Dostlar bu drw var bende daha önce sorun yoktu fakat şimdi.. artık yazıyor yazdığını okumuyor driver güncellemesi yapıyorum error veriyor ayrıntılardan baktığımda 1.22 bendeki sanırım 1.41 çıkmış nasıl güncellerim yada okumasını nasıl sağlarım şimdiden çok teşekkürler 1.41 driveri indirdim çalıştırdığım zaman target sorununundan bahsediyor :((((((((((((
çizgi elektroniğe yolla , kargosunu onlar ödeyecek şekilde aras kargo ile
dostum garantısı felan gectı sadece update etmek lazımmıs ama beceremedım sanıyorum bu model kullanan update eden varsa yazsın bi nasıl yapmış
up
bende var aynısından eğer yanlış hatırlamıyorsam sitesinde bir exe dosyası olması lazım o exe dosyası aynı zamanda update i de kapsıyor tek yapacağın exeyi çalıştırmak o kendini yüklüyor. bu model güzel yazıcıdır pioneer ın ismi asus olmuş halidir.
şöyle bir hata dediğin exe buysa eğer bakarsan sevinirim
up
10000 kısı var yardım eden yok yaw şansa bak
şimdi yazıcıyı bulamamış görünüyor. bilg.da birden fazla yazıcı varsa asus u master yap hatta diğerinin ide sini çıkart ve donanımlardan bilgisayarda göründüğüne emin ol ve driver kontrolünü evvela yap. herşey tamamsa bir daha dene.
aynı sorun bende de var arkadaş sanırım bu alet dvd seçiyor keyfine göre bir okuyup bir okumuyor yaklaşık 6 aydır böyle bende ayrıca dvd+r yazamıyorum dvd-r olursa kabul ediyor
update yaptı 1.19 u yukledi bu sefer donanım olarak görmüyor şaka gibi
dostum senin sorunun driver sorunu görünüyor flash sorunu değil. onun driverını bul sağlam biryerden yükle restart at cd in en güzel yazılır güzelde okunur
yok abi yapmadıgım sey kalmadı cd yazıyor okumuyor gerzek alet
tamam master yaptım versiyonda yükseldi yine okumuyor :) çok ilginç ya
update le falan çözülcek iş değil bu. lazer başlığı tozlanmış içini aç bi kulak pamuğuyla temizle
normal cd leri okuyor dvd lerı okumuyor garıplık burda ıcını acacam en sonunda ama sıkı vıdalamas elemanlar :S elim morardı
ben 1604p modelini almıştım şimdiye kadar bir tane bile dvd medyayı yakmadı beni asla yarı yolda bırakma dı.Ama çözemediğim 1-16x medyaları 4x ten hızlı yazamıyor,uyduruk fly ları bile 12x' de okurken, neden acep??
dostum driver tamamsa diğer cd leri okuyor diyorsun.. flash da tamam diyorsun... o zaman aleti koyuyorsun kargoya doooru çizgi elektroniğe.. çizgi bu konuda 10 numaradır hemen yolla canını da sıkma fazla hallolur
yahu çizgi elektroniğin sitesine yaz daa iyi yardımcı olacaklardır, orada da forum var, aynı yazıcıyı kullandım cd seçiyordu philips dvdlere karşı bi gıcığı vardı ama firmware yükleme konusunda bi sorun yaşamamıştım, daha sonra hiç çalışmamaya başladı , yolladım en son model bi dvd writer yollamışlardı sonrada bilgisayarı satıp lap top aldım o yüzden ne nasıldı hatırlamıyorum yoksa yardımcı olmak isterdim ama çizgi elektroniğin forumunda bir konuş bence daha iyi yardım alacaksındır