Şimdi Ara

musli aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mahallede yulaf ezmesi aradım bulamadım , bulunmaz bursa kumaşı mübarek ,sonra bir avm ye gittim orada bir tane eti yulaf ezmesi kalmış o da patlak , ben de başka bir marka aldım , bakarken musli diye bir şey gördüm , içinde yulaf vb şeylerin yani sıra meyve parçacıkları var. Aklıma buradaki yorumlar geldi , işte pekmezle yesem vb gibi

    Bilen var mi bu musliyi işimi görür mü( hedef protein , karbonhidrat vb işte)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • çağdaş marketlerde bolca bulunuyor yulaf ezmesı
  • Onlarda şeker oluyor genelde, o yüzden uymuyor.
  • Etinin müslisini öneririm hem tadı güzel hem içerik olarak iyi kuru meyveler ve kuru yemiş var ve tabi yulaf ezmesi
  • müsli olarak alma bence.
    Zaten sanayi tipi yulaf aldıgımız icin herşeyi işlenmiş ne oldugu belli degil.

    Ben sade olan alıyorum eti lifalif
    omlet şeklinde tüketiyorum.

    Yeri geliyor üzerine muz portakal falan da koyuyorum.
  • Valla aldık artık , içinde muz, kuru üzüm, aycekirdegi tohumu, keten tohumu, hurma, mısır gevregi , incir parçaciklari, şeftali,erik , armut , elma , kayısı parçaciklari, kıyılmış fındık vb var miş


    Musli ve yulaf ezmesinin markası brüggen

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omlet seklinde nasil hazirliyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tirşik çorbası satın al
    2 yıl önce açıldı
    Bimden Piliç Kebab Aldım [SS]'li
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşıyıcı1

    Omlet seklinde nasil hazirliyorsunuz

    1 bardak yulaf
    İstenilen kadar yumurta sarısı veya beyazı
    100gr lor veya çökelek
    Baharatlar
    Bir kaba alınıp çırpılır
    Önceden ısıtılmış, hafif yağlanmış tavaya atılır
    Afiyet olsun.
  • Yumarta çığ mi , haşlanmış mi nasıl olacak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim saolasin
    Bu arada tabikide çiğ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1lac

    Yumarta çığ mi , haşlanmış mi nasıl olacak

    Pişeceği için ve yapılan karışımın birbirini tutması için çiğ tercih etmek daha iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amroth.

    quote:

    Orijinalden alıntı: 1lac

    Yumarta çığ mi , haşlanmış mi nasıl olacak

    Pişeceği için ve yapılan karışımın birbirini tutması için çiğ tercih etmek daha iyi olur.

    Protein değeri nasıl etkilenir o zaman

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam denedim hemen kıvam çok koyu oldu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Protein oranı değişmez, kaynatma, tavada, çiğ, hepsi aynıdır hemen hemen. Protein kaybı olması için çok yüksek ateşlerde uzun süre pişirilmesi lazım zaten böyle olursa yumurta komple yanar :)

    Evet koyu oluyor, piştikden sonra da ekmek kadar sert oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1lac

    Hocam denedim hemen kıvam çok koyu oldu

    Arkadaşın dediği gibi ekmeğe yakın sertlikte oluyor pişince. Şahsen pişmesine yakın tahta spatulayla kek dilimi gibi ufak dilimler haline getiriyorum, pişince de çatalla tek tek yiyorum
  • Hocam hiç uğraşma öyle,
    Müsli ile süt karıştır ye gitsin.
    Süt ile beraber protein ihtiyacını karşılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.