Şimdi Ara

MyBB, bir SQL hatası olduğunu tespit etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir siteye girmeye çalışırken aşşağıdaki hatayı aldım:
    ------
    MyBB, bir SQL hatası olduğunu tespit etti ve aşağıdaki nedenlerden dolayı devam edemiyor.

SQL Hatası:
    2002 - Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
    Sorgu:
    [READ] Unable to connect to MySQL server
    Lütfen bu hatanın çözümü için: MyBB Türkiye Resmi Destek forumunu ziyaret ediniz.
    ------
    Siteyi ziyaret ettiğimde aşşağıdaki çözümü buldum(Yüklediğim resimde gözüktüğü gibi)
    ------
    Veritabanı: MySQL
    SQL Hatası: 2002 - Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock'
    Sorgu: [READ] Unable to connect to MySQL server

Çözüm: Bu hata MySQL sunucunuzun çöktüğü ya da çeşitli bakım sebeplerinden ötürü MyBB ile bağlantı kuramadığını gösterir. Bu hatayı düzeltmek için bu hata mesajını barındırma hizmeti aldığınız firma ile paylaşın.
    -----
    Farkındayım çözüm gözüküyor fakat ne yapabileceğimi bilmiyorum. Barındırma hizmeti derken? Oynadığım online oyunda Sürekli bir hata alıyordum bununla ilgisi olabilir diye düşünüyorum. Yani benim için önemli olabilir. Yardımcı olursanız iyi olur. Şimdiden Teşekürler.
     MyBB, bir SQL hatası olduğunu tespit etti

• Z online Z kullanıcısına yanıt
    Senin yapabileceğini bir şey yok. Sorun karşı tarafta.
  • Tamamdır sagolun . Oyunumdada sinir bozucu problem olduğu için berki bunun yüzündendir diye... Yani diğer ihtimal olmadığından emin olmak istemiştim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.