Şimdi Ara

Mutrafk, yatak odası, çalışma odası vb. yerler için 19-24' tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar; aşağı yukarı herkesin evinde olması gereken yada olmasını istediği bir ürünün, 2. televizyon yerine geçecek olan bu küçük boyutlu arkadaşların en kalitelisi ve en ucuzunu aradığımız bir konu olsun istedim :). şu an piyasada en ucuz 360 tl ye var olan bu ürünlerle ilgili tavsiyeler, fırsatlar vb. durumlar için konuyu güncel tutmakta fayda var.

    ürün axen levita 23" beyaz renk axen nasıl bir marka alınır mı ? tavsiyeler lütfen.



  • ayrıca şu an vatan'da 359 tl ye lg televizyon görünmekte sitesinde; telefonla görüşmem sonucu bu televizyonların servisten geri gelen ürünler olduğunu bildirdiler ve sadece iki mağazasında bulunan ürünlermiş yani yanılgıya düşmeyin. fiyatı uygun ama teşhir ve servisten geri gelen ürünmüş.


    Edit: Konu başlığında yazım yanlışı yapmışım yetkili arkadaş düzeltebilirse mutlu olurum. teşekkürler.
  • O boyutlardaki tv'ler için bende bayağıdır pusuda bekliyorum. Sürekli olarak fiyat takibi ve ürün incelemesindeyim. Acele etmiyorum. Axen'e gelince ben 4 sene önce 106 ekran full hd olanını almıştım. Maşallah bugüne kadar hiçbir sorun çıkarmadı, canavar gibi çalışıyor. Zaten axen, sunny elektronik a.ş. fabrikalarında üretilmekte ve garantisi altında bulunuyor. Öyle olmasıda bir avantaj bizler için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLAVATA -- 27 Şubat 2015; 11:39:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CLAVATA

    O boyutlardaki tv'ler için bende bayağıdır pusuda bekliyorum. Sürekli olarak fiyat takibi ve ürün incelemesindeyim. Acele etmiyorum. Axen'e gelince ben 4 sene önce 106 ekran full hd olanını almıştım. Maşallah bugüne kadar hiçbir sorun çıkarmadı, canavar gibi çalışıyor. Zaten axen, sunny elektronik a.ş. fabrikalarında üretilmekte ve garantisi altında bulunuyor. Öyle olmasıda bir avantaj bizler için.

    https://www.carrefoursa.com/reyon-detay#%21/gida/elektronik---gida-disi/elektronik/televizyon--kamera-ve-aksesuarlari/televizyon/philips-24phh4109-88-61-ekran-led-tv

    Şu an piyasanın en ucuzu diyebilirim. 24 inç olarak. eğer imkanınız varsa kaçırmayın derim. benmi bulunduğum ildeki mağazada stok kalmamış belki gören başka arkadaşlar nasiplenir.




  • Evet, inceledim şimdi. Güzel görünüyor. Ekran boyutu da iyi. HD ready full hd değil, aslında gidip bakmak lazım mağazada. Acaba bu internet fiyatı ve ürünü mü yoksa mağazalarında da aynı fiyattan var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CLAVATA

    Evet, inceledim şimdi. Güzel görünüyor. Ekran boyutu da iyi. HD ready full hd değil, aslında gidip bakmak lazım mağazada. Acaba bu internet fiyatı ve ürünü mü yoksa mağazalarında da aynı fiyattan var mıdır?

    ben görüştüm, bu fiyat mağazada da aynı. internete özel şöyle bir durum var internetten alırsanız bahsettiği illerde ücretsiz teslimatı var. bence güzel makine. boyutundan, fiyatından dolayı alınabilecek en iyi makine şu an.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.