Bildirim
Murat Can Kocakulak analizine gelen Yorumlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Ben 2020 den beri yks’ye giriyorum ( üni öğrencisiyim mezun değil)
2020— pandemide herkes evde calıstı + konular kalktı
2021- söylemeye gerek yok 20 matla tıp geldi
2022— insanlar çok calıstı lti vardı bitki vardı organik vardı 2020 gibi geldi ( yaklaşık)
2023- insanlar kendini en zora hazırlıyor lti-bitki-organik yok ve tyt mat 2022 den kolay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aslında haksız değiller. Yks 2022 yks 2020 den daha zordu fakat unuttukları bir şey var giren sayısı artıyor kaynakların kalitesi artıyor konu anlatımlarının kalitesi ve sayısı artıyor bilinçli öğrenci sayısı artıyor (geyik gibi dursa da cidden artıyor özellikle ülke ekonomik olarak bozuldukça fakir öğrenciler derece yapıp iyi bir yerde okumayı tek çıkış yolu olarak görüyor).
Yks 2020 3. Yks sınavıydı 2 tane sınav vardı ondan önce. 2018 zaten ne olduğunu anlamadan geçti fazladan konular vardı lys nin devamı gibiydi aytsi. Yks 2023 sınavı 6. Yks sınavı oldu. Yani yks 2023’den önce yapılmış 5 yks var. Bu sınavlar yazar hocalar için ciddi bi avantaj. Özgür Balcı’nın tutturduğu soruları gördüm tmoz’da. Bilmeyen birisine göstersen sorular çalındı der. 1-2 tane de değil üstelik.
Kaynaklar bu kadar kaliteli hale gelmesine rağmen ösym son derece özgün sorular sormazsa millet iyi yapar. Her sene 2021 yks zihniyetiyle yazılmış sınavlar yapılması lazım yoksa her sene daha da kötü olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Bu adamdan nefret ediyorum nefretlik bir adam primcinin teki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ben de pek haz etmem antipatik birisi bi bu bide mert diye bi kankası daha soyadını unuttum iü hukuktan boğaziçi econ yapmıştı ucube
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Harbi bu adam çok antipatik geliyor bana da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
gecen yila kiyasla bariz zor bir brans yok.
iyi yıgılıyoruz haliyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cok degil 2 sene once 95 netin 100 netin bir agirligi vardi. simdi 100 neti 50 ayt ile kombinliyorlar. tyt tarafinda netler uctu
Geçen senekine kıyasla tyt mat ve ayt matı 38-40 aralığında yapan sayısının daha az olacağına eminim ama kanıtlayamam...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
tytye katilmiyorum ama aytdeki polinom sorusu + birkac geo dısında size katiliyorum
2021e göre 1-2 tık mı 2021e göre sınav 10 tık basitti 2021de ağlama duvarı olmuş forum konulara bakınca
_____________________________ -
Tek çözüm bol soru ilk basamakta 160 ikinci basamakta 120 soru olmalı. Ayırt ediciliği artar.
_____________________________ -
ayt neyse de o tytler ne la bu sene tyt siralamalari ucacak ucacak atin fava bekleyin.
gecen yil 50k tyt getiren nete bu yil 100k tyt gelecek.
Hocam mantıklı düşününce ben 22' den çok çok çok kötü gelmeyecegini düşünüyorum. 0.8-1.2 arası gider gibi aralıklarla bağlı olarak.
Abartma hocam o kadar da değil
insallah hocam insallah
sahsi gozlemim+ q tv+ mcan kisacasi yanilacagimi dusunmuyorum ama oh be ne sallamisim demeyi de cok istiyorum.
murat yt topluluk kısmında videoya ek olarak bi tık daha olumlu konuşmuş ama bakacağız artık🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
2021e göre 1-2 tık mı 2021e göre sınav 10 tık basitti 2021de ağlama duvarı olmuş forum konulara bakınca |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt