Şimdi Ara

Mustafa Tekinay Duy Sesimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hafta önce Tekinay Fizik soru bankası aldım. Çözüm dvd'sini direk kapağın altına koymuşlar zarf falan yok. Eve gittim bilgisayara taktım, dvd 'bin üstünden tir geçmiş gibi olduğundan çalışmadı. İsler bayiine gittim değiştirmek istedim baktim hepsi çizikli. Bunun üstüne eve gittim internet sitesinde iletişim bölümüne yazdım oradan da bir cevap gelmedi. Bundan anlam olarak bu hocamın 4000 dk video soru çözümüne verdiği emeğe kendi saygısı olmadigina kanaat getirdim. Buraları da okuyor kendisi bilen bilir, o DVD zarflı ve ciziksiz bir şekilde adresime veya aldığım isler bayiine gelmediği surece bu konuyu silmeyecegim. Rezilliginizi herkes görsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı kitabı ben de işlerden aldım. Cd si zarfın içindeydi ve tertemizdi. Sonra attım bilgisayara, CD yi de koydum bi kenara öyle duruyor. Gebze civarında oturuyorsan buluşalım bi yerde vereyim sana CD yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

Aynı kitabı ben de işlerden aldım. Cd si zarfın içindeydi ve tertemizdi. Sonra attım bilgisayara, CD yi de koydum bi kenara öyle duruyor. Gebze civarında oturuyorsan buluşalım bi yerde vereyim sana CD yi

Mustafa Tekinay Duy Sesimi
  • bende ikiz geo soru bank aldım tek bi çızzık yoktu adamım snn aldığın bayi bozuksa malına sahip çıkamıyosa hocanın suçu ne almasasydın çizikse ben baktım çizik filan değildi aldım gideceksin o bayiden paranı iade alacaksın hocanın işi başından aşkındır ordan nerden görsün snngibi kaçkişi mesaj atıyodur insanların günahına girme
  • islere lys fizik geldi mi ??

• kitapişlerden aldım çizik geldi yenisini gönderdiler
  • sen malını kontrol etmeden ne diye teslim alıyorsun ki.
    desem sana haksızlık olur.kontrol ettirmiyolar.ne saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

sen malını kontrol etmeden ne diye teslim alıyorsun ki.

yoo ben öyle açtım baktım cdsinede baktım bitek üstüne çözmediğim kaldı :) bakmak snn hakkın kardeşim
  • Konuyu görünce hafif bi gülümseme ve yorum yapma istegi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreePinq

quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

sen malını kontrol etmeden ne diye teslim alıyorsun ki.

yoo ben öyle açtım baktım cdsinede baktım bitek üstüne çözmediğim kaldı :) bakmak snn hakkın kardeşim

önceki yıllarda netten alışveriş alışkanlığımız yoktu da son yılda bir çok şey aldım.hiç birinde açtırmıyolar.bide öyle bi şevkle savunuyolar ki bi tık daha gitse muhabbet dalıcaz birbirimize. almıyosan götürcm diyo. önce imzayı at sonra bak hasar varsa tutanak tutarız diye.formalite işte imzayı attıktan sonra teslim almış oluyorsun tutanak olayıda yalan oluyor.

• VagueMan kullanıcısına yanıt
    Ankaradayım kardeşim, ilgin için çok teşekkür ederim. Olayın dvd'sinde değilim anlayacağınız üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoulle -- 30 Nisan 2014; 0:22:14 >
  • Bayinin elindeki dvd'lerin hepsi çizik, hepsi zarfsız. Burada sorunun teslim alan bayiden kaynaklanması abes.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.