Şimdi Ara

Mutsuzum ama seviyorum ve ayrılmak istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun kız arkadaşımla olan karakter farklılığımız. İkimiz de çok seviyoruz birbirimizi fakat çok sorun yaşıyoruz ve haftalardır konuşmuyoruz ama her ayrılmak için yan yana geldiğimizde birbirimize sarılırken buluyoruz kendimizi.

Evet mutsuzum, sorunlarımız çok ama ayrılmak istemiyorum onu bırakmak istemiyorum ve aynısı onun için de geçerli.

Ne yapmalıyım yol gösterin.

(Sınıf arkadaşım, sıra arkadaşım. Senelerdir tanıyorum ve 4 aydır çıkıyoruz.)

• Kıza ayrilsak ölürüz biz de çok etkilencek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakterler illa farklı olacak zaten burada sıkıntı yok. Farklı olmazsa sıkıntı yani. Hepimiz farklı insanlarız sonuçta. Karakterler farklı olur da birbirini tamamlarsa eyvallah , birbirine zıt karakterler varsa o zaman yapılacak iş bence birbirinizi bu huylarınız veya olaylara karşı , birbirinize karşı , başkalarına karşı vs vs tavırlarınız konusunda değiştirmeye çalışmayın. Kabul etmeye çalışın . Kısacası birbirinize alışın , olmuyorsa da zorlamanın alemi yok
  • Seviyorsanız gerisi teferruattır bana kalırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çayolog

Karakterler illa farklı olacak zaten burada sıkıntı yok. Farklı olmazsa sıkıntı yani. Hepimiz farklı insanlarız sonuçta. Karakterler farklı olur da birbirini tamamlarsa eyvallah , birbirine zıt karakterler varsa o zaman yapılacak iş bence birbirinizi bu huylarınız veya olaylara karşı , birbirinize karşı , başkalarına karşı vs vs tavırlarınız konusunda değiştirmeye çalışmayın. Kabul etmeye çalışın . Kısacası birbirinize alışın , olmuyorsa da zorlamanın alemi yok

Olmuyor hocam patlıyor bir yerden 3-4 saat yüzümüze bakmıyoruz sonra tek kaldığımız anda sarılıyoruz dayanamıyoruz yoruldum artık
  • ++++
  • hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır

• Daha önce hiç sevişmediyseniz o sendeki sevişme isteği ve biraz da alışkanlık. Birkaç kere sevişin sonra daha rahat ayrılırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

Daha önce hiç sevişmediyseniz o sendeki sevişme isteği ve biraz da alışkanlık. Birkaç kere sevişin sonra daha rahat ayrılırsınız.

Baya yaşadık onu hocam, artık canım sarılıp sadece uzanmayı daha çok istiyor ona oranla
  • Ben kıza açıldım red yedim adam görünce saatlerce sarılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

Daha önce hiç sevişmediyseniz o sendeki sevişme isteği ve biraz da alışkanlık. Birkaç kere sevişin sonra daha rahat ayrılırsınız.

Baya yaşadık onu hocam, artık canım sarılıp sadece uzanmayı daha çok istiyor ona oranla

Sizin sorununuz birbirinizin karakteriyle ilgili olmayabilir. Herşeyi yaşamışsınız , birbirinizden sıkılmışsınız evli çiftler gibi.
  • @Çayolog hocam ne yapmamı önerirsin ayrılmak mi devam mi

• ayrılınca çok üzülürsün soylıyım

• Bende benzeri bir olay yasadim. Kizla dusunce tarzlarimiz falan cogu yerde ters oldugu icin sikintilarimiz oluyordu. Bugun 4 saat once ayrildik. Dolu dolu 7 ayimiz gecti. Cok fazla hatiramiz var ve odamda nereye baksam ona ait birseyler var yada benim ona aldigim. En sonda aglamali bir hoscakal dedi ki hala gozumun onunde. Kalbimde bir sıkisma var bu yuzden uyuyamadim da. Acaba yanlis mi yaptim diye dusunuyorum ama artik geri donusu yok malesef. Kusura bakma sorununa cozum bulamadim cunku bendede benzeri oldu ve baya mutsuzum su an. Bunlari neden yazdim bilmiyorum cok icime dert oldu herhalde ondandir. Neyse iyi geceler beylee.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 15 Kasım 2015; 5:23:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Bende benzeri bir olay yasadim. Kizla dusunce tarzlarimiz falan cogu yerde ters oldugu icin sikintilarimiz oluyordu. Bugun 4 saat once ayrildik. Dolu dolu 7 ayimiz gecti. Cok fazla hatiramiz var ve odamda nereye baksam ona ait birseyler var yada benim ona aldigim. En sonda aglamali bir hoscakal dedi ki hala gozumun onunde. Kalbimde bir sıkisma var bu yuzden uyuyamadim da. Acaba yanlis mi yaptim diye dusunuyorum ama artik geri donusu yok malesef. Kusura bakma sorununa cozum bulamadim cunku bendede benzeri oldu ve baya mutsuzum su an. Bunlari neden yazdim bilmiyorum cok icime dert oldu herhalde ondandir. Neyse iyi geceler beylee.

Konuyu bilmiyorum ama gidene dur demek zor değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

@Çayolog hocam ne yapmamı önerirsin ayrılmak mi devam mi

Evli olsaydin cocuk yapin buyutun derdim , en azindan hayatta ortak bir amaciniz olmus olurdu :) Fakat boyle bir durum olmadigi icin maalesef ayril diyorum. Bir dahaki iliskine de daha mesafeli yaklasmani umuyorum cunku evlilik gibi yaşanan ilişkilerde birbirinden sıkılma sık oluyor ve sizde oldugu gibi ışte 4 ayda birbirinizden sıkılabiliyorsunuz. Hizli iliskiler hic bana gore degil sahsen benim nacizane gorusum. Hatta bence gorucu usulu evliliklerin de uzun yillar surmesinin nedeni de bu . Insanlar birbirini tanidikca daha cok baglanir , fakat birbirlerinde kesfedecek noktalari kalmadigi zaman aralarindaki o bag kopar gider. Ya birbirinizi idare etmeniz gerekir ya da kangrenli parmagi kesip atmak .

• Bende mutsuzdum ve seviyordum sonra benden ayrıldı şimdi çok özlüyorum.Bana sorarsan o ayrılmadan senin erdemli bir şekilde ayrılman gerekiyor . Yoksa çok acı çekersin . Bu yorumu okuyup geçme bak bir düşün benim gibi olma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.