Şimdi Ara

Mustafa Tekinay YGS Fizik Konu Anlatımlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bayağıdır duyuyorum tamamı video çözümlü güzel bir kitap diyorlar. Az önce satıldığı siteye de girip baktım fiyatı da çok yüksek değil ama emin olamadım. Aranızda kullanıp da beğenen ve tavsiye eden var mı? Eğer değmeyecek bir kitapsa boş yere 30 lira vermeyeyim diyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler. :)

• Kesinlikle tavsiye etmiyorum nedeni ise xWAYTER i banlatmasıdır.
  • kitabı soruyorsan hiç gerek yok çözüm videoları pek ahım şahım değil çözümlü kitaplardaki çözümlerden farksız 30 tl vermek yerine başka bir fizik kaynağı al gerisini yaprak testler ve denemelere bırak .. tabi senin kararın ben aldığıma pişman oldum diyebilirim .

cd konu anlatıma gelirsek fiziğin kötüyse belli bir seviye temel oluşturur onun harici bir şey katacağını sanmıyorum bir kod yolluyor o kodla flash bellek kaydı yapıyorsun ben flash belleği kaybettim yeni kod için para verilmesi gerekiyor çok garip
  • Benim de çok hoşuma gitmedi. Bana sorarsan alma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: qpL800

kitabı soruyorsan hiç gerek yok çözüm videoları pek ahım şahım değil çözümlü kitaplardaki çözümlerden farksız 30 tl vermek yerine başka bir fizik kaynağı al gerisini yaprak testler ve denemelere bırak .. tabi senin kararın ben aldığıma pişman oldum diyebilirim .

cd konu anlatıma gelirsek fiziğin kötüyse belli bir seviye temel oluşturur onun harici bir şey katacağını sanmıyorum bir kod yolluyor o kodla flash bellek kaydı yapıyorsun ben flash belleği kaybettim yeni kod için para verilmesi gerekiyor çok garip

rica edersen tekrar vercegine emınım.
  • Fiziğin kötüyse al konuları öğrenirsin. Orta veya üst seviyedeysen başka kaynak çöz
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.