Şimdi Ara

MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
3.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI]



    Platform: PC,PS3,X360,PS4,XONE
    Geliştirici: Square-Enix
    Dağıtıcı: Square-Enix / Eidos
    Tür: Aksiyon-Macera
    Çıkış Tarihi: 5 Haziran 2014

    Web Sayfası


    Square Enix'in PC, PS3, PS4, X360 ve XONE için geliştirdiği Murdered: Soul Suspect, gelmiş geçmiş en zor cinayet dosyasını oyuncuların önüne koyuyor.
    Oyunda ana karakterimiz Dedektif Ronan O'Connor kendi cinayetini çözmeye çalışıyor. Ruh formunda dolaşan karakterimiz kendisini kimin neden öldürdüğünü şeytani varlıklar arasında dolaşarak çözmeye çalışacak.

     MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI]
     MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI]
     MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI]








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 6 Haziran 2014; 16:47:10 >







  • Murdered: Soul Suspect'in çıkışı Mart 2014'ten sonra olarak belirlendi.
  • mart 2014 ohoooo
  • Az önce videosunu izledim, LA Noire ve Heavy Rain karşımı bir atmosferi var, güzel oyun olacağa benziyor, beklemedeyiz...
  • bsc künyesinde pc yoktu ama
  • Kaynak WİKİPEDİA
    Kaynak2 STEAM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -YAGAMİ-

    Kaynak WİKİPEDİA
    Kaynak2 STEAM


    sitesindede yazıyo pc dvd diye steam den gelmiycekmi acaba
  •  MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI]




  • Murdered: Soul Suspect'ten Yeni Bir Görsel

    Yaz döneminde duyurulduktan sonra adını çok gördüğümüz Murdered: Soul Suspect, ilginç hikaye yapısıyla beğeni kazanmıştı. Son ayların suskun oyunlarından Murdered için yeni bir sanatsal çalışma yayınlandı. Murdered: Soul Suspect'in yeni konsept tasarımında, oyunda yer alacak olan bir mekan gösteriliyor. Aşağıdan göz atabilirsiniz.

     MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI]

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Murdered_Soul_Suspectten_Yeni_Bir_Gorsel-47341.htm




  • Güzel bir oyuna benziyor.
  • Merakla beklediğim oyunlardan biri.Hayal kırıklığı olmaz umarım.
  • Murdered: Soul Suspect'in kapak görseli geldi

    Square Enix'in yeni oyunu Murdered: Soul Suspect'i pek çok oyuncu beklerken, sonunda oyunun kapak görseli de geldi. Bu yılın ikinci çeyreğinde PC, PS3 ve Xbox 360'a çıkması beklenen oyunda, öldükten sonra kendi cinayetini hayalet formunda çözmeye çalışan bir karakteri canlandıracağız.

    İlginç değil mi?

     MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI]

    http://www.merlininkazani.com/Murdered_Soul_Suspectin_kapak_gorseli_geldi-haber-70620p1.html




  • oyun güzele benziyorda buna baya bir iyi ing ister sanırım.
  • Murdered: Soul Suspect Xbox One'a Duyuruldu

    Airtight Games tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanacak olan Murdered: Soul Suspect isimli proje, ilginç temasıyla birlikte dikkatleri çekmişti. Ertelendikten sonra uzun süreden beri haberini alamadığımız oyunla ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı.

    Bugün gelen duyuruda Murdered: Soul Suspect'in Xbox One'a da çıkacağı açıklandı. Henüz çıkış tarihi belli olmasa da 2014'ün ikinci çeyreği için planlanan yapım şimdilik PS4'e duyurulmuş değil. Oyunun resmi Twitter adresi üzerinden yarın yeni bir videonun ve yeni haberlerin geleceği belirtildi. Muhtemelen oyunun çıkış tarihi ve PS4 durumu yarın göreceğimiz videoyla açıklanacaktır.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Murdered_Soul_Suspect_Xbox_Onea_Duyuruldu-49256.htm




  • Beklenen oyun PS4 ve Xbox One'a da geliyor!

    Dün kutu tasarımı yayımlanan ve ilk görüntüleriyle oldukça başarılı olması beklenen oyun Murdered: Soul Suspect'le ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

    Microsoft'tan Larry "Major Nelson" Hyrb, bir Xbox Wire videosunda, oyunun Xbox One için piyasaya sürüleceğini doğruladı.

    Bununla birlikte Geimaku'ya konuşan bir Square Enix temsilcisi, Murdered: Soul Suspect'in Xbox One versiyonuyla birlikte Playstation 4 versiyonunun da yolda olduğunu belirtti. Firma resmi olarak bu konu hakkında açıklama yapmayı reddederken, çok yakında yeni haberler duyuracaklarını da söyledi.

    The Airtight Games'in adventure oyunu Murdered: Soul Suspect'in PC, PS3, Xbox 360 ve yukarıda belirttiğimiz gibi yeni nesil konsollara, bu yılın ikinci çeyreğinde gelmesi bekleniyor.

    http://www.merlininkazani.com/Beklenen_oyun_PS4_ve_Xbox_Onea_da_geliyor-haber-70648p1.html




  •  MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI] MURDERED: SOUL SUSPECT [PC ANA KONU-ÇIKTI]




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.