Şimdi Ara

Mutlu Son! [FTTH] HIZ TESTİ GELDİ! Kazı yapıldı, Dairelere kablo çekildi, Kabin Montajlandı, Ana Fiber Hatti Bağlandı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
7
Favori
14.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aslnda soyle 8 yil mustakil evimde inter kullandim ve evin onundeki direkten eve geliyordu kablo. Adsl bu ev yikildi mutahhit yeni bina yapti 4 kat. Ve int aldigim direk hala ayni yerinde nakil basvurusu yaptim ilk tasindigim zaman bana alt yapi yok dediler. Hemen basvuru vs yaptim ne arayan ne soran. Durumu anlattim direkten cekin fln. Direk eskiymis olmazmis. Kazi yapilmasi lazm fln filan. İyi tamam dedim gitttim gidis o gidis ne arayan ne soran ayda bir ttdestek fln yaziom bakcaz diyip kapatiolar paula ilk yazdim bakalim durum ne kadar farkli olcak. Ha bu arada bizim bolge mahalle 10 bin kisilik koy belde gibi. 5 yildir ciddi yatirim alan yuzde 70 kentsel donusumde ve bitmis olan yer tt ye sordugumdw bulundugum yerde 2000 e yakin basvuru varmis. Yollar gep dogal gaz kazisi fln ama 1 2 ay icindede belediye yollara asfalt vs. cekicek cekerse 1 sene daha beklerim belki daha fazla gibi. Allahtan wifi hizmeti veren bir firma sagolsun bana 15km mesafeden anlik 10mb down lu akksiz hiznet veriyor buna sukur ediyorum. İsimi goruyor diye ttye de fazla vaski yapmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • d0nut kullanıcısına yanıt
    Yine CEO'ya şikayet edin hem de çok sert bir dille, belli ki yönledirildiğiniz kişi sizi CEO sopası olmadan umursamayacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert478 M kullanıcısına yanıt
    2000 tane bekleyen varsa sıkıntı belediye olabilir mesela bizim siteye türkcell geldi fiber cekelim diye tamam dedik geçen temmuz ayı şu an kazı bile olmadi sorduğumda kazı ruhsatini bekliyoruz diyorlar ( bu kadar zamandır çıkaramamış belediye kazıyı yapanda belediye bu arada )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir bunlar isleri hep yokusa sürüyor ztn. Dilekceye not olarak evimin onundeki direkten bahsetmistim 6 ay onceki dilekce. Yaklasik 1 ay oncede evin onundeki diregi fotograf cekio gitmis tt araci annem.soylemisti ben isteydim evde olsam yakalar sorardim. Ama bakcaz ins donus yaparlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sol karşılaştırmak isteyen buraya bi baksın katılımlarınızı bekliyoruz.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/131427899
  • Bizde de 20 gün önce tüm sonlandırma işlemi yapıldı ama hala abonelik için arayan soran yok :) Sorduğumda da işlemler devam ediyor deniliyor. Daha ne kadar bekleriz acaba ?
  • Since1903 kullanıcısına yanıt
    ısterseniz yardımcı olabilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VodafoneFibermax

    ısterseniz yardımcı olabilirim
    Mesela nasıl yardımcı oluyorsunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba biz de yaklaşık 1 yıldır internet altyapısı bekliyoruz. Bugün türk telekomdan geldiler. Sarı sarı fiber kablolarını çektiler. Dairelere de girip fiber bağladılar ama apartmanın dışında ki fiber kablolar öyle duruyor. Sanırım bundan sonra kutu bağlanacak galiba. Kabloları çeken elemana sordum. Ne zaman bağlanırız internete diye dairelere modem gibi bişey takılcak sonra altyapı verilcek falan dedi. 1 sene bekleyen de var dedi. 1 sene sırf bu 10 dakkalık iş için beklediysek 1 sene daha mı bekleyecez yoksa ya da işler başladıysa gerisi de gelir mi?

    Şu an tek yapılan bu;

    Mutlu Son! [FTTH] HIZ TESTİ GELDİ! Kazı yapıldı, Dairelere kablo çekildi, Kabin Montajlandı, Ana Fiber Hatti Bağlandı




  • Since1903 kullanıcısına yanıt
    Adres bilgisini paylaşabilirseniz şu anda alt yapının ne aşamada olduğunu ne zaman aktif olacağını söyleyebilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.