Şimdi Ara

Müthiş iddia: Sony Mobile, Türkiye pazarından çekiliyor! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ericsson gibi tepeye oynayan bir firmanın üzerine çullanıp, beter ettiler. Eeee ne demişler etme bulma dünyası. Son dönemde yapıp yapabilecekleri en mantıklı hareketi yaparak çekilmişler. Zaten Dünya çapında satışları azaldı. Buradaki Sony fanboilar azalan satışların farkında ama algı kasıyorlar hala.

  • ben milletin sony ile olan derdini anlamıyorum. arkadaş sizin 50 tane seçeneğiniz var ben ve benim gibiler ne yapsın. çerçevesiz ekranlı telefon, 5" ekran, tv kumandası gibi uzun ekranlı telefonları kullanamıyorum. küçük ve tam donanımlı, 16-9 ekran, az çerçeveli ve köşeli başka alternatifim yok. herkes sizin zevkinize uyacak diye bir durum yok.

    bu arada bana sony telefon aldım diye ahmak diyen arkadaşa ettiği sözü fazlasıyla iade ediyorum.
  • SONY

    SİZİN ÜZERİNİZDE BİNLERCE MÜŞTERİNİN AHI VAR!

    -Muharrem İnce



    Şaka bi yana, ben bunun ekonomi ve siyaset ile alakalı olduğunu düşünmüyorum

    Teknik servislerde binlerce müşterinin ahını al, sonra THH kararına uyma, omo TR'DE telöfön satamöyöröz



    İyi olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'den değil tüm Türkiye'den çekilsinler. Bir türlü telefon yapmasını beceremediler.
  • Sony rezalet bir firma hala kendini 20 yıl önceki sony zannediyor. Tüketici bunları yemez kusura bakmasın kimse. Adamlara bak sonynin başarısızlığını utanmasalar sizin yüzünüzden oldu diyecekler ayn paraya samsung var apple var huwaei var xiaomi var. Sonynin gitmesi isabet olmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çekmeyen bilmez. Ayrıca apple ve bir kaç küçük türk firması dışında teknik servis olayı türkiyede rezalet. Ha o küçük türk firmaları büyüsün onlarda aynı rezalet zincirine katılır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    fanboy yazamayan bota bak... nereden bilion azaldığını? satış raporlarını mı gördün?
  • Çekilsin satılmıyor zaten gereksiz bir marka burada. Ülkede herkes ayfon alıyor biraz ucuzcu olan samsung, f/p den şaşmam diyen ziomi falan alıyor çevremde sony kullanan görmüyorum bir kaç yıldır...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alım gücü olsa sorun Apple çıkar giderdi..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony çekildi Meizu geldi sıra Xiaomi Oppo ve Vivo da.

  • Bir devin daha çöküşünü izliyoruz esasen. Ülkemizden çekilmesi beni o kadar da bağlamıyor açıkçası ama Sony de eski Sony değil bunu herhalde hiçkimse inkar etmez ama bir yandan da üzülüyor insan. Bir zamanların efsane markasının ilerleyen zamanlarda bu duruma düşebileceğini kimse tahmin edemezdi diye düşünüyorum. Ama uzun zamandır Sony marka telefonda kullanmadım. Ama dün gibi hatırlıyorum en son kullandığım Sony telefon K700i idi. Hey gidi günler hey..
  • Bir ülkeden bir markanın çıkması o ülkeden beklediği karı yakalayamadığını gösterir. O ülke afrika ortadoğu liginde gibi bir şeyle alakası yok yani. Giderek satışları düşüyordur. Ben de eskiden 2 tane sony eskittim ikisi de ilk zamanlar akıcı sonralar telefon kasmaya kendini resetlemeye başlayınca lanet olsun dedirtti. Z ve zr modeller. Uygulma açması nette sörf performansı olsun oyun performansı olsun genel olarak kötü cihazlar. Sony telefon pazarının 5 sene öncesine kadar en iyilerindendi. Artık beklentileri karşılamıyor. Ayrıca gereksiz pahalılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede artık tutunacak markalar belli elit sınıf apple bi tık altı samsung amirallerinde. Alt sınıf halk da xiaomi oppo meizu vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkeni geldiği hale bak adamlar orta doğu, afrika muamelesi çekiyor bize. Ee alım gücü bu kadar düşükken normal.


  • Her firmanın doğuş yükseliş ve batışı olacaktır. Sony de 3. sürece giren bir firma doğru dürüst yapabildiği bir oyun konsolu kaldı. 6 ayda bir tepe model çıkarırsan , piyasanın müşterinin istediklerini vermezsen bu olacaktır. Sony dünyada da aynı süreçte. Sonuçta kimse bir markaya göbekten bağlı değil. Biraz kafayı değiştirseler, müşterinin isteklerini dinleseler. Çıkarsan çık sen çıkarsın xaomi gelir miuzu gelir htc gelir asus gelir ...

  • Dikkat ediyorum çevrede neredeyse kimsede LG ve Sony görmüyorum artık, yok hani avm de milletin elindeki aletlere bakıyorum paralısı da fukarası da genelde apple samsung takılıyor tekel malı olmuş anasını satayım elitlik de pek kalmadı. Gelgelelim lg ile sony görmüyorum ilginçtir, belki de bana denk gelmiyordur. Bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ü Z Ü L D Ü M

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Efsaneler kaybolmaz küllerinden yeniden doğar,küçük dünyanızda kafanızı fazla yormayın böyle şeylere.

    Sony mobile hariç gayet başarılı durumda xperia da köklü değişikliğe gidebilirler.Vaio satıldı sony batıyor yaygara koparanlar,dizüstü pc lerin gelecek vaat etmediğini belli başlı üretici hariç hepsinin çekildiğini yazmazlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 29 Haziran 2018; 0:37:33 >
  • Çekilebilirler. Sony'nin hiçbir albenisi yok. Yeniliğe ayak uyduramadılar bence. Artık sıradan bir telefon yap içine android at yetmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fhrstw

    çekmeyen bilmez. Ayrıca apple ve bir kaç küçük türk firması dışında teknik servis olayı türkiyede rezalet. Ha o küçük türk firmaları büyüsün onlarda aynı rezalet zincirine katılır.
    Çekmeyen adamlar burada övüyor,bi şey de diyemiyorsun,bilmemeleri gayet doğal ne de olsa
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.