Şimdi Ara

Mumiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    Mumiyo Faydaları.
    Mumiyo
    Enerji dengesini yeniden sağlayan ve potansiyel olarak çeşitli hastalıkları önleyebilen güçlü ve çok güvenli bir besin takviyesidir. Son araştırmalar, yaşlanma ile ilişkili bilişsel bozuklukların kontrolüne ve bilişsel uyarıma yönelik ilginç bir tıbbi uygulamaya işaret etmektedir. Bu nedenle, ana etken madde olan fulvik asit, tau'nun kendi kendine toplanmasını engeller ve Alzheimer tedavisi çalışmasına doğru bir yol açar. Özünde, bu insan sağlığı için kanıtlanmış faydaları olan bir nutrasötik üründür.

    Mumiyo ayurveda tıbbında yaygın olarak kullanılır. Genel sağlığınız ve refahınız üzerinde olumlu bir etkisi olabilecek etkili ve güvenli bir tamamlayıcıdır.

    Mumiyo faydaları
    #Alzheimer hastalığı
    Alzheimer hastalığı , bellek, davranış ve düşünme ile ilgili sorunlara neden olan ilerleyici bir beyin bozukluğudur. Alzheimer semptomlarını iyileştirmek için ilaç tedavileri mevcuttur . Ancak Mumiyo moleküler bileşimine dayanarak, bazı araştırmacılar mumiyo veya yavaşla Güvenilir Kaynak Alzheimer'ın ilerlemesi.

    birincil bileşeni, fulvik asit olarak bilinen bir antioksidandır . Bu güçlü antioksidan, tau proteininin birikmesini önleyerek bilişsel sağlığa katkıda bulunur. Tau proteinleri sinir sisteminizin önemli bir parçasıdır , ancak birikmesi beyin hücresi hasarını tetikleyebilir.

    Araştırmacılar, Mumiyo'nun fulvik asidin, tau proteininin anormal birikmesini durdurabileceğini ve iltihabı azaltabileceğini ve Alzheimer semptomlarını potansiyel olarak iyileştirebileceğini düşünüyor.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferdisatis -- 28 Ağustos 2020; 7:40:17 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.