Şimdi Ara

Müteahhitlerin bu topluma kazık atmış olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD de halkın %80, İngiltere de %75 müstakil evlerde yaşar.1960 öncesi Türkiye de müstakil evler doluymuş sonra müteahhitler bol para kazanmak için "parislilerde apartmanda yaşıyor apartman medeniyettir" diye propaganda yapıyor.Bunların yaptığı apartmanların paristekilerylede bir alakası yok ama laf yapmayı çok iyi biliyorlar.Bu toplumda doğduysan illa milletle dip dibe yaşayacaksın üstten çocuk koşacak yanda zıcanı duyacaksın.

• bak bakalım coğrafya buna elverişli mi..

• Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt

Elverişli tabi ama dağ bile apartman yapılıyor.

• Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt
    Dağın tepesine rezidans yapılıyorda neden 2 katlı ev yapılamasın? TR yatay mimariye uygun. Kule dikeceklerine yatay mimari olsa bu kadar fazla hasar olmayacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 40-50 sene önce İstanbul kurulurken kare şeklinde olan arsalara tek bir bahçeli apartman bile dikmemişler. çoğu arsayı herbiri ince-uzun şekilli olan üç dilime bölmüşler ve üç tane birbirine bitişik incecik apartman dikmişler. arsaya yaşanabilir iki daire yerine, yaşanamaz üç daire yapınca daha çok para kazanıyolar.

Türkiye plansızlık ülkesidir. liderler her kararı populizm için alırlar. aşağıdaki kararlarda zaten rüşvet her daim ön planda olmuş tarihimiz boyunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 11 Ocak 2024; 6:37:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Bence güzel bir arınma gerekiyor... Nasıl olacağını bir Allah birde ben biliyorum.  

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Tek sorun plansızlık olmaması değil bol parası olan herkes müteahhit olabilir.Amaç bol para kazanmak nasıl kazandığının önemi yok.İstersen deniz kumu kullan veya kalitesiz demirler koy beton içine para geldimi gerisi laylaylom.İnşaat işinde kum kulllanılıyor biliyorum ama deniz kumu değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.