sıfırdan hiç müzik bilgisi olmayan biri nereden başlamalı. öğrenmesi zor mudur kaç ayda beste yapacak kıvama gelinir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 26 Haziran 2021; 22:4:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Müzik yapmaya nereden başlanır?

-
-
Hangi tarz müzik hocam? Rap derseniz FL studio ile beat yapmayı öğrenmek yada Youtubeye free beat yazıp onlardan kullanmak mikrofon almak mikrofon alırken modeline markasına aşırı dikkat etmek sorup soruşturmak araştırmak gerekiyor
rock metal gibi tarzlar için enstürman gerekiyor diye biliyorum gitar elektrogitar davul bilmem ne birde bazı ses sitemleri mi ne gerekiyordu tam hatırlayamadım
bazıları eline gitar alıp gitar çalıyor şarkı söylüyor mikrofonsuz intihar eden bir çocuk vardı Onur idi adı onun misali ama onu çok yapan var tutar mı bilmiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: meola147ofHangi tarz müzik hocam? Rap derseniz FL studio ile beat yapmayı öğrenmek yada Youtubeye free beat yazıp onlardan kullanmak mikrofon almak mikrofon alırken modeline markasına aşırı dikkat etmek sorup soruşturmak araştırmak gerekiyor
rock metal gibi tarzlar için enstürman gerekiyor diye biliyorum gitar elektrogitar davul bilmem ne birde bazı ses sitemleri mi ne gerekiyordu tam hatırlayamadım
bazıları eline gitar alıp gitar çalıyor şarkı söylüyor mikrofonsuz intihar eden bir çocuk vardı Onur idi adı onun misali ama onu çok yapan var tutar mı bilmiyorum
Elektronik hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-14A7C28F5Elektronik hocam
Alıntıları GösterO tarzı gram bilmiyorum hocam yani dinledim biliyorum ama yapmayı bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 26 Haziran 2021; 23:10:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X