Şimdi Ara

Müthiş iddia: Sony Mobile, Türkiye pazarından çekiliyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu ne biçim başlık? Sanki çekilmesi çok muhteşem bir şey olacakmış gibi? Bizim milletimizde bir garip. Sony'nin çekilmesi rekabetin azalması demek. Bundan sonra HTC'ninde LG'ninde çekildiğini düşünün. Tekel firmaların kalması daha mı yararınıza olacak?

  • Sony fetöcüdür gittiği iyi olmuş demedikleri kalmış bir tek. Başlığı görünce üzüldüm (kendi adıma) yorumları okuyunca sevindim (firma adına) isabetli bir karar vermişler hatta geç bile kalmışlar!



    Tutup çerçeve diye zırlamayın (Apple) ısınıyor diye saçmalamayın (piyasadakilerin alayı) güncelleme sıkıntılı diye iftira atmaya kalkmayın güncelleme desteği en sağlam firmalardan biri. Donanım, kullanışlılık, özellik, fiyat performans olarak piyasadaki en değerli firmalardan biri gidiyor millet arkasından saydırıyor sanki bunlar bir tek Sony de varmış gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    İyiymiş de acaba o telefonda 835 olsaydı nasıl olurdu. Ya da bizimkinde 3500 mah pil olsaydı kaç saati görürdü.

    Veya sizin telefonda 3000 mah batarya olsa kaç saat görürdü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronik sorunlu telefonları ve rezil satış sonrası desteğinden dolayı piyasadan çekilmesi müşteriler için iyi olur. Böylelikle daha az insan mağdur olur en azından.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hareketliperde

    Ne garip milletiz cidden. Piyasadan alternatifin birisi çekiliyor bazıları oh çekiyor bazıları beter olsun diyor. Rekabet azaldıkça olan vatandaşa oluyor biliyorsunuz değil mi???
    Rekabetçi 10 tane daha marka var sen Sony Cisin diye böyle dusunebilirsin . Oldum olası sevemedim Sony telefonunu donanımı bir kenara bırak yazılım da hep bir sorun oluşturur etrafimdakiler kullanıcılarda . Kuşkusuz en rekabetçi marka benim için HTC idi herşeyi ile muazzam telefon çıkardı ki o bile çekildi Türkiye'den

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony bana göre tasarım anlamında albenisi olan cihazlar ortaya koymadı.

  • Z3 Compact modelini hala kullanmaktayım 3.5 yıl oldu. Gayette güzel bir telefon. Değiştirdiğim zaman üzüleceğim.
  • Yılların Sonyci'si olarak çok sevindim. Diğer markalara lens satmasına rağmen kendi telefonlarında kötü kamera performansı sunması, yıllardır çerçeveyi değiştirmemesi ve servis konusunda topu Kvk ve Teleservice gibi yerlere atmasıyla kendi fanlarını bile bezdirmişti.



    Elimdeki Xperia Z3 hâlâ sapasağlam ancak birkaç ay sonra telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımın bir köşesinde hep Sony vardı. Rahatlamış oldum.

    İstikamet Apple bundan sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcwolf28

    İyiymiş de acaba o telefonda 835 olsaydı nasıl olurdu. Ya da bizimkinde 3500 mah pil olsaydı kaç saati görürdü.

    Veya sizin telefonda 3000 mah batarya olsa kaç saat görürdü.
    Snapdragon 835 "şu an için" önemli bir zorunluluk yahut gereklilik değil. İlla olmasına gerek yok. Tamam kabul 660'a göre tabi ki fark var. Ama pratikte mesela oyun anlamında şu an piyasadaki tüm oyunları neredeyse yüksek ayarlarda kasmadan açabilirsiniz Snapdragon 660 ile de. Mi Note 3'te Pubg Mobile yüksek ayarlarda rahatça oynanırken mesela aynı fiyattaki (hatta şu an daha pahalı olan) Samsung Note FE ile yüksek ayarda açınca kasmalar yaşanabiliyor. Yani işlemci açısından aslında bir geri kalmışlık yaşanmıyor pratikte. Ram desen 6 gb.

    Batarya konusunda haklısın 3500 değil de 3000 olsa acaba ne kadar süre alınırdı veya Sony'de 3500 olsa ne olurdu? Bu kısımda hak veriyorum size.




  • Halen sony telefon kullanan kaldı mı
  • elLbufFer kullanıcısına yanıt
    Ne kadar kolay değil mi insanları sonyci apilci samsungcu diye etikletlemek??
    hayatım boyunca hiç sony telefon kullanmadım belki ileride kullanırdım ama artık zor gibi.
    Rekabetçi 10 firma daha var ama bir rakipleri gidiyor. 2000₺ sattıkları ürünü artık 2200₺ satabilirler.Çünkü güçlü bir rakipleri piyasadan çekildi. Bunu düşünebilmek bu kadar zor olmasa gerek
  • ben global olarak bakıyorum. gkore, yılların teknoloji devi japonyayı her alanda yenmeye başladı. telefonda, tvde, otomobilde ise japonları geçmelerine az kaldı. güney koreli kardeşlerimizin bu başarısı bize ilham olsa diyeceğim ama aklıma beleş lezzetli kekler geldikçe o düşüncemden vazgeçiyorum. biz de dünyanın en büyük kek üreticisi olabiliriz. yeter ki isteyelim
  • adamlar kar etmediği için küçülmeye gidiyor. Küçülmeye de karlılık oranı en düşük yerlerden başlıyor. bizim ülkemiz de buna dahil. bu arada her ne kadar sony leri beğenmesemde üzüldüm. rekabet önemli. ayrıca güzel cihazlar bekliyordum sony den.
  • Sony bence yol alsın geç bile kaldı, Playstation haricinde bu ülkede pazari yok.
  • ergenius kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey yok çok telefon satılıyor alan ya iphone alıyor ya samsung. Forumdaki bilinçli inananlar da f/p olan Çin mallarindan alıyor. Etrafımda benim gibi hiç 2 yıl aynı telefonu kullanan görmedim. Sürekli değişim yapan tanıdıklarım bile var 3 ayda 5 ayda sıkılıp degistirenler yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf kötü yorumlar için yazıyorum bu yorumu.

    Kötüleyip, fav alanlar muhtemelen ellerine alıp kullanmamış insanlardır. Eğer sağlıklı bir cihaz kullanıyorsanız ( fabrika çıkışlı sorunu olmayan ) memnun kalmamanız için ya ne istediğinizi bilmiyor olmalısınız ya da sorunlu bir tip. 2700mah pil ömrü ile oyunsuz karma kullanımda 4- 5.30 saat ekran süresi alıyorum. Sadece rakamcı olmayın, nicelik değil nitelik önemli. Millet, ses çıkışına, kamerasına vs laf atıyor belki en iyisi değil ama şuan dxo da 90 puan alan asus z5 ile xpreia z5 arasında 3 puan fark var ama aralırında 2 kat fiyat farkı var. Ses çıkışı iki hoparlör ile muhteşem, kulaklık girişi doyurucu, ekranı gayet kaliteli. Tasarım görece bir şey ama yıllardır, buzdolabı gibi araç üreten wv araçlarında bir kişi bile demiyor bu ne tasarım diye. Hep ezber konuşuyorsunuz. Kasa payı ise çok iyi bir tutuş veriyor ele, ister yan tut ister düz.Sony son zamanlarda fiyat / performans a iyi oynadı. Sony kullanan bir çok kişi de eminim benim gibi, cihaz performansından memnundur. Kimseyi karalamıyorum, ne istediğini bilmiyorsan doymazsın. Arar arar durursun. Z5compact kullanıyorum. Fiyatına göre halen muhteşem. Bir kaç sene sonra uygun fiyata yine bulsam yine alırım. Size de öneririm.





  • Çevremde en çok sorunlu cihazı olup değişim yapan marka Sony. Hatta kendim de değişim yaptırdım. Batmadan çekilmesi iyi olur.
  • Ağlanacak bir habere gülüyoruz, her ne kadar beğenmesenizde Sony büyük ve global bir şirket, adamlar pazarımızdan bildiğin alım gücü yok diyip kendilerini kurtarmak için çekiliyorlar, bunun bizi üzmesi gerekirken halen makaraya alıyoruz ya.
  • Sony'i 'vatan haini', 'fetöcu' ilan etmişler sanki. Aloooooooooo





    Adamlar ekonomik kriz geldiği için gidiyor adam hala tasarım diyor. Ortadoğu, Afrika ve Türkiye diyor adam hala tasarım diyor...





    Adamlar neredeyse sony Türkiye merkezini tarayacak hahaha



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaved by makarna -- 28 Haziran 2018; 14:27:57 >
  • Adamlar telefon yapma özürlü, bizim telefonlar niye satılmıyor diye önce bir kendikerine baksınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.