Şimdi Ara

MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun güzel gibi L.A Noire havası var sadece farkı ölü olmamız sanırım :)
  • Murdered: Soul Suspect'ten İlgi Çekici Görseller

    Airtight Games tarfından PC, PS3, Xbox 360, Xbox One ve Playstation 4 için geliştirilen macera oyunu Murdered: Souls Suspect'in yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu görseller de diğerleri gibi gizemli duruyor.

    Oyunda ana karakterimiz Dedektif Ronan O'Connor kendi cinayetini çözmeye çalışıyor. Ruh formunda dolaşan karakterimiz kendisini kimin neden öldürdüğünü şeytani varlıklar arasında dolaşarak çözmeye çalışacak. İşte oyundan yeni görseller:

     MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI]
     MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI]

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Murdered_Soul_Suspectten_ilgi_Cekici_Gorseller-49938.htm




  • Murdered: Soul Suspect Bir Aksiyon Oyunu Değil

    Airtight Games tarafından geliştirilen Murdered Soul Suspect'in tasarım yönetmeni Eric Studer oyunun genel yapısı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Studer'a göre karşımızda bir aksiyon oyunu değil, macera oyunu var.

    "Oyunumuz bir aksiyon oyunu değildir. Zorlama bir dövüş sistemi yaratmak istemiyoruz. Daha akılsal bir şeyler yapmak istiyoruz. Oyunda düşmanlarla karşılaşma sahneleriyle ilgili akılsal şeyler yapmak istiyoruz. Mekanlarla ve bir soruşturmada kurulacak stratejiyle ilgili düşünmelerini istiyoruz. Oyunumuz yavaş ilerleyen bir yapıda... Oyunumuzun ağır ilerlemesini istiyoruz; çünkü gerilim, tehdit, gizem ve entrikayı arttırma niyetimiz var.

    Haziran ayında piyasaya çıkması beklenen Muredered: Soul Suspect'in PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için hazırlandığını belirtelim.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Murdered_Soul_Suspect_Bir_Aksiyon_Oyunu_Degil-49986.htm




  • Murdered: Souls Suspect Wii U'ya Uygun Değildi

    Square Enix ve Airtight Games tarafından PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanan macera oyunu Murdered: Souls Suspect'in neden Wii U gelmediği bizzat geliştiriciler tarafından açıklandı.

    Airtight Games'ten Matt Brunner açıklamasında "oyunun yapısı Wii U'ya uygun değildi." sözlerine yer verdi. Brunner şu ana kadar Wii U'da oynadığı oyunlar arasında kaliteli olanların WiiU'ya özgü geliştirilenler olduğunu da söylüyor.

    Wii U'nun Playstation 3 ve Xbox 360'tan biraz daha güçlü olduğunu söyleyen yetkili Murdered: Souls Suspect'in Wii U çıkmamasının sebebinin teknik olmadığını vurguluyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Murdered_Souls_Suspect_Wii_Uya_Uygun_Degildi-52029.htm




  • Murdered: Soul Suspect'in Çıkış Tarihi Açıklandı

    İlk başta PC, PS3 ve Xbox 360 için geliştirilirken geçtiğimiz haftalarda platform listesine PlayStation 4 ile Xbox One'ı da ekleyen Murdered: Soul Suspect, ilgi çekici temasıyla dikkatleri çekmişti. Ölen bir kişiyi, başka bir boyuttan cinayetinin arkasındaki nedeni araştırmak için yöneteceğimiz Murdered'ın çıkış tarihi açıklandı.

    Yapılan açıklamaya göre oyun, PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 için Amerika'da 3 Haziran, Avrupa'da ise 6 Haziran tarihinde piyasaya çıkacak. Orta seviyedeki bir bütçeyle geliştirilen yapım, yazın kuraklığından faydalanacak gibi duruyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Murdered_Soul_Suspectin_Cikis_Tarihi_Aciklandi-53109.htm




  • Ölü dedektife koleksiyon versiyonu geliyor

    Kendi cinayetini araştıran bir hayalet dedektifin hikayesini oynayacağımız Murdered: Soul Suspect için özel bir versiyon geliyor.

     MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI]


    6 Haziran 2014'te piyasaya çıkacak oyun için hazırlanan bu özel versiyonda, dedektifimizin oyunda kullandığı gizli günlüğün bir kopyası da yer alıyor. Bu günlükte, cinayetlerle ilgili daha önce görülmemiş dosyalar ve dijital strateji haritasına erişim de bulunuyor.

    Oyun PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 ve PC platformları için piyasada olacak.

    http://www.merlininkazani.com/Olu_dedektife_koleksiyon_versiyonu_geliyor-haber-72294p1.html




  • Murdered: Soul Suspect, Yeni Nesil Konsollarda 1080p / 30 FPS'de Çalışacak

    Airtight Games'in ilk başta PC, PS3 ve Xbox 360 için duyurduğu Murdered: Soul Suspect, daha sonra platformları arasına yeni nesil konsolları da eklemişti. Fakat bu durum, oyunun yeni nesil sürümünde baştan savma bir port göreceğimiz anlamına gelmiyor.

    Oyunun görsel yönetmeni Dennis Price, yeni nesil konsollarda göreceğimiz grafik kalitesi adına konuştu. Yaptığı açıklamalarda Price, Murdered: Soul Suspect'in PS4 ve Xbox One sürümünün, yüksek seviye bir PC kalitesini göstereceğini söyledi.

    Öte yandan oyunun baş yapımcısı Eric Studer ise, Murdered: Soul Suspect'in yeni nesil konsollarda 1080p / 30 FPS'de çalışacağını açıkladı. 30 FPS kilidinin bir tercih olduğunu söyleyen Studer, Xbox One'ın eSRAM teknolojisinin oyun geliştirmede ekstra fayda sağladığını belirtti.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Murdered_Soul_Suspect_Yeni_Nesil_Konsollarda_1080p__30_FPSde_Calisacak-53841.htm




  • "PS4 ve Xbox One'ın RAM'i Gelecekte Yetersiz Kalabilir"

    Murdered: Two Souls isimli oyunla birlikte PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One'a çıkış yapmaya hazırlanan Airtight Games'in görsel yönetmeni Dennis Price, yeni nesil konsolların donanımıyla ilgili açıklamalar yaptı.

    Bildiğiniz gibi Xbox One yapımcılara 5 GB, PS4 ise 4.5 GB RAM sağlıyor. PS4'te 'özel durumlar' için bu miktar 5.5 GB'a çıkabiliyor. Ancak Price'ın belirttiklerine göre bu miktarlar gelecekte daha karışık oyunlarda yetersiz kalabilir.

    Yaptığı açıklamalarda Dennis Price, 15 seneden beri grafiklerin programlanmasıyla ilgili çalıştığını fakat yeni nesil konsolların şimdilik kendilerini pek zorlamadığını belirtti. Price, neslin ilerleyen dönemlerinde daha zorlayıcı ve kaliteli oyunlarda yapımcıların daha fazla RAM'e ihtiyacının olacağını söyledi.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PS4_ve_Xbox_Onein_RAMi_Gelecekte_Yetersiz_Kalabilir-53915.htm




  • Murdered: Soul Suspect'i 10 Dolar İndirimle Ön Sipariş Etmek İsteyen?

    Oldukça ilginç temasıyla pek çok oyuncuyu büyük beklentiler içine sokan Murdered: Soul Suspect'i 30 Nisan'a kadar 10 dolar indirimle ön sipariş edebilirsiniz.

    Bunu yapmanız için gereken tek şey Square Enix Online Store'a girip istediğiniz platformu seçtikten sonra "Promo Code" bölümüne PAXEAST2014 yazmanız.

    Böylece Murdered: Soul Suspect, geçtiğimiz nesil için 49.99$'dan 39.99$'a yeni nesil için ise 59.99$'dan 49.99$'a düşüyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Murdered_Soul_Suspecti_10_Dolar_indirimle_On_Siparis_Etmek_isteyen-54105.htm




  • arkadaşlar oyunu ön siparişle almayı düşünüyorum pc için ancak türkçe altyazı veya türkçe dublaj çıkar mı?
  • Neredeyse 1 yıldır takip ediyorum oyunu çok az kaldı bakalım inşallah beklediğime değer
  • Konu tutmamış ama çok güzel bir oyun ve değişik bir yapım.
  • Ne zaman cikiyodu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: luganoguz

    Ne zaman cikiyodu.

    6 Haziran
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.