Şimdi Ara

MWC 2016’nın en iyi akıllı telefonu hangisi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
3.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hangisi iyi bilmemde S7 için 3 bin lira fiyat değmez. Piyasanın kralı biziz diye fiyatları aşırı pahalı yapıyorlar. serbest düşüşe geçerler bu saat'en sonra 1000 TL altı telefon bile artık aynı performansı sunmaya başladı.
  • Xiaomi, Mİ5'i MWC 2015te tanıttığı için ondan bu ankette yok. DH her zamanki gibi Xiaomi düşmanlığını gösterdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet mi5 diyorda 1080p ekran 2016 için çok geri kalıyor. Kamerada da bir numarası yok. 2016'nın en iyisi şuanlık s7 diyorum.
  • Xiaomi nerede

    Gidip saçma salak w10 cihazları var , bu telefon yok.

    Hele gm var ya, iyi telefon diyorsunuz. Şimdi bu gm mi5 ten daha mı iyi? Yemin ediyorum ilkokul 8 e giden çocuk koyun sizden daha iyi anket açar. Para mı aldınız gm den?

    Yani teknoloji forumu ama konuyu açan şahsın ne amaçla açtıgı belli değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 25 Şubat 2016; 19:38:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia X performans ve Xperia X en hoşuma giden telefonlar oldu.

  • HP Elite X3 diyorum. Desk dock ve x86 programlari calistirmasi cok iyi. Android tarafinda ise G5 guzel yenilikler getirmis olsa da S7 ekran pil kamera vs. her konuda en az bir tik onde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi ankete eklenmeli !!!

  • Ülkede hala Samsung 'un iyi telefonlar ürettiğini düşünen arkadaşlar olması çok garip. Herhalde televizyonda çok fazla reklam göstermeleriyle ya da herkesin ihtiyaçlarının farklı olmasıyla alakalıdır.

    MWC 'ye gelecek olursak; Performans olarak değerlendirilirse LG G5 en iyi telefon. İşin içine fiyatı da sokarsak bu listedekilerden GM iyi iş çıkarmış. F/P efsanesi Xiaomi için fazla söze gerek yok zaten adamlar yapmış
  • Mi 5 in olmadığı listeye oy vermeye tenezzül bile etmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 s6'nın eksiklerini kapatarak mükemmel olmuş ancak artık donanımlar standart hale geldi ve yenilikçi yaklaşımlar daha çok tutulacak o yüzden oyumu lg den yana kullandım.

    Tasarımı kötü ancak özellikleri ve modüler yapısıyla gerçekten diğer telefonlara göre beni daha fazla heyecanlandırdı.

    Samsungun bizi 3.dünya ülkesi olarak görüp sd820 li versiyonu göndermemesi gerçekten can sıkıcı.Tabi yine farklı depolama seçenekleri Türkiye de bulunmuyor.

    Şu an telefon alacak olsam gerçi 2000 lira üstü hiçbir telefonu almam ama alacak olsaydım lg g5 alırdım.Sırf samsung un bize exynos lu versiyonu itelemeye çalışması yüzünden inadına g5 alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm avrupaya exynos işlemci ile geliyor ne yani şimdi bunlar almanyayı ne bileyim fransayıdamı 3.dünya ülkesi olarak görmüşler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperen_69

    Tüm avrupaya exynos işlemci ile geliyor ne yani şimdi bunlar almanyayı ne bileyim fransayıdamı 3.dünya ülkesi olarak görmüşler

    Avrupa beni alakadar etmez ben kendi işime bakarım en azından samsung iki versiyonu da getirip kullanıcıya seçenek sunmalıydı.Ayrıca varsayalım bu iki işlemci birbirine denk ama seneye veya ondan sonra ki sene bu işlemcilerin eşit güç ve avantajda olacağının garantisi yok.Mesela note 4'ün sd versiyonunda ki modem 300mbit download hızına sahip exynos ise 150 mbit birde sd805 64 bit desteklemediği için exynos lu modeller 64 bit desteklemesine rağmen aktifleştirmiyorlar.

    Ben bu çiftbaşlılığa karşıyım yap şunu tek versiyon herkes eşit bir şekilde özelliklerden faydalansın birinin modemi kötü oluyor diğerinin performansı düşük oluyor çok sıkıntılı ve can sıkıcı bir iş.Kurumsal olduğunu iddia eden her firma sattığı ürünün herkeste aynı performansı ve faydayı sağlamasını garanti etmek zorundadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E7109D3E -- 26 Şubat 2016; 1:50:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g5 ön tarafı ferrari arka tarafı murat 131 olmuş. alınırsa sırf aksesuarları için alınır. 5.5 veya 6 inc olsaydı alırdım. hp yi beğendim android olsaydı kesin alırdım. samsungu zaten geç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi mi5 nerde ankette gm burda xiaomi yok dh bitmiş.
  • Mi5 varken diğerleri kumda oynar, mwc 2016 nın en iyisi Mi5 tir. Mwc sunumunu izleyin bi zahmet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi5 konusunda çok tepki var ama kusura bakmayın hakediyorsunuz. Adamlar Antutu testinde g5'i solladılar. E daha ne yapmaları lazım?

    Neyse Gm 5 plus için de şunu söylemek istiyorum. F/p açısından listede büyük ihtimalle. Lakin f/p olarak da konuşulan bin lira olacaksa fiyatı ahım şahım bir fiyat yok ortada. 1000 liranın biraz üstüne çıkarak çok daha iyisini alırsınız. Fiyatı 850-900 olması gerekli. Yoksa bu listeyi haketmiyor.

    Genel olarak Mi5 listede olsa da bence lider olmayı haketmiyor. Tasarımı g5 ile kapışır, tasarım olarak s7'nin şansı yok. Lakin kamerası daha geride ne yazık ki. Ve arka zeminin de el izi bırakması bir eksi. Yani en iyi olabilecek kadar önde değil ama listede hatta ilk üçte olmayı hakediyordu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkilik konusunda size katılıyorum tek olsa daha iyi olur S6 dada kamera olayında yaptı ,katılmadığım nokta bu işlemci sade ülkemize değil amerika ,çin ve japonya dışındaki tüm ülkelere böyle gelecek , ayrıca modem konusunda da haklısınız exynos ta cat9 modem var max 450mbit ve sanırım s820 de cat 12 var max 600 mbit destekli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi listede olsa kesinlikle lider oydu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi5 varken, Mi5 alinir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fuarda gösterdiği ürünlere bu kanaldan ulaşabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.