Şimdi Ara

Mushkin Golden Edition 4GB (2x2GB) DDR2 800MHz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar ; Aktif olarak kullandığım ramlerimi başkabi sisteme geçiş yapıcağımdan dolayı satıyorum ürünün garantisi yoktur.Yurt dışı garantisini bilmiyorum istediğim fiyat 100 tl dir.

    Golden Edition ile DDR2 Belleklerin Altın Çağı !
    Mushkin'in xtreme performance serisi altında piyasaya sürmüş olduğu "Golden Edition" bellekleri 4GB kapasite ve 800MHz çalışma frekansında agresif CL4-4-4 zamanlamaları ile kullanıcılara sunulmaktadır. Uygun fiyata, 800 MHz çalışma frekansı ve CL4 gibi agresif zamanlamalara sahip bir bellek ile sisteminizden yüksek performans almanız mümkündür.
    Intel ve AMD Sistemlerde Yüksek Performans ve Overclock
    AMD Athlon X2 serisi işlemciler standart çalışma frekanslarında maksimum DDR2 - 800MHz bellek hızını desteklemektedir. Piyasada bulunan birçok bellek 800MHz hızda ancak CL5-5-5 zamanlamalarıyla çalışmaktadır. Yeni Mushkin "Golden Edition" 4GB dual bellek kiti, 800MHz'de CL4-4-4 zamanlamalarıyla sisteminizden maksimum performans almanızı sağlar. DDR2-800MHz üzerindeki hızları destekleyen diğer AMD ve Intel sistemlerde ise 8 katman PCB'sinin getirdiği yüksek overclock potansiyeli sayesinde bellekleri daha yüksek hızlarda kullanabilirsiniz.

    Yüksek Performans: 8 Katmanlı Siyah Renk PCB
    Özel 8 katmanlı PCB tasarımıyla yüksek overclock potansiyeli sunan Mushkin'in yeni Golden serisi bellekleri, siyah renk pcb'leri ve altın renk mushkin logosu ile oldukça şık bir görünüme sahiptir. Standart belleklerde 6 katman PCB bulunur ve bunlara overclock yapıldığında performansta darboğaza sebep olabilmektedir. Bu sebeple Mushkin'in üst seviye belleklerine özel 8 katmanlı siyah renk PCB'si kullanılmıştır, böylece uç seviye kullanıcıların en yüksek seviye performansa ulaşmaları mümkündür.
    Gelişmiş Gecikme Süreleri
    JEDEC tarafından DDR2-800 bellekler için belirlenen CL5 gecikme sürelerinin dışına çıkan Mushkin, kullanıcılarının sistemlerinden daha yüksek performans almaları için 800MHz'de agresif CL4-4-4 zamanlamalarına sahiptir.
    Ömür Boyu Garanti
    Tüm Mushkin bellek ürünleri kalite ve güvencesi olarak ömür boyu garantiye sahiptir. Uluslararası garanti desteği Colorado, Denver'da bulunan Mushkin Amerika merkezi tarafından sunulmaktadır.
    Teknik Özellikler
    Kapasite: 4GB (2x2GB)
    Frekans: DDR2 - 800MHz
    Gecikme: 4-4-4-12
    Gerilim: 2.0-2.1V
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

     Mushkin Golden Edition 4GB (2x2GB) DDR2 800MHz







  • almak için pm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramler gerçekten harikaymış hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By MuRaT

    almak için pm

    pm gelmedi hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonicman

    Ramler gerçekten harikaymış hocam.

    tesekkurler hocam
  • poindexter adlı arkadaşa satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.