Şimdi Ara

MUTLU SONA YAKLAŞTIK. 42PFL7662D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: raifkokten


    quote:

    Orjinalden alıntı: DubLanC


    quote:

    Orjinalden alıntı: bilvarch

    Evet dostlar aylar süren hatta neredeyse yıl süren tv araştırmam sonunda son buluyor.Sharp 42xd1e maceram da Teknosanın alakasızlığı ve anlamsız teşhirde var satışta yok mantığı sonucunda başka full hd lere yönelmiştim.
    Sonuçta bir arkadaşımın arkadaşının da bu tarz ürünler satan bayiliği olduğunu öğrendim.Biraz geç oldu ama neyse

    Ve FulL hd olarak Philips 42PFL7662D almaya karar verdim.Tv özellik ve fiyat bakımından neredeyse kusursuz bir FULL HD 1080p..
    Cihazın avrupa satıcılarından öğrendiğim, Ambilight ı gereksiz bulup neredeyse %50 fazla para vermek istemeyenler için Phlilps in ürettiği ambilightsız bir Full HD ürün olduğunu öğrendim.
    Cihazda TNT DVB tuner bile var .Buda yetmezmiş gibi PCMCIA kart girişi bile var.(Yani hani uydu cihazlarında bazı şifreleme sistemlerini çözmek için kullanılan modüller için yer yapmış adamlar).En baba olay da tepki süresi 5ms

    Yanlız cihaz 30 Nisanda Türkiyede olacakmış.Philips yetkili satıcısında yani...
    Hayırlısı dört gözle bekliyorum cihazı.Kurulum aşamasından çalışma aşamasına kadar fotoğraflayacağım...Şimdiden yorumlarınız bekliyorum.Teşekkürler...

    Detaylı bilgiler için....
    http://www.lcd-compare.com/televiseur-PHI42PFL7662D-PHILIPS-42PFL7662D.htm

    Şu sıralar Tv almayı düşünenlere 25 gün beklemelerini tavsiye ederim.
    Benim nakitte anlaştığım fiyat 4250 ytl. (250 ytl sini verdim beni unutmayın babında )

    Özellikle, Dublanc,Felmali,Signole,Chordsolo ve daha adını hatırlayamadığım arkadaşlardan yorum almak beni mutlu edecektir.
    SAygılar...



    Dostum, verdiğin link dahil, google da çıkan arama sonuçları tarafımdan desteklenmeyen dillere ait. Kaynak olarak kullandıgım AVforums dahil, Philips UK ve Almanya sitelerinde de bu modeli göremedim. Bu yüzden TV hakkında yorum yapamıyorum. Verdiğin linkten alıntı yaparsam,

    Résolutions formats informatiques
    - 640 x 480 @ 60, 72, 75, 85 Hz
    - 800 x 600 @ 60, 72, 75, 85 Hz
    - 1024 x 768 @ 60, 70, 75, 85 Hz

    Résolutions formats vidéo
    - 640 x 480i @ 1Fh
    - 640 x 480p @ 2Fh
    - 720 x 576i @ 1Fh
    - 720 x 576p @ 2Fh
    - 1280 x 720p @ 3Fh
    - 1920 x 1080i @ 2Fh
    - 1920 x 1080p

    Üstteki çözünürlükler PC baglantısında klasık Philips degerleri. Video sinyali olarak 1080p desteklendiği belirtilmiş ama hz degerleri verilmemis. Size önerim TV geldiği zaman, DVI çıkışlı notebook yada mümkünse PS3 ile TV yi test etmen olacaktır. Eger TV DVI-HDMI PC baglantısını destekliyorsa, ekran kartı ayarlarında desteklediği tüm değerler gözükecektir. 1080p için 23.98(24hz Bluray/HD DVD), 25hz, 30hz, 50hz, 60hz (PS3 için). Eger PC baglantısı desteklemiyorsa, PS3 ile manual olarak 1080p formatını PS3 menusunden ayarlayıp deneyebilirsiniz.

    TV de DVB-T var, ama su asamada test yayınları almak dısında secenegımız yok. İlerde karasal yayınlar yaygınlasır ve olur da sıfrelı verılırse, TV yle entegre gelen CI Slot sayesınde (slot a uyumlu sıfreleme sıstemı kullanırsa, kullanım kılavuzunda yazması lazım) harici bir receiver a ihtiyac duyulmadan sadece modulu alarak seyredebilirsiniz. Benim Sharp da DVB-T + CI Slot mevcut ama uyumlu DVB-T anteni alıp, test yayınlarına bile bakamadım.

    Kısaca TV geldiğinde test etmeden kesinlikle almayın. Ayrıca "Signore" un sormus oldugu 1. ve 2. sorular önemli. İmzanıza bakınca, PC bileşenleri ile ilgili oldugunuzu görüyorum. TV yi aldıgınız da da PC baglantısı yapacagınızı dusunuyorum. Bu durumda şahsi fikrim 1:1 sizin için önemli olmalı.


    BENCE BU TV 1080P DESTEKLEMİYOR.Sadece ekran çözünürlüğü 1920*1080 piksel.oradaki p piksel in p si.



    Dostum selam,
    Avrupadaki araştırma sitesinde de özellikle P için PROGRESSIVE i belirtmişler.....PIXEL değil yani




  • http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010646&CS_Category=_LCD_TV117&CS_Catalog=_ses_ve_goruntu
    fiyat 4999 YTL taksitli.

    Bu tv hakkında bilgisi,tecrübesi olan var ise yazabilir mi acaba?
    1080i midir 1080p midir nedir? 1:1 yapar mı? response time nedir?
    Saolsun teknosa da böyle bilgileri bulmak mümkün değil.Sadece satıyorlar gerisine karışmıyorlar :)
    bakın fıat tahmınım dogru cıktı bekleyelım gorelım bakalım




  • quote:

    Orjinalden alıntı: eros33

    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010646&CS_Category=_LCD_TV117&CS_Catalog=_ses_ve_goruntu
    fiyat 4999 YTL taksitli.

    Bu tv hakkında bilgisi,tecrübesi olan var ise yazabilir mi acaba?
    1080i midir 1080p midir nedir? 1:1 yapar mı? response time nedir?
    Saolsun teknosa da böyle bilgileri bulmak mümkün değil.Sadece satıyorlar gerisine karışmıyorlar :)
    bakın fıat tahmınım dogru cıktı bekleyelım gorelım bakalım



    İlk mesajımıda bir link vermiştim .Burada detaylı olarak herşey var.Teknosa ya daha gelmeden uzun zaman önce ben Teknomixden ayırrtım
    Bu arada Teknosa baksında detaylı bilgi nasıl veriliyormuş öğrensin bence.Ayrıca benim 4599 ytl lik peşin fiyat ı 4250 ye kadar çektirdim.4999 teknosa 15 e bölebilmek için fiyatları arttırıp sonra çok taksit yapıyorum diyor.

    Cihazın bilgi linkine siz tıklamadan önce ben kısa ca yazayım.

    Tepki 5ms !!!!!!!!!
    1080p (1080i değil)
    9*** serilere alternatif full hd dir.Sadece Ambilight a %50 fazla para vermek istemeyenler içindir.
    1:1 hakkında italya satıcısına mail attım cevabı bekliyorum ama 1080p lerin %99 u 1:1 yapabiliyor...

    Kolay gelsin




  • umarım 1:1 yaparda alırız
  • heyecanla sonuçları bekliyoruz :)))
    Bu arada teknosa'da en düşük fiyat garantisi mi var? Oyle ise bilvarch tan faturayı ister teknosa'nın kapısına dayanırız :)

    Philips pixel plus 3 HD 'ye geçmiş.Sitelerinde güzel açıklamaları demoları var. 7662 de pixel plus kaç var bilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaiko -- 6 Nisan 2007; 14:30:46 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jaiko

    heyecanla sonuçları bekliyoruz :)))
    Bu arada teknosa'da en düşük fiyat garantisi mi var? Oyle ise bilvarch tan faturayı ister teknosa'nın kapısına dayanırız :)

    Philips pixel plus 3 HD 'ye geçmiş.Sitelerinde güzel açıklamaları demoları var. 7662 de pixel plus kaç var bilen var mı?


    VAllahi faturayı vermeyen ne olsun ...Bende ucundan hediye kopartırım onlardan...

    Pixel plus sıralaması şöyle..

    Pixel Plus 3 HD (ambilight)
    Pixel plus 3 (ambilight)
    Pixel Plus HD
    Pixel Plus 2 (ambilight)
    Pixel Plus

    Pixel plus Hd var bu cihazda yeni teknoloji sanırsam...Ambilight ı eksiklik saymaz isek Pixel plus 2 den üst seviyede..
  • bu sıralamayı nerden öğrendiniz? Arıyorum arıyorum detaylı bir bilgiye ulaşamıyorum philips'in pixel plus'ı hakkında. Başka modeller için pixel plus 3 HD den bahsedilirken bu modelde pixel plus hd var deniyor ? Kıllanmadım değil..
  • Anlamadığım niye kıllanıyorsunuzki

    bunda pixel plus HS kullanilir fiyatı ona göredir.

    axbcd diye modeli vardir onda pixel plus 3 hd vardir fiyata 500€ eklersin

    teknoloji veya donanim ile ilgileniyorsaniz bunlara yabanci olmamalisiniz

    hatta başka bir örnekte arabalardan vereyim

    aynı arabanın bir çok donanımlı versiyonu farkli fiyatlara satılır.

    öyle düşünün
  • tekonosa nın en düşük fiyat garantisi tamamen saçmalık. Birkaç hafta önce LGLX1R modeline 2349 YTL en düşük fiyat garantisi vermişlerdi. Aynı cihazı Ankamall da 2150 YTL ye buldum. Teknosa çalışanı hava attı bana "abi en düşük fiyat bizde, daha ucuzunu getir tv yi dedava veriyim" dedi. Adama Ankamall dan aldığım fiyatı söyledim. Öyle bişey olamaz, söyle adını kapattırıyım firmayı, en düşük fiyat bizde, yok onlar kurumsal değildir, yok özeldir, yok tüzeldir gibi kıvırmaya başladılar.. Kesinlikle yalan, dolan, talan.
  • Kıllanmamın sebebi şu aslında..
    Bize çok normal gibi gelen bu fiyatlar aslında hayatımızdaki sıradan başka şeylerle karşılaştığımızda gayet yüksek rakamlar.Bu teknoloji bu fiyatları hakediyor haketmiyor tartışmasına hiç girmiyorum,ki bence fazla fazla hakediyor.
    Önemli olan şu ki bu fiyatlar karşısında biz en doğru bilgileri alma hakkına sahip değil miyiz? Sabahtan beri araştırdığım bu televizyonla ilgili yüzeysel bilgi veren teknosa ve google'dan arattığımda çıkan birkaç fransızca site dışında detaylı bir bilgiye rastlayamadım.
    Philips'in türkiye,ingiltere,almanya ve hatta global .com sayfasında da bu modele dair hiçbir bilgi yok.Sanki Hiç çıkmamış,yada fransada çıkmış ama henüz avrupa ve amerikaya hiç verilmemiş gibi. Malesef Türkiyede biz en son çıkan ürünleri anında gördüğümüzü de iddia edemeyeceğimize göre?..

    Philips bu televizyonu fransızca okumaya çalıştığımız speklerle,teknosa ise çalışır durumda canlı canlı somut halini görmeden internetten almamızı bekliyor.Bunu yaparken de 5000 YTL 'yi hiç görmediğimiz,testlerini okumadığımız,speklerine güvenemediğimiz bir televizyona vereceğiz.

    Yanlış anlaşılmasın.Bu TV ortalığa çıktığında belki de ilk alanlardan biri ben olacağım. Sadece yeni görmüş olmanın heyecanıyla giriştiğim araştırmadan elle tutulur bir sonuç alamamak hayal kırıklığı yarattı.Kıllanmam ondandır :)




  • sayın bilvarch digital receiver seçeneği olarak PACE yazmışsınız hd yayın özelliğidışında ne gibi özellikleri vardır neden sizin tercih sebebinizdir veya humax ve crea fiyat olarak yakınlar teknik olarak farkları nelerdir birde phılıps DSR9005 var hani lcd phılipsken receiver philips olurmu bilgilendirirsen sevinirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: salih70

    sayın bilvarch digital receiver seçeneği olarak PACE yazmışsınız hd yayın özelliğidışında ne gibi özellikleri vardır neden sizin tercih sebebinizdir veya humax ve crea fiyat olarak yakınlar teknik olarak farkları nelerdir birde phılıps DSR9005 var hani lcd phılipsken receiver philips olurmu bilgilendirirsen sevinirim.


    Elbette,

    1) PACE şu an henel siyah tasarımı ve yapısıyla hoş birliktelik sunmakta Siyah LCD lerle
    2) PACE in tuner işlemcisi Crea ya göre daha kuvvetli.
    3) PACE Avrupa standartlarında SKY HD yayınlarında test edilip onaylandı
    4) HUMAX 2000 HDCI modeli için emu (yani yazılım) şu an için çıkmıyor çıkmazda.Bu yüzden şifreli sistemler için modül kullanmak zorundasınız.ANcak Humax Predator modül dışındaki diğer tüm modüllerde sorun çıkarttı.Uyumsuz yani.Predator de programlayıcısı ile beraber 240 ytl ye gelir.Diğer modüller 60-80 arası.
    5)Alacağınız receiver ne olursa olsun gerek yazılım (emu ) ile gerekse diğer bileşenler ile (Modül_kart) tam uyum göstermelidir.Yani Bahsettiğiniz DSR9005 alınca Hotbirddeki şifreli sistemleri ve HD yayınları (ki şu anda şifreli zaten) seyretmek için emu (yazılım) için 20 yıl bekleseniz de destek alamazsınız.
    BAkınız Forumlar.Kendi yöneticim olan uydu forumunun ismini burada veremiyorum.Belki yönetici dostlar reklam olarak bulabilir.Bu yüzden bana pm atarsanız verebilirim.

    Kolay gelsin




  • http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=TL%20TB%2037WL67
    http://www.toshiba.de/consumer/content/defaultid1_1_id2_2_id3_8_id4_5.aspx

    ilk link tr deki ,diğeri almanya linki.tr de 1920*1080p full hd olan bir tv nin almanyada nasıl 1080i görüntü verebildiğini görebilirsiniz.Ben bunlara yalancı full hd diyorum.belki full hd 1920*1080 ekran çözünürlüğü olan tv için kullanılıyor olabilir,ama benim şahsi fikrim yanıltıcı olduğu yönünde.Bu tip tv ler bilgisayar monitörü olarak 1920*1080 çözünürlüğü verirler.bahsi geçen philips tv yi bu gün teknonasa da gördüm ama fazla inceleyemedim.1080 progresive tarama yaptığını anlamak için ya blu-ray oynatıcı ve 1080p film olacak,ya da ps3 olup 1080 p lik bir oyun olacak,ya da ekran kartı dvi,hdmi çıkışlı bir bilgisayarda 1080 p lik bir demo olacak buradan anlayabiliriz,bu da ekipman işi.Benim tahminim bu tv nin de diğeri gibi yalancı full hd .tek sebebim de tv nin UCUZ OLMASI benim bildiğim philips bu tv yi bu kadar ucuza satmaz(ucuzluk tabi ki diğer full hd lere göre,yoksa 5000 ytl hiç de az bir para değil--10 taneden fazla asgari ücret)
    Not:Aynı msj iki konuya da yazıyorum.Saygılar




  • Full HD olmasa da tepki süresi 5ms olması+fiyatı yeterli değilmi diğer tv lere nazaran .
    Bu tepki süreleri daha da düşerse LCD düşünülebilir zira benim favorim tepki süresi 2ms olan SXRD
    saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.