Şimdi Ara

Müzik yapmaya nereden başlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıfırdan hiç müzik bilgisi olmayan biri nereden başlamalı. öğrenmesi zor mudur kaç ayda beste yapacak kıvama gelinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 26 Haziran 2021; 22:4:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi tarz müzik hocam? Rap derseniz FL studio ile beat yapmayı öğrenmek yada Youtubeye free beat yazıp onlardan kullanmak mikrofon almak mikrofon alırken modeline markasına aşırı dikkat etmek sorup soruşturmak araştırmak gerekiyor

rock metal gibi tarzlar için enstürman gerekiyor diye biliyorum gitar elektrogitar davul bilmem ne birde bazı ses sitemleri mi ne gerekiyordu tam hatırlayamadım

bazıları eline gitar alıp gitar çalıyor şarkı söylüyor mikrofonsuz intihar eden bir çocuk vardı Onur idi adı onun misali ama onu çok yapan var tutar mı bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

Hangi tarz müzik hocam? Rap derseniz FL studio ile beat yapmayı öğrenmek yada Youtubeye free beat yazıp onlardan kullanmak mikrofon almak mikrofon alırken modeline markasına aşırı dikkat etmek sorup soruşturmak araştırmak gerekiyor

rock metal gibi tarzlar için enstürman gerekiyor diye biliyorum gitar elektrogitar davul bilmem ne birde bazı ses sitemleri mi ne gerekiyordu tam hatırlayamadım

bazıları eline gitar alıp gitar çalıyor şarkı söylüyor mikrofonsuz intihar eden bir çocuk vardı Onur idi adı onun misali ama onu çok yapan var tutar mı bilmiyorum

Elektronik hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14A7C28F5

Elektronik hocam

Alıntıları Göster

O tarzı gram bilmiyorum hocam yani dinledim biliyorum ama yapmayı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 26 Haziran 2021; 23:10:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.