Dsmax falan kullanmıyoruz. Şuan Autodesk Maya, Adobe After Effects, İllustrator,Flash,Fireworks gibi programlar kullandım. 2.senedem de Maya ve After Effects kullanmaya devam edicez. Ders olarak Algoritma ve Programlama da var. Sanırım Hatay'daki bölümde bu ders yok .

    Okuduğun yer nasıl bi ilçe gelişmilik düzeyi ev kiraları ve ayrımcılık varmı türk kürt diye?
  • Okuyanlar Adana mı sizce Yada Hatay mi daha iyi? her açıdan?
  • arkadaşlar bende tasarım ve animasyon okuyorum yaklaşık bi aydır laptopları araştırıyorum bana tavsiye edebileceğiniz laptop var mı ? lenovo y5070 düşünüyorum ama msi ve monster kafamı karıştırıyo 3500 tl civarı bi limitim var cevaplarınızı bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkanoztrk1907

    arkadaşlar bende tasarım ve animasyon okuyorum yaklaşık bi aydır laptopları araştırıyorum bana tavsiye edebileceğiniz laptop var mı ? lenovo y5070 düşünüyorum ama msi ve monster kafamı karıştırıyo 3500 tl civarı bi limitim var cevaplarınızı bekliyorum

    asus g serisine baktın mı?

    mutlaka bir bak derim.
  • yapacağın en büyük hata olur laptop alma git bi masa üstü bilgisayar düz onun ile çalış ben freelines çalışıyorum yani piyasadaki iç mimarlara mimarlara müteahhitlere 3dçizim yapıyorum sana tavsiyem sadece 3d çizim yapacaksan ve 3dsmax kullanacaksan laptop değil masaüstü al..
  • Merhaba arkadaşlar ben makine cnc bölümü menzunuyum autocad ve solid programlarını kullanmayı okulda öğretildiği kadarıyla gayet iyi kullanıyorum ve aynı zamanda meraklısıyım ben menzun oluncada bir cnc fabrikasında çizimci olarak başlamak istiyorum bu bölümle gidilebiliyor değilmi? ve hangi programlar öğretiliyor ?
  • Merhaba bilgisayar destekli tasarım ve animasyon okudunuz değilmi okumak mantıklımı şuan ne iş yapıyorsunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trust1223 T kullanıcısına yanıt

    Bu sektörde genellikle,

    diplomaya değil, yaptığın şeylere bakılır ! ( yeteneğini görmek için )

    artstation, behance gibi sitelerdeki çalışmalarına bakılabilir örneğin ( yetkili bimiyorsa sen gösterirsin çalışmalarını, bu kadar basit).

    Gir bak dünyanın en iyileri, en profesyonelleri neler yapıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.