Şimdi Ara

mustang vs. camaro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni kasa mastenkten sonra 2007 sonrası için yeni kasa kamaro konzepti yapıldı.bilmem haberiniz var mı ,forumda araştırma yapmadığım için önceden böyle bi topik açılıp açılmadığını bilmiyom.neyse.siz gene de bi bakın diye uğraşıp resim koydum.bi de altına açıklama yaptım okumadan geçmeyin.

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

bilindiği gibi 35 yılı aşkın üretiminden sonna kamaro üretimine 2002 de son verilmişti.2002 si de çıktı bu arada.ama ford motor kampıni nin 2005 de çıkardığı pan-mastenk ya da neo-mastenk yani sizin annıcanız çıkarıldığı ilk kasaya geri dönüşünden sonna ki ,bunu her marka yapmaya başladı artık darısı tofaşın başına (tek kapı serçeyi bekleyin, geliyo yanii)neyse söz dağalmadan şunu diyim şevrole de çok satılacağından adı gibi emin olduğu 67 kasa görünümlü kamaro konzebdi yaptı.bu arada 67 kasa kamaronun efsane kasası zaten ilk kasa oydu.71 e kadar bu kasayla üretim yapıldı sonna da poku çıktı zaten kamaronun.neyse.
    2007 sonnası satışa çıkacağı belirtilen yeni kamaro belki üzülçeksiniz ama 18.000 dolardan başlayan fiyatlarla halka sunulacak.ama ossun biz de aynı paraya pejö 206 alıyoruz diyenler eminim vardır.

arkadaşlar daha fazla resim isteyenhttp://www.camaro.com a bi baksın zaten bu resimleri de ordan kopyaladım
    bi de şevrole nin resmi sitesinden bakabülürsünüzhttp://www.chevrolet.com/performance/

• hocam bu camaro yu 18000 $ dan satışa çıkarsa amerikada üşütmemek elde değil,ben burda dobloya yaklaşık 23000$ vericem doblo alıcam adamlar 18000$ dan camaro atıcak
  • ÇOK ŞIK OLMUŞ. HATTA MUSTANG'DEN BİLE GÜZEL DURUYOR.

BU ARADA TÜRKÇENE HAYRAN KALDIM
  • Konsept Camaro, GM Zeta Platformu kullaniyormus. Ayni platformu kullanacak gelecek nesil araclarin listesiyse:

•2006 VE Holden Commodore (Avustralya ve Yeni Zellanda’da sadece)
    •2007/2008 Pontiac GTO coupé
    •2008 Chevrolet Camaro
    •2008 Chevrolet Impala
    •2009 Buick sedan
    •2009 Buick Velite
    •2009 Chevrolet Monte Carlo
    •2009 Pontiac G8
    •Olasi…2009 Saturn…

Iptal edilenler:
    •2005 Opel Insignia (Opel “Zeta” platformu simdilik kullanmayacakmis)
    •2009 Buick LaCrosse

daturkishulan konuyu actiginiz icin tesekkurler … Arastirilacak baska otomobiller de cikti. Bir de 5. kusak Camaro’nun ic tasariminda nostaljik cizgiler hakim ve bence cok hos duruyor.

1967-2002 arasi uretilen 4 kusak Camaro mevcut
    60'larin sonu ve Camaro karsinizda:
     mustang vs. camaro

1979 Model Camaro:
     mustang vs. camaro

1996 Camaro ve 2002'den sonra 5. Nesil Konsept'e kadar yeni Camaro uretilmedi
     mustang vs. camaro

2006 Fuarinda Tekrar Dogus: 'Kirmizi 5. Nesil Camaro'...
     mustang vs. camaro

P.S. Mustang ve Camaro'nun sozu edildigi yerde Pontiac Firebird ve Dodge Challenger gibi diger Amerikanlari anmamak olmaz Bence hepsi zincirin halkasi gibi birbirini besleyen donemin harika modelleriydi.

• Bence cok kaba olmus. Bir onceki camaronun sikligina bakin bir de bu kasanin gereksiz "testesteron" yuklenmis kasasina. Ee yapacak bisey yok tabi amerikalilar abartmayi seviyor:)
  • tapılacak arabaya görü dönmüşler nihayet .herkezin zevki kendinedir, ancak 1.nesil her zaman kalsik kalacaktır dünya piyasalarında bu yeni nesi lise süper olmuş ne diyelim .İşallah camaro tutkunlarına nasip olur.(bunların içinde ben de varım)

quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

yeni kasa mastenkten sonra 2007 sonrası için yeni kasa kamaro konzepti yapıldı.bilmem haberiniz var mı ,forumda araştırma yapmadığım için önceden böyle bi topik açılıp açılmadığını bilmiyom.neyse.siz gene de bi bakın diye uğraşıp resim koydum.bi de altına açıklama yaptım okumadan geçmeyin.

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

bilindiği gibi 35 yılı aşkın üretiminden sonna kamaro üretimine 2002 de son verilmişti.2002 si de çıktı bu arada.ama ford motor kampıni nin 2005 de çıkardığı pan-mastenk ya da neo-mastenk yani sizin annıcanız çıkarıldığı ilk kasaya geri dönüşünden sonna ki ,bunu her marka yapmaya başladı artık darısı tofaşın başına (tek kapı serçeyi bekleyin, geliyo yanii)neyse söz dağalmadan şunu diyim şevrole de çok satılacağından adı gibi emin olduğu 67 kasa görünümlü kamaro konzebdi yaptı.bu arada 67 kasa kamaronun efsane kasası zaten ilk kasa oydu.71 e kadar bu kasayla üretim yapıldı sonna da poku çıktı zaten kamaronun.neyse.
    2007 sonnası satışa çıkacağı belirtilen yeni kamaro belki üzülçeksiniz ama 18.000 dolardan başlayan fiyatlarla halka sunulacak.ama ossun biz de aynı paraya pejö 206 alıyoruz diyenler eminim vardır.

arkadaşlar daha fazla resim isteyenhttp://www.camaro.com a bi baksın zaten bu resimleri de ordan kopyaladım
    bi de şevrole nin resmi sitesinden bakabülürsünüzhttp://www.chevrolet.com/performance/

• Konsept Camaro 400 hp LS2 V8 motor ve T-56 six-speed manual sanzimanla donatilmis. Bu motor guncel Corvette’lerin motoruyla ayni temelli ve kullanildiklari diger araclar icin:

•2005-2006 Chevrolet Corvette
    •2005-2006 Pontiac GTO
    •2005-2006 Chevrolet SSR
    •2006 Chevrolet TrailBlazer SS
    •2006 Cadillac CTS-V

Camaro’nun diger rakipleriyse:

Konu basliginda bahsi gecen Ford Mustang...
     mustang vs. camaro

Guncel Mustang GT
     mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

Pontiac Firebird
     mustang vs. camaro

***Firebird’un yeni bir projesine ve konsept tasarimina ulasamadim.***

Dodge Challenger (Arada belirteyim “Dodge Charger” Challenger’dan farkli bir modeldir)...
     mustang vs. camaro

2006 yilinda ayni fuarda govde gosterisi yapan DODGE ‘Retro Challenger’
     mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

60’larin sonu ve 70’lerin ortalarina kadarki meshur rekabetin tekrar canlanmasi, kullerinden dogmaya calisan Amerikan otomotiv endustrisinin cirpinislari gibi geliyor bana... Bu tatli rekabette ben de rengimi belirteyim : Ayirt etmek ne kadar zor olsa bile, filmlerdeki kotu karakteri canlandiran oyuncularin vazgecilmez araci Dodge Challenger’in yeri ozel

• hastayım bunlaraaa hastaaaa

• araba budur bence...1968 DODGE CHARGER

kötü adam arabası, ama en kötüsünün heheh...bu arada top gear'ın eski dodge charger testini kesin izlemenizi öneiririm.

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

mustang vs. camaro

Bu da 1969 DODGE CHARGER
     mustang vs. camaro

• hasss la başlayan bi küfür vardır anlamışınızdır ne olduunu da ben nereden hass... lamaya başlicamı çözemedim 18000 dolaramı güzelliğinemi kokpitin tasarımınamı orda benzinin çok ucuz oluşumunamı. oooooffffffffffff offf 40 yaşına gelmeden bana yetecek kadar para kazanırsam amerikada beni vatandaş kabul ederse gidip orda araba yapan bi atölyede para almadan çalışıp bunun gibi arabaları restore etcem ve test sürüşünde orgazm olacaaamm

• quote:

Orjinalden alıntı: lord of chaos

hasss la başlayan bi küfür vardır anlamışınızdır ne olduunu da ben nereden hass... lamaya başlicamı çözemedim 18000 dolaramı güzelliğinemi kokpitin tasarımınamı orda benzinin çok ucuz oluşumunamı. oooooffffffffffff offf 40 yaşına gelmeden bana yetecek kadar para kazanırsam amerikada beni vatandaş kabul ederse gidip orda araba yapan bi atölyede para almadan çalışıp bunun gibi arabaları restore etcem ve test sürüşünde orgazm olacaaamm

saate bakılırsa sen coktan olmussun

bu arada DODGE CHALLENGER retro arka tasarımına bakarmısınız gercekten mukemmel olmus

• niyeki anlamadım daha uyumadım ondanmı?
    quote:

Orjinalden alıntı: trapezoid

quote:

hasss la başlayan bi küfür vardır anlamışınızdır ne olduunu da ben nereden hass... lamaya başlicamı çözemedim 18000 dolaramı güzelliğinemi kokpitin tasarımınamı orda benzinin çok ucuz oluşumunamı. oooooffffffffffff offf 40 yaşına gelmeden bana yetecek kadar para kazanırsam amerikada beni vatandaş kabul ederse gidip orda araba yapan bi atölyede para almadan çalışıp bunun gibi arabaları restore etcem ve test sürüşünde orgazm olacaaamm

bu arada DODGE CHALLENGER retro arka tasarımına bakarmısınız gercekten mukemmel olmus

• quote:

niyeki anlamadım daha uyumadım ondanmı?
    quote:

Orjinalden alıntı: trapezoid

quote:

eet ya şakaydı benım uyandıgım saatte uykuya dalıyosun sanırım

• kim nederse desin çok harika bi araba olmuş şahsen ben çok beğendim

ama mustang ın yeri ayrı yaaaaa
  • valla ikiside güzel
  • bu araba buralara ancak klasikleşince gelir diğer modelleri gibi....
  • 18.000 dolar. paraya bak aldığın otomobile bak. birde bu paraya ülkemizde alabileceğin arabalara bak. deli olmamak elde değil kardeşim şimdi sen bu arabayı alırken vergisini düşünürsün . olmadı yakacağı benzini düşünürsün. elin Amerika lısı düşünmez
  • ya bi an aklıma geldide;

bu 18 bin dolarda bir terslik olmasın vergileri koyduktan sonra avrupa satış fiyatının nerdeyse 2 katına falan denk gelio diye biliyorum trdeki fiatlar, yanlışmı biliyorum?? hadi 3 katı olsun dahada fazla olması imkansız gibi gelio oda 75 milyar gibi bi rakama denk gelir ki 2007 de çıksa 2009 da bu günün parası ile 2. el 50 milyara alınır bi de tüp takılır sıralı sistem ve bu arabaya binilir, binilirmi? yoksa hala uyumadığım için rüyamı görüyorum, aslında uyudummu?????
  • Dün evime Gidiyordum Tam Sokağıma Geldim Sinyalimi Verdim Dönmek üzereyim yolun Solunda Kurşuni Birşey Belirdi 19"Jantları vardı KromNikel Kaplı İnanılmaz Desenli Alamet Birşey Gözlerim Kamaştı Bir baktım Mustang 2006 Model Plakaları Takılmamış. Kardeşim Hayal Görüyorsun 2009 bile o arabaya binmen mümkün değil vergiden muaf olana kadar beklemen lazım 2017 de binersin yine bu günün parası ile 50bin ytl verirsin çünkü bunlar garajda muafaza edilir ve modeli hiçbir zaman demode olmaz zengin değilsen zor binersin
  • http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=649179

90,000 usd tr satış fiyatı..
    yani 50,000 ytl ye felan bulmak biraz hayal olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.