Mutluluk veren bir fotoğraf bırak
-
-
Guzel bi kari fotografi koysak yoruldum mutlu olurmu
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayat
Bu mesaj silindi.Mutluluk anlayisiniz biraz farkli sanki hocam
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
Senin psikolojik sorunların var hocam ya tedavi ol ya da konu dışını bırak. Zira ben ablamı kaybettim bu attığın görsel beni durduk yere fazlasıyla üzdü. Oysa ki konu başlığı mutluluk veren fotoğraflar değil mi?
Yaptığın saygısızlıktan başka da bir şey değil. Birinci dereceden bir akrabanı kaybetmediysen ve ölümün insanlara bıraktığı eksikliği bilmiyorsan hiç ölümle ilgili şakalar yapma derim. Zira çocuk oyuncağı değil bu.
Resim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Sfenks -- 1 Ağustos 2026; 11:54:15 >_____________________________
-
Kardeş bu eskiden şehirler arası otobüslerde ikram edilen ikramlar mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
Kardeş ölüm asla mutluluk getirmez ve zevkleri acılaştırır ve insanı kendine getirir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
Size katılıyorum kardeş, bence de arkadaşın yaptığı çok yanlış, bu arada Allah rahmet eylesin ve Allah size sabırlar versin inşallah
BSN -
-

_____________________________ -
başın sağolsun. Kardeş 2. Derece yan soy hısımlığıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 1 Ağustos 2026; 12:39:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
-
-
Olmaz mı? Resmi koynunda saklar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
-
En Beğenilen Yanıtlar
|
Senin psikolojik sorunların var hocam ya tedavi ol ya da konu dışını bırak. Zira ben ablamı kaybettim bu attığın görsel beni durduk yere fazlasıyla üzdü. Oysa ki konu başlığı mutluluk veren fotoğraflar değil mi? Yaptığın saygısızlıktan başka da bir şey değil. Birinci dereceden bir akrabanı kaybetmediysen ve ölümün insanlara bıraktığı eksikliği bilmiyorsan hiç ölümle ilgili şakalar yapma derim. Zira çocuk oyuncağı değil bu. Resim: ![]() |
Benzer içerikler
- kim milyoner olmak ister mülakat soruları
- sef 1000 mg yorumları
- twitter hesabım çalındı ve mail adresi değiştirildi
- deodorant nereye sıkılır
- göz anjiyosu yaptıranların yorumları
- en iyi deprem uygulaması
- sodyum iyon batarya
- güneş enerjili klima
- yeşil nasim
- guinness rekorlar kitabı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt