Şimdi Ara

Mvc admin paneli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a. Web sitesi yapıyorum. Mvc teknolojisi kullanıyorum. Sitede örneğin hakkımızda kısmı admin girip güncelleme yapabilmeli dahada açmak gerekirse hakkımızda sayfanın bir admin paneli olacak icerinde artık richtexbox gibi bir tools a yazılanların html ini Veri tabanına kaydedip kullanıcılar girdiğinde oradan html çekip yazdırmalımıyım. Bu şekilde düşündüm ama olur mu yada başka nası yapabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Soru ne?
    web sitesi ise richtextbox olmaz bi kere wysiwyg editor olmalı. ckeditor gibi,summernote gibi.
    ben bir villa yapacağım ama nasıl yaparım ile soru aynı. bu bir soru değil.

    iyi ihtimalle siten ile admin aynı proje içindedir o zaman bunları ayırmak için "AREA" kullanmalısın. admin paneli çok sık bir pratik olarak ASp.net MVC de Area açılıp içine eklenir böylece site.com/admin diyerek tüm controllerları ayırmış olursun. site.com/admin/Content/ site.com/admin/content/create falan diye gider böylece. MVc den kastın başka bir teknoloji ise onlarda Area olmayabilir misal rails de yok.
  • Bence siz sorumu anlamadınız. Asp.net te richtexbox olmadığını biliyorum. Oan cevap vermissiniz area demişsiniz. Areanın içerine yazdığım satırları veri tabanına html ini mi kayıt edip sonra asıl sayfa acıldığında areaya html imi göndermeliyim bu yanı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • veritabanını güncelleyip oradan veri çekeceksin bu kadar basit aslında.

    sayyfaya artık düzenle gibi bişey mi koyarsın ne yaparsın bilmem...işte o tuşa basınca veritabannından eklediğin yazıyı çekersin sonra değişiklik yapınca da veritabanını update edersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.