Şimdi Ara

MUTLUYUM = FENERBAHÇELİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OLMAK İSTERDİM…

    Nurizade Ziya Songulen olmak isterdim baharinda 1907`nin, Yaninda iki kafadar dostu ile, Belki bilir, belki bilmez attigi tohumun buyuklugunu, Sari beyaz diye baslayan, ardindan sari lacivert olan, O buyuk heyecan ve gurur renklerinin, Ilk ve kurucu baskani olmak isterim.

    Ayetullah Bey olmak isterdim yuzyil evvelinde, Bir efsanenin dogumunu ciplak gozlerle izlemek, Futbol askiyla cikilan bir maceranin ikinci baskani olabilmek, "Ben Fenerbahceli`yim" diyecek kadar sahiplenmek isterdim, Kadikoy`den dogan gunesi.

    Topuz Hikmet olmak isterdim 1910`larda, Bayrak kirmizisinin uzerine mese yapragini, Sari lacivert ile bezeyip, Dunyanin "en buyuk sevgisiyle baglanilacak" armasini, Nesillerden nesillere aktarilacak, En guzel ask muhurunu cizmek isterdim.

    Saghaf Arif olmak isterdim Canakkale Savasi zamanlarinda, Bir cepheye kosup ulkemi savunmak, Bir sahaya kosup Fenerbahce`mi yuceltmek icin, Tek canimi ulkeme verirken, Aklimda sari-lacivert yarim ile topraga dusmek isterdim.

    Dalakli Huseyin olmak isterdim, Bir buyuk destanin ilk teknik direktoru olmak, Gonullerdeki resim galerisinde, Ilk komutan fotografi olmak isterdim.

    Galip Kulaksizoglu olmak isterdim, Ardindan binlercesi gelecek, Her birinin ayri bir kiymeti olacak, Her biri binleri, onbinleri, milyonlari costuracak, Bazen bir tanesi icin herseyimizi verecegimiz, O gollerin birincisini atan olmak isterdim.

    Zeki Riza Sporel olmak isterdim, Formasi santraya katlanarak getirilen, Opulerek teslim edilen bir bayrak gibi, Turk futbolunun ilk buyuk golcusu, Fenerbahce`nin ilk futbol efsanesi olmak isterdim.

    Cihat Arman olmak isterdim, Sari kazagindan esinlenerek, Kanarya sembolunu vermek Fener`e, Kale direklerinin icinde bir duvar, Rakiplerin bile gipta ettigi, "Uçan kaleci" olmak isterdim.

    Saracoglu Sukru olmak isterdim, Delicesine sevdigi renklere 16 sene baskan olmak, Fenerbahce Baskanligi`ni, Basbakanliktan ote tutmak isterdim.

    Daglaroglu Rustu olmak isterdim, 27 Mayis`in ihtilal komutanlarina, "Bu Kulubu isgal kuvvetleri kapatamadi. Sen hic kapatamazsin" diye kafa tutan, Fenerbahce`nin tarihini yazan adam olmak isterdim.

    ADINLA, ŞANINLA, TARİHİNLE SENİ SEVİYORUM FENERBAHÇE







  • bende BEŞİKTAŞ lıyım
  • İYİ ki VARSIN FENERBAHÇEM
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BabySelf

    bende BEŞİKTAŞ lıyım






    Hoş
  • ne mutlu sana


    ben de beşiktaşlıyım ben de çok mutlu ve gururluyum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 29 Temmuz 2005, 23:12:35 >
  • Fenerbahçeliyim.O halde varım!
  • ne diyim. başka bişey isteseydin yardım ederdik :)

    Sevinmek İçin Sevmedik
    DAHA MUTLUYUM BEŞİKTAŞLIYIM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBeşiktaş -- 30 Temmuz 2005, 17:10:31 >
  • FENERDEN BAŞKA TAKIMI İYİ Kİ TUTMAMIŞIM..... SAOL BABA







  • EN MUTLUYUM GALATASARAYLIYIM







  • Mezara kadar FB Liyiz kardesim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JoS

    Mezara kadar FB Liyiz kardesim

    Yaşıyor musun?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.