Şimdi Ara

MW3 ELITE hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. MW3 te elite açmaya çalışıyorum. oyundan çıkıyor yükleme için psstore yi açıyor. Bu hatayı alıyorum: "There are no items that you can purchase at this time." hatasını alıyorum. Ve sadece yani back tuşu oluyor. Yardım edebilir misiniz? teşekkürler

Ayrıca TR PSN kullanıyorum.

Palit GeForce RTX 3080 GamingPro O.C. 10G || İntel Core i7 10700KF || MSI Mag Z490 Tomahawk || 2x16 32G HyperX Fury 3600Mhz CL17 || Samsung 970 Evo 1 T || Arctic Liquid Freezer ii 240 || Corsair Spec Delta || Corsair RM850 80+ Gold || Acer XV272U 2K 144Hz G-Sync || Razer Huntsman Opto || Steelseries Rival 600 & QcK Limited || Asus ROG Delta Hi-Res|| Asus Strix GL703GS
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainWerly

Tuhaf. Psn de Mw3 elite olması lazım yoksa nasıl satacaklar.Dediğine göre öyle bir ürün yok.Birde Us psn açıp ordan dene belki Tr psn de olmayabilir.

hocam orasi oyle de ben mw3 te predtige felan actim onlarin hepsi gidecek oyle bir sorun var. trophyler vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bu Elite hakkında pek bir bilgim yok bu Elite Userlere göremi yoksa makinaya göremi çünkü bf de premium indirdiğimde onu başka userlerdede aktif görebiliyordum ve bildiğim kadarıyla psn den indirdiğimiz ürünler tüm userlere açıldığı için başka bir psn den indirdiğimiz servis kodunu başka userlerdede kullanabiliyorduk.Eğer öyle olmuyorsa Elite yok demektir.Bir araştır istersen.

Palit GeForce RTX 3080 GamingPro O.C. 10G || İntel Core i7 10700KF || MSI Mag Z490 Tomahawk || 2x16 32G HyperX Fury 3600Mhz CL17 || Samsung 970 Evo 1 T || Arctic Liquid Freezer ii 240 || Corsair Spec Delta || Corsair RM850 80+ Gold || Acer XV272U 2K 144Hz G-Sync || Razer Huntsman Opto || Steelseries Rival 600 & QcK Limited || Asus ROG Delta Hi-Res|| Asus Strix GL703GS
  • sıkıntı bende de var

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.