Şimdi Ara

mw3 türk bayragı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumu aradımda bulamadım acaba mw3 te türk bayragı ne zaman açılıyor yani kaç levelde yoksa özel birşeymi yapmak gerekir açmak için?

• En sonda.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 11 Mayıs 2012; 16:14:46 >
  • Tam olarak bilmiyorum ama 5. Lvl de aciliyodu galiba.
    Birde keske bunun icin konu acmasaydin mw3 un konusuna yazssaydin.
  • kusura bakmayın fark etmedin öyle bir konu oldugunu bile 8 level oldum bu arada bırakın türk bayragını bir bayrak bile açılmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

kusura bakmayın fark etmedin öyle bir konu oldugunu bile 8 level oldum bu arada bırakın türk bayragını bir bayrak bile açılmadı

Call sign>title a gir. Son sayfaya kadar ilerle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pars0071

quote:

kusura bakmayın fark etmedin öyle bir konu oldugunu bile 8 level oldum bu arada bırakın türk bayragını bir bayrak bile açılmadı

den'yorum hemen
  • BU MW3 DE SEÇTİĞİN TİTLE'DA BAZI KİŞİLERDE TİTLE'IN ALT BÖLÜMÜNDE 4 TANE AMBEL YERİ VAR VE ORAYA FARKLI AMBLEMLER KOYABİLİYORLAR.BU NASIL OLUYOR VE NASIL YAPILMALI BİLEN VARSA YARDIM LTF.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Rockers1

BU MW3 DE SEÇTİĞİN TİTLE'DA BAZI KİŞİLERDE TİTLE'IN ALT BÖLÜMÜNDE 4 TANE AMBEL YERİ VAR VE ORAYA FARKLI AMBLEMLER KOYABİLİYORLAR.BU NASIL OLUYOR VE NASIL YAPILMALI BİLEN VARSA YARDIM LTF.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

O amblemler geçmiş oyunlardaki rütbeyi simgeliyor.
  • BENDE NEDEN ÇIKMIYOR.BEN NEEN ALAMIYORUM.
  • Mw3 oynadığın hesabınla oynamış olduğun eski cod serileri varsa gözükmesi lazım.
  • MW2 OYNAMIŞTIM.ONUN COD'U NEREDE OLUYOR.MW3 OYUNUN İÇİNDE Mİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Rockers1

MW2 OYNAMIŞTIM.ONUN COD'U NEREDE OLUYOR.MW3 OYUNUN İÇİNDE Mİ ?

Epic Fail olmuşsun dostum kusara bakma güldüm.

CoD dediği Call of Duty... Yani MW3'ten önceki oyunları online oynamışsan, o oyundaki rütbelerin gözüküyor orada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 11 Mayıs 2012; 17:52:25 >
  • oynadım ama neden gözükmüyor yada ben nereden bulabilirim.amblemlerin içinde mi yoksa ayrıca bir yermi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Rockers1 -- 11 Mayıs 2012; 17:56:53 >

• Şöyle söylim sen Mw3'ten önce hiç Call of Duty oynadın mı ? Eğer oynadıysan ve o oynadığın hesabınla devam ediyorsan gözükür o amblemler.
  • Call of Duty 4: Modern Warfare
    Call of Duty: War at World
    CoD: Modern Warfare 2
    CoD: Black Ops

Bu dört oyunu MW3 oynadığın PSN hesabı ile oynamışsan, o oyunlardaki rütben gözüküyor o 4 alanda...
  • haaa okk jeton şimdi düştü başka bir PSN'de oynamıştım.o yüzden göremiyorum.
  • kusura bakma senide yordum.saol yardımın için.
  • öle bişey mi var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pars0071

quote:

den'yorum hemen

Netice nedir?
  • Merhaba Türk COD oyuncuları,
    Artık sizde silah incelemelerini ve Modern Warfare 3 taktiklerini yabancı videolardan öğrenMekten bıkmadınız mı? Gelin, bi channel’ımızı ziyaret edin. Biz CODlayıcılar2012 olarak tek TÜRK Modern Warfare 3 videoları yayınlayan bi channeliz. Desteklerinizi bekliyoruz.
    CODlayıcılar2012:http://www.youtube.com/user/CODlayicilar2012
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.