Mutlu etmediler. Mutlu olan insanları köpek gibi kıskanıyorum. Başkaları tarafından şu an insanların bana acıdığını duydum. Acıyan ama hiç bir şey yapmayan orman çocuğu evlatları AZ KALDI. TÜM CONCERTA KUTUSUNU YUTACAM TEK SEFERDE. ZATEN TEK DOZA BİLE KALBİM ÇARPINTI YAPIYOR. ÖLÜMÜM GARANTİ Artık mutluyum huzurluyum hepsi geçti hayatımda yeni sayfalar açtım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPhone 14 Pro -- 14 Nisan 2022; 16:23:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mutlu Değilim (Artık Mutluyum)

-
-
İnstagram da sabah akşam hikaye atanları mutlu sanmayın hocam. Herkes maske takıyor. Başkalarının durumu ile ilgilenmeyin, kendiniz ile ilgilenin.
-
Başkasının dışarıdaki en iyi halini içindeki en kötü halinle kıyaslarsan mutlu filan olamazsın kardeş.
-
bazıları aşırı şanslıdır bazılarıda aşırı şanssız. ve bazen yapacak pek fazla bir şeyde yoktur. herkesten adalet soran allah böyle bir dünya yaratmış. gerçi ben inanmıyorum artık yaratıcıya falan ama. en azından kendi küçük dünyanı oluşturabilirsin. kim nolacak belli mi olur
-
Ne alakası var hocam ? Ben mutluyum. İnstada yada sağda solda paylaştığım için değil. Gerçektende mutluyum rol de yapmıyorum. Elbet mutsuz olduğumuz zamanlarda oluyor ama yüzde 10 dur bu belki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6İnstagram da sabah akşam hikaye atanları mutlu sanmayın hocam. Herkes maske takıyor. Başkalarının durumu ile ilgilenmeyin, kendiniz ile ilgilenin.
Mutluluk maskesi takan insan aslında mutludur, mutsuzum ayağı yapıyordur.
Konu sahibini bilmem ama ben onu bile takamıyorum, hep boynum 60 derece eğik geziyorum, sokakta bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 14 Temmuz 2021; 11:38:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Elbet sizde mutlu olursunuz fazla kasmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kendi mutsuzluğa yan haklısın hocam ama gerçekten mutlu çok çok çok az insan var.
-
evet ama gerçektende insanlar kesinlikle göründükleri kadar mutlu değiller. hele instagram falan tamamen traş.
-
geçer hocam 3 sene önce ben de aynı durumdaydım alkol sigara bağımlısı olmuştum, atlattım şuan mutluyum.
Hep aynı terane, blokladım.
başkalarını düşünmeyi bırakırsan, mutlu olabilmek için ilk adımı atmış olursun.
-
Mutlaka Herkes İzlesin hocam
https://www.instagram.com/reel/CRIuZDTHvHc/?utm_medium=copy_link
Bence hayatta her zaman mutlu olacağız diye bir şey yok bunu bize kim empoze etti bilmiyorum ama bu beklentiye girdikten sonra sıradan zamanlarımız bile bile eziyet verir oluyor.
-
Şu an mutluyum
Mutlu olan başka insanları da kıskanmıyorum onların mutluluklarından mutluluk duyuyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

İnstagram da sabah akşam hikaye atanları mutlu sanmayın hocam. Herkes maske takıyor. Başkalarının durumu ile ilgilenmeyin, kendiniz ile ilgilenin. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X