Şimdi Ara

Murat Kurum, İstanbul Bakanı olarak atanmalıdır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şey, duble yol değil kayyum otobanı Murat Kurum, İstanbul Bakanı olarak atanmalıdır! 

Murat Kurum, İstanbul Bakanı olarak atanmalıdır!x (formerly twitter)
    Rasim Ozan Kütahyalı (@RasimOzan_K) on X
    https://x.com/RasimOzan_K/status/1917260132305555770

Bunu gören yabancı arkasına bakmadan kaçıyor, %50 faiz ile 1 yılda buhar olan ekonomi ve şirketler İmamoğlu'nun içeri alınmasıyla kur ve tahvil tarafında da dayak yedi, yiyor.

- rezervler geri dönüyor!

Rezervleri toparlamak için son faiz artışlarının ardından acil %50'ye tekrar faizlerin artırılması ihtimali dedikoduları dönüyor.

Bu ortamda şirketler can çekişiyor, yabancı elinde ne varsa satıyor ve piyasa kıpkırmızı.. rezil bilançolar ile insanlar irkiliyor...

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

o yenilgisine rağmen reis bunu neden yanında tuttu, adam partiden niye silinmedi? diye sorarken diyordum ki herhalde çok şey duydu, gördü bari yanımızda tutalım atmayalım dediler falan diye düşündüm de adamı meğersem kayyum atamak için, milletin önüne atmak için tutuyorlarmış Murat Kurum, İstanbul Bakanı olarak atanmalıdır! bu adam hep gergindi ve stresliydi seçim sonrası ama kaybettiği için değilmiş meğersek adamı bir bakıma canlı bomba yapacaklarmış...

• Tweeti atana bak, hizaya gel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurum'u gördük, İBB seçimlerinde, başarılı bir bakanlığıda yok, ha bire toki konut duyurusu yapıp milleti mağdur etmekten başka birşey yapmıyor. Yahu adamlar bırak konut vermeyi, dımdızlak arsaları 2,5 sene oldu hala verecekler. Açıklanan fiyatlar ise 2 yılda resmen 5-10 a katlamış.

• ROK, kurnazca ters algı operasyonu ile CHP lehine çalışıyor.
    Daha mahkemesi görülmeden CHP`ye kayyum atanacak dedi CHP`ye kayyum atanmasını engelledi. Murat Kurum İstanbul`un başına geçmeli dedi ve bu ihtimali de bitirdi.
    Nagehan işe ROK zaten operasyon kişileri. Mehmet Baransu ile birlikte içeri alınması gerekiyordu da işte bi şekilde piyasada tutuldular. Kime çalıştıkları,hangi merkezlerin emrinde oldukları az önceki ifadelerimde yaptığı ters algı operasyonlarının kime yaradığından anlaşılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

yazdıkların küfür gibi gelmiş olabilir

bu murat kurum için ben bir şeyler yazmıştım ekşi'de 500 up falan almıştı benim komple hesabı silip "leyla" yapmıştı ekşi yönetimi.

• Istanbul Bakanimi, iktidar kaybettigi Belediyeleri Ali Cengiz oyunuyla ele gecirmek icin bunuda yapar. Ankara Bakani, Istanbul Bakani ve elden giden diger iller Bakani….

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu ROK'u muhalefet ve muhalifler çok ciddiye alıyor :)

AKP tarafında ROK'u umursayan yok ama muhalefeti öyle mi karıştırıyor ki söylemleri ile :) Adam efsanee ya. Ben videolarını twitlerini yazılarını okumuyom bile adam resmen Muhalifler ile dalga geçmek ve sinir etmek için yapıyor her şeyi çok belli. Ama birileride yemi yiyor sürekli.

Bir HALK TV' yayınına çıktı 5-6 kişimim ayağını kaydırdı istifalar olaylar 2 Twit atıyor korkudan CHP içi karışıyor. 2 Twit atıyor şu bu tutuklancak diye millet hazırola geçiyor aman ne yaparız diye flan... 2 söylemi ile Halk TV haber sunucusunun tüm ayarlarını bozuyor flan.

Piyasadan silinmiş gündemde olmayan ROK'u son 3-5 ayda tekrar gündem etmeyi başardı sözde muhalifler.

• İstanbul Bakanı ne oğlum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaş atansın Murat Kurum, İstanbul Bakanı olarak atanmalıdır! 

Dün Fatih Altaylı yazıyordu, kendisinin deprem konutu yapıp verme başarısı ortada.

Bir de daha önce başka konularda da dikkat çekmiştim.

İmamoğlu'na karşı Kurum'un kaybettiği günün sabahı Hürriyet'in manşetten verdiği haber:

Deprem uzmanlarından ezber bozan açıklama! İstanbul'da yıkıcı deprem olmayacak mı? Prof. Dr. Ersoy iddialara çok sinirlendi - Son Dakika Flaş Haberler

E hani ne oldu, Murat Kurum kaybedince depremden vaz mı geçtiniz? E adamın kampanyası İstanbul'u dönüştürmekti? Kaybedince gerek kalmadı yani?

Haberin zamanlaması, içeriği manidardı...

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Chpye kayyum atanmasını rok tek başına engellediyse çok güçlü bir adam, saygı duyun bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.